Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Gratis Kerstpakket t.w.v. minimaal €50,-

Aangezien je als zzp’er niet in loondienst bent, krijg je als trainingsacteur vaak geen kerstpakket... en dat vinden we heel jammer. Dus hier issie w..

Bekijk details

Kunstenbond FNV heeft de nieuwe wet DBA bekeken

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs wil graag alle trainingsacteurs van Nederland op de hoogte brengen van het volgende: Deze maand is het conce..

Bekijk details

ACTEUR / TRAINER

Ben je een acteur die niet het gebaande pad volgt? Wil jij op dagelijkse basis impact maken bij een organisatie? Durf jij buiten de standaard denkkaders te de..

Bekijk details

Ervaren Trainingsacteurs gezocht!

Re-Acting is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige trainingsacteurs voor bedrijfstrainingen. We zijn momenteel op zoek na..

Bekijk details

Clearfields zoekt een trainer/trainingsacteur Spannings..

Weeze

Clearfields is dringend op zoek naar mannelijke acteurs in de omgeving Weeze voor een leiderschapstraining. Het gaat om de onderwerpen gericht op Communi..

Bekijk details

Perfactor acting in training is looking for:

Heel Nederland

Due to the increasing demand for absence-related issues and training, we are looking for English-speaking or native speaking training actors to expand our poo..

Bekijk details
248 berichten gevonden | Pagina 1 van 42