Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 7 openstaande oproepen en voor meer dan 165 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Onderhandelingstraining voor accountmanagers

04-11-2021 | Middag | Breda of Den Bosch

Ik ben op zoek naar een trainingsacteur voor een gespreksvaardigheidstraining voor accountmanagers die jaargesprekken (= onderhandelingsgesprekken) moeten voe..

Bekijk details

Mannelijke acteur gezocht voor buiten toneelstuk 'Conta..

03-08-2021 | Avond | Amsterdam

Voor een internationale theater productie ‘Contact’ wat zich deze zomer buiten af gaat spelen in Amsterdam zijn we momenteel op zoek naar een mann..

Bekijk details

Trainingsacteurs gezocht

Reageer rechtstreeks vóór 15-7

Ter uitbreiding van ons acteursbestand zijn wij op zoek naar ervaren zelfstandige en professionele trainingsacteurs. Wie zijn wij: De Karakters is een act..

Bekijk details

Corona - update

26-06-2021 | Corona - update

Trainingsacteursgezocht.nl zet graag alle info nog een keer op een rijtje. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar ra..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details
172 berichten gevonden | Pagina 1 van 29