Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 160 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Opleidingsweekend - Trainingsacteren in trainingen 'Omg..

18-09-2021 | Frankrijk, Accolay

LUNIEK Training & Acteurs zet een opleidingsweekend op voor Trainingsacteurs die zich willen specialiseren in trainingen 'Omgaan met Agressie'. ..

Bekijk details

Tweeling of sterk op elkaar lijkende broers gezocht voo..

05-05-2021 | Hele dag |

We zoeken met spoed voor een marktconform betaalde opdracht tweelingen (mannen) of heel sterk op elkaar lijkende broers, zij zullen een rol spelen in een vide..

Bekijk details

Corona - update

01-04-2021 | Corona - update

Trainingsacteursgezocht.nl zet graag alle info nog een keer op een rijtje. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal en de ontwikkelingen volgen elkaar ra..

Bekijk details

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar..

Bekijk details
166 berichten gevonden | Pagina 1 van 28