Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 150 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Corona in de rebound! (update)

Trainingsacteursgezocht.nl zet graag alle info nog een keer op een rijtje. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar ra..

Bekijk details

Training Cultuur & Communicatie voor trainingsacteu..

23-10-2020 | Middag | zoom

Training Cultuur & Communicatie voor trainingsacteurs Dat communicatie erg belangrijk is, hoef ik aan trainingsacteurs niet uit te leggen. Zowel verbale ..

Bekijk details

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

Acteur (m/v) voor VR-training | 60+ jr | 23/24 juli

23-07-2020 | Hele dag | Friesland

Wil je onderdeel worden van de training om de helden in de zorg te ondersteunen bij de 2e corona-golf? Of altijd al eens willen werken met VR? Voor een ga..

Bekijk details Gesloten
155 berichten gevonden | Pagina 1 van 26