Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 172 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Engelstalige acteur (40-50 jr) gezocht voor bedrijfsfil..

25-10-2021 | Hele dag | Noord Holland, Ede

CASTING CALL - ENGELS SPREKENDE VADERVoor een bedrijfsfilm voor een ingenieursbureau zoeken we een man van in de leeftijd van 40-50 jaar die accentloos engels..

Bekijk details

Freelance Trainingsacteur

Reageer rechtstreeks via info@trifier.nl

Vacature Freelance Trainingsacteur Als Freelance Trainingsacteur ondersteun je maatwerk trainingen op gebied van veilig werken in Zorg, Welzijn en Speciaal..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details

Opleidingsweekend - Trainingsacteren in trainingen 'Omg..

Frankrijk, Accolay | Datum in overleg

LUNIEK Training & Acteurs heeft een opleidingsweekend opgezet voor Trainingsacteurs die zich willen specialiseren in 'Omgaan met Agressie'-trainingen. H..

Bekijk details

Simulatiepatient/Trainingsacteur

Werkomgeving We zijn op zoek naar meerdere simulatiepatiënten/trainingsacteurs die de studenten in hun lessen in het KTC ondersteunen. Als simulatiepati..

Bekijk details Gesloten
177 berichten gevonden | Pagina 1 van 30