Over ons

“Wie zit er achter Trainingsacteursgezocht.nl?”
Deze vraag kreeg ik vaak te horen. “Zal wel weer een bedrijf achter zitten die net als alle andere bureaus aan ons wil verdienen!” kreeg ik ook vaak te horen. Ik heb geloof ik wat uit te leggen.

Ik ben Laurent Chamuleau, trainingsacteur en ik heb een eigen trainingsbureau: Luniek. Voordat Trainingsacteursgezocht.nl bestond, zocht ik met enige regelmaat een acteur omdat ik meer opdrachten binnenkreeg dan ik zelf kon invullen maar... een acteur via-via of via een acteursbureau was soms toch teleurstellend. Ik kreeg niet altijd de acteur met de juiste competenties of soms ook gewoon een andere dan afgesproken. Ik zocht een plek waar ik zelf vrij kon zoeken tussen alle bestaande trainingsacteurs en daarin kon filteren. Het idee was er, maar de plek was er niet, en het idee van een eigen acteursdatabase en/of bemiddelingsplatform bleef liggen. Tot de crisis. Bureautarieven gingen omlaag, maar gingen na de crisis niet in dezelfde trend weer omhoog. Daar kwam nog een ervaring bij dat de annuleringsvoorwaarden niet 1 op 1 werden doorberekend naar mij als trainingsacteur. Dat was de druppel. Ik besloot om het idee van het platform door te zetten: Een vrije markt waar trainers en trainingsacteurs elkaar kunnen vinden en waar we zelf de tarieven en afspraken kunnen maken met de opdrachtgever. Ik ben Trainingsacteursgezocht.nl gestart. Later kwam daar nog trainersgezocht.nl en coachesgezocht.nl bij.

Mensen denken vaak dat er een commercieel of een groot winstmakend formule achter zit. En vragen zich mogelijk af: “ja, ja en wat verdien jij eraan?". Tja... er is geen winstformule, ik verdien er niks aan, het kost meer dan het oplevert. En dan hebben we het niet over de tijd die ik erin steek. Mijn voornaamste drijfveer is een vrij en gratis platform waarin iedere trainingsacteur van Nederland zich online kan aanbieden en waarin alle opdrachtgevers vrij kunnen zoeken zonder tussenkomst van tussenpersonen.

En het werkt!
Opdrachtgevers vinden trainingsacteurs. Trainingsacteurs vinden opdrachtgevers. Wat start met het binnenhalen van één dagdeel blijkt de start van een langdurige werkrelatie. Velen halen er werk uit én zijn beter vindbaar op het internet. Voor de lol: tik je voornaam, achternaam en het woord trainingsacteur maar eens in, wij staan in de top 5!

Wat krijg ik er voor terug?
Ik heb zicht op wat er gebeurt in de markt. Ik kan via het platform mijn visie en boodschap uitdragen in de markt. Bijvoorbeeld over tarieven en over deskundigheidsbevordering. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een tarief lager dan 175 euro aan te vinken en is er een pagina met actuele workshops. En ik heb natuurlijk mijn banner op de homepage staan en ik ben Premium Lid.

Waar geloof ik in?
Dat wij trainingsacteurs onze eigen opdrachtgevers ook verwijzen naar Trainingsacteursgezocht.nl, wanneer je zelf niet kan, of wanneer je niet over de gevraagde competenties beschikt, als service naar de opdrachtgever toe. Dat we niet alleen voor onszelf zorgen, maar dat we zorgen voor ons als verenigde trainingsacteurs samen.
Ik wil het vak op een steeds zelfstandiger en hoger niveau tillen. Met dit platform dragen wij daar aan bij. Ik hou van het vak & ik geloof erin dat je samen verder komt!

TRAININGSACTEURSGEZOCHT.NL
Het professionele online platform voor trainingsacteurs en opdrachtgevers
VOOR EN DOOR TRAININGSACTEURS - WAAR PASSIE EN PROFESSIE SAMENKOMEN

Wil je meer weten? Of wil je een bijdrage leveren? Laat het ons weten!
Via het contactformulier kun je contact opnemen. Ook als je aanvullingen, verbeteringen, ideeën of opmerkingen hebt: wij horen dat heel graag.

Professionalsgezocht.nl
IBAN NL20RABO0195219082

Trainingsacteur?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GRATIS ONLINE PROMOTIE
  Deel eenvoudig je gegevens met opdrachtgevers zoals je beschikbaarheid, documenten en nog veel meer!
Registreer