Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 160 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Gezocht

Beste collega’s, Voor de noordelijke provincies heeft OVD-opledingen onvoldoende trainers en acteurs voor de Agressie en Geweld Trainingen in de reta..

Bekijk details Gesloten

MBO & HBO gediplomeerde acteurs gezocht!

02-03-2015 | Hele dag | Apeldoorn

TRAININGSACTEURS GEZOCHT! MBO Acteurs mét diploma! (Artiest/ Drama) Bij voorkeur woonachtig in omgeving Arnhem / Apeldoorn. HBO Acteurs m&eac..

Bekijk details Gesloten

Bril/contactlens dragende MysteryShopper/Trainingsacteu..

11-12-2014 | Hele dag | Westen van het land

Gezocht: Bril/contactlens dragende MysteryShopper/Trainingsacteur/Co-trainer voor optiek keten Vereisten: - bril/contactlens dragend - ervaring als my..

Bekijk details Gesloten

Gespreksvoering/motiverende gespreksvoering

18-11-2014 | Middag | Gorinchem

Een training waarin mensen leren persoonelijke gesprekken te voeren met mensen vanuit een sociale werkplaats. Het betreft een groep medewerkers die met deze d..

Bekijk details Gesloten

Improvisatie acteur gezocht

voorbereiding omg utrecht - uitvoering heel nederland

ik wil graag een nieuw product ontwikkelen vanuit het coachbedrijf waar ik werk: improvisatie terugspeel theater voor klanten, en ben daarvoor op zoek naar ee..

Bekijk details Gesloten

Bedrijfsfilmacteur

Omgeving Utrecht

Ik ben op zoek naar twee mannelijke acteurs tussen de 25 en 45 jaar die geloofwaardig, medewerkers in de metaalindustrie kunnen spelen voor een veiligheidsfil..

Bekijk details Gesloten
166 berichten gevonden | Pagina 25 van 28