Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Vacature Academische Trainingsacteurs en Trainers (zzp)..

Uitzending door heel Nederland

Trainingsbureau ElroyCOM is op zoek naar enthousiaste en steengoeie, ervaren Trainingsacteurs en Trainers (zzp) met een academische achtergrond, om op te neme..

Bekijk details Gesloten

Boekentip voor trainers en trainingsacteurs in omgaan m..

Ik wil graag bij trainers en trainingsacteurs die met trainingen ‘omgaan met agressie’ te maken hebben, mijn boek onder de aandacht brengen. ..

Bekijk details Gesloten

Overzicht online vacatures van Trainingsacteursgezocht...

Voor en door Trainingsacteurs

In dit Marktplaatsbericht tref je een apart overzicht van online vacatures waar naar Trainingsacteurs wordt gevraagd. Dit overzicht komt tot stand voor en doo..

Bekijk details Gesloten

Trainingsactrice

21-03-2018 | Hele dag | Amersfoort

Gezocht: Trainingsactrice én hondeigenaar met veel regietheater ervaring. Vereiste: Je hebt in het verleden met je hond een hondencursus gevolgd...

Bekijk details Gesloten

Presentator (quizmaster) gezocht

16-01-2018 | Middag |

Voor onze HR activiteit zijn we op zoek naar een presentator (quizmaster) die het spel “Ik hou van Holland” wil presenteren en op een leuke en lud..

Bekijk details Gesloten

Wet DBA definitief van de baan

Wet DBA definitief van de baan Rutte III zet een streep door de gehekelde wet DBA. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe wet die zzp'ers en opdrachtgevers ze..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 27 van 42