Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 203 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Trainingsacteurs die 3 talen spreken

ECHT TRAINING is een internationaal bureau voor trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en sales Kom jij ons groeiende team versterken? ECHT..

Bekijk details

Ervaren mannelijke trainingsacteurs

DubbelEActeerservice (www.acteerservice.nl) zoekt ervaren trainingsacteurs (mannen) voor opdrachten vanaf september a.s. Het is een pre wanneer je ervaren..

Bekijk details

Trainingsacteur min. 32 uur per week

Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij organisaties en medewerkers nieuwe inzichten geven door je talent als acteur in te zetten? Dan ben jij bij OffCourse ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

SPOED: Acteur voor Agressietraining morgen

23-06-2022 | Hele dag | Nijverdal

In verband met ziekte, zoek ik voor morgen van 09:00-17:00 uur een trainingsacteur die ervaring heeft op het gebied van agressie.Hartelijk dank voor alle re..

Bekijk details Gesloten
208 berichten gevonden | Pagina 1 van 35