Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 11 openstaande oproepen en voor meer dan 241 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Aanstormend trainingsactrice aangeboden!

Nederland

Op zoek naar een trainingsacteur? Moet het wel betaalbaar blijven? Ervaring maakt mij rijker dan een hoog dagtarief! Afgestudeerd aan de School voor de Ku..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht

18-03-2016 | Hele dag | Limburg

Ter ondersteuning van een workshop zoeken wij op 18 maart een mannelijke trainingsacteur om tijdens een zorgsymposium voor medische staf voorbeelden van abcd..

Bekijk details Gesloten

VOOR VANDAAG GEZOCHT: trainingsacteur Omgaan met agress..

15-12-2015 | Middag |

In verband met een ziekmelding zijn wij dringend op zoek naar een trainingsacteur die zelfstandig een klein groepje van 2/3 personen kan begeleiden in het ..

Bekijk details Gesloten

Freelancer voor acquisitie

Act4you is een castingbureau voor figuranten en acteurs voor film/tv. Daarnaast bemiddelen wij tussen trainingsacteurs en opleidingen op het gebied van commun..

Bekijk details Gesloten

Agressietrainingen

25-11-2015 | Middag | Zuid Limburg

Voor trainingen in agressiepreventie vaardigheden zoeken wij acteurs. Op 25 november en 30 november zou je jezelf bij in een inzet van een dagdeel in Zuid..

Bekijk details Gesloten

Agressietrainingen

Voor trainingen in agressiepreventie vaardigheden zoeken wij acteurs. Voor 2016 hebben wij ruim voldoende aanbod door het hele land. Heb je een Marokkaanse..

Bekijk details Gesloten
252 berichten gevonden | Pagina 34 van 42