Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 177 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Corona - update november 2021

Trainingsacteursgezocht.nl zet helaas de actuele corona-info nog een keer op een rijtje. We hadden namelijk gehoopt dat het niet meer zover zou komen, maar he..

Bekijk details

Trainingsacteurs met interesse in mediation

Om onze poule volgend jaar uit te breiden zijn wij op zoek naar trainingsacteurs die interesse hebben om te acteren bij gesprekken op het gebied van mediation..

Bekijk details

Save the date: Dag van de Trainingsacteur

07-06-2022 | Hele dag | Nog onbekend

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT) presenteert: Dag van de Trainingsacteur 2022 Datum: Dinsdag 7 juni 2022 Thema: Hoe geef jij ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

Opleidingsweekend - Trainingsacteren in trainingen 'Omg..

Frankrijk, Accolay | Datum in overleg

LUNIEK Training & Acteurs heeft een opleidingsweekend opgezet voor Trainingsacteurs die zich willen specialiseren in 'Omgaan met Agressie'-trainingen. H..

Bekijk details
183 berichten gevonden | Pagina 1 van 31