Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 136 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Agressietrainer M/V

XL10 Training|Opleiding Voor onze open trainingen en onze maatwerk trajecten werken wij samen met inspirerende, betrokken, resultaatgerichte en zichtbaar en..

Bekijk details

Trainingsacteur niet-westerse afkomst - wel Nederlandst..

Noord-Holland

Wij zoeken een paar trainingsacteurs met niet Westerse afkomst (voorkeur Arabisch/ Afrikaans/ Mediterraan) Je hebt ervaring als trainingsacteur. Het is ..

Bekijk details

Belevingsvoorlichters!

01-09-2019 | Hele dag | Heiloo/Hoogkarspel

Belevingsvoorlichters vanaf 1 september 2019 tot 1 juni 2020 (indien beide partijen tevreden zijn kan de tijd omgezet worden naar onbepaalde tijd) - Ben j..

Bekijk details

Wet DBA (update III)

De Wet DBA De Wet DBA (= Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) ging op 1 mei 2016 in, maar staat tot 1 januari 2021 on hold. Dat betekent dat opdra..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

NVvT zoekt nieuwe bestuursleden

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT) is een vereniging dat voortdurend bezig is met verdere professionalisering van het vak. We bieden daarbi..

Bekijk details Gesloten
141 berichten gevonden | Pagina 1 van 24