Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 148 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Trainingsacteurs en sprekers gezocht voor rijdend / var..

Hele dag | Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht. Meer steden volgen

Beste Trainingsacteurs en sprekers, Wonderbus ontwikkelt een platform voor rijdend en varend theater. We mogen inmiddels weer wat meer in dit coronatijdp..

Bekijk details

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Corona

Het coronavirus raakt ons allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. We kunnen ons voorstellen dat er nu plots veel op je afkomt. Hieronder ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

Trainingsacteur gezocht

Heel Nederland

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5 Trainingsacteur voor verschillende trainingen Grip5 is op zoek naar trainingsacteurs die het leuk..

Bekijk details Gesloten
153 berichten gevonden | Pagina 1 van 26