Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

When Belbin meets Leary

Ook leuk en leerzaam voor trainingsacteurs, volgende datum 23 november a.s. http://www.cmb-teamrol.nl/2016/02/15/workshops-belbin-de-roos-van-leary/..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht; Omgaan met agressie

12-10-2016 | Middag | Regio Den Bosch

Wegens onvoorziene omstandigheden ben ik voor aanstaande woensdagmiddag ( 12 oktober 2016) op zoek naar een trainingsacteur. Het betreft een training "..

Bekijk details Gesloten

DBA (Update oktober 2017)

Update (oktober 2017): Wet DBA definitief van de baan Rutte III zet een streep door de gehekelde wet DBA. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe wet die zzp'..

Bekijk details Gesloten

Enquête Workshops voor Trainingsacteurs

30-09-2016 | Enquête

Trainingsacteursgezocht.nl doet onderzoek naar de (bij)scholingsbehoefte onder trainingsacteurs. Wij willen graag de vraag en het aanbod van betaalbare &eacut..

Bekijk details Gesloten

Workshop trainingsacteren en Belbin

28-09-2016 | Hele dag | Alkmaar

Act4you organiseert een workshop voor trainingsacteurs en trainers. Het teamrolconcept van Belbin brengt de verschillende rollen in teams in kaart met hun s..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht: man min. 40+

10-11-2016 | Hele dag | Rondom Zwolle

Trainingsacteur man min. 40+ gezocht voor agressietraining op 10 november (hele dag) rondom Zwolle. Langdurige en recente ervaring vereist met: - Woonzorg..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 31 van 42