Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 154 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

DVDTA 2021

01-06-2021 | Hele dag | Nog onbekend

De NVvT heeft aangekondigd op 1 juni 2021 weer de Dag Van De TrainingsActeur te organiseren! Reserveer deze datum alvast in je agenda en hou dit bericht..

Bekijk details

Belevingsvoorlichter

01-12-2020 | Hele dag |

Bureau B’lieve zoekt Belevingsvoorlichters vanaf 1 december 2020 tot 1 mei 2021 (indien beide partijen tevreden zijn kan de tijd omgezet worden naar..

Bekijk details

Corona in de rebound! (update)

Trainingsacteursgezocht.nl zet graag alle info nog een keer op een rijtje. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar ra..

Bekijk details

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details
160 berichten gevonden | Pagina 1 van 27