Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 156 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Corona (update lockdown)

09-02-2021 |

Trainingsacteursgezocht.nl zet graag alle info nog een keer op een rijtje. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar ra..

Bekijk details

DVDTA 2021 (cancelled)

01-06-2021 | Hele dag | Nog onbekend

Laatste update (30 december 2020): Helaas heeft de NVvT door onvoorziene omstandigheden moeten besluiten de DvdTA die oorspronkelijk gepland stond voor m..

Bekijk details

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

Acteurs gezocht voor Skills The Finals in Leiden

03-03-2021 | Hele dag |

Goedendag, Op 3 maart hebben we op locatie Breestraat in Leiden 2 finales van het Nederlands kampioenschap voor het MBO. Het gaat om de wedstrijden van de Do..

Bekijk details Gesloten
161 berichten gevonden | Pagina 1 van 27