Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Gespreksvoering/motiverende gespreksvoering

18-11-2014 | Middag | Gorinchem

Een training waarin mensen leren persoonelijke gesprekken te voeren met mensen vanuit een sociale werkplaats. Het betreft een groep medewerkers die met deze d..

Bekijk details Gesloten

Improvisatie acteur gezocht

voorbereiding omg utrecht - uitvoering heel nederland

ik wil graag een nieuw product ontwikkelen vanuit het coachbedrijf waar ik werk: improvisatie terugspeel theater voor klanten, en ben daarvoor op zoek naar ee..

Bekijk details Gesloten

Bedrijfsfilmacteur

Omgeving Utrecht

Ik ben op zoek naar twee mannelijke acteurs tussen de 25 en 45 jaar die geloofwaardig, medewerkers in de metaalindustrie kunnen spelen voor een veiligheidsfil..

Bekijk details Gesloten

Trainer gezocht met trainingsacteurvaardigheden

Avond | Zwolle en Tilburg

Training: Huisbezoek Doel: Interactief (met simulaties) overdragen van richtlijnen voor huisbezoeken Thema s: Voorstellen aan de deur - Contact m..

Bekijk details Gesloten

Training omgaan met agressieve ouders

17-10-2014 | Ochtend | Den Bosch

met twee groepen een spanningscontrole oefening doen en één casus neerzetten van een lastige/agressieve ouder die verhaal komt halen. 10:30-12..

Bekijk details Gesloten

Training omgaan met agressie 16&17-10-14

Hele dag | Roermond

Doelgroep: Ziekenhuismedewerkers (diverse functies) Uitvoeringsdata: Aanstaande donderdag 16 en vrijdag 17 oktober 2014 Dagdelen: Ochtend en mid..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 39 van 42