Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Rollenspel acteur winkeldiefstal en agressie training

Middag | Diverse lokaties in Limburg en Brabant

Voor een opdrachtgever zoeken wij een rollenspel acteur die in totaal 9 middagen kan invullen op het gebied van conflicthantering. Ervaring is gewenst met een..

Bekijk details Gesloten

Aanbod van Trainingsacteur/ regisseur/ producent

08-02-2016 | Hele dag | NL

Graag zie ik me uitgedaagd door een opdracht, waarbij scene en vormgeving van de meest effectieve wijze van 'acteren' of ensceneren gevraagd wordt. Aang..

Bekijk details Gesloten

Aanstormend trainingsactrice aangeboden!

Nederland

Op zoek naar een trainingsacteur? Moet het wel betaalbaar blijven? Ervaring maakt mij rijker dan een hoog dagtarief! Afgestudeerd aan de School voor de Ku..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht

18-03-2016 | Hele dag | Limburg

Ter ondersteuning van een workshop zoeken wij op 18 maart een mannelijke trainingsacteur om tijdens een zorgsymposium voor medische staf voorbeelden van abcd..

Bekijk details Gesloten

VOOR VANDAAG GEZOCHT: trainingsacteur Omgaan met agress..

15-12-2015 | Middag |

In verband met een ziekmelding zijn wij dringend op zoek naar een trainingsacteur die zelfstandig een klein groepje van 2/3 personen kan begeleiden in het ..

Bekijk details Gesloten

Freelancer voor acquisitie

Act4you is een castingbureau voor figuranten en acteurs voor film/tv. Daarnaast bemiddelen wij tussen trainingsacteurs en opleidingen op het gebied van commun..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 33 van 42