Over ons

“Wie zit er achter Trainingsacteursgezocht.nl?”
Deze vraag kreeg ik vaak te horen. “Zal wel weer een bedrijf achter zitten die net als alle andere bureaus aan ons wil verdienen!” kreeg ik ook vaak te horen. Ik heb geloof ik wat uit te leggen.

Ik ben Laurent Chamuleau, trainingsacteur en ik heb een eigen trainingsbureau: Luniek. Voordat Trainingsacteursgezocht.nl bestond, zocht ik met enige regelmaat een acteur omdat ik meer opdrachten binnenkreeg dan ik zelf kon invullen maar... een acteur via-via of via een acteursbureau was soms toch teleurstellend. Ik kreeg niet altijd de acteur met de juiste competenties of soms ook gewoon een andere dan afgesproken. Ik zocht een plek waar ik zelf vrij kon zoeken tussen alle bestaande trainingsacteurs en daarin kon filteren. Het idee was er, maar ik had de mogelijkkheden niet, en het idee van een eigen acteursdatabase en/of bemiddelingsplatform bleef liggen. Tot de crisis. Bureautarieven gingen omlaag, maar de tarieven gingen na de crisis niet in dezelfde trend weer omhoog. Daar kwam nog een ervaring bij dat de annuleringsvoorwaarden niet 1 op 1 werden doorberekend naar mij als trainingsacteur. Dat was de druppel. Ik besloot om het idee van eem vrije platform door te zetten: Een vrije 'marktplaats' waar trainers en trainingsacteurs elkaar kunnen vinden en waar we zélf de tarieven en afspraken kunnen maken met de opdrachtgever zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bureau. Ik was Trainingsacteursgezocht.nl gestart. Later kwam daar nog trainersgezocht.nl en coachesgezocht.nl bij die nog in hun opstartfase zitten.

Mensen denken vaak dat er een commercieel of een groot winstmakend formule achter zit. En vragen zich mogelijk af: “ok... en wat verdien jij eraan?". Tja, was het maar waar... er is geen winstformule, ik verdien er niet aan, het kost meer dan het oplevert. En dan hebben we het niet over de tijd die ik erin steek. Mijn voornaamste drijfveer is een vrij en gratis platform waarin iedere trainingsacteur van Nederland zich online kan aanbieden en waarin alle opdrachtgevers vrij kunnen zoeken zonder tussenkomst van tussenpersonen.

En het werkt!
Opdrachtgevers vinden trainingsacteurs. Trainingsacteurs vinden opdrachtgevers. Voor velen start het met het binnenhalen van één dagdeel, wat later de start blijkt te zijn van een nieuwe langdurige samenwerkingsrelatie met de betreffende opdrachtgever. Velen halen er werk uit én zijn beter vindbaar op het internet. Want Google maar eens voor de lol (als je ingeschreven staat): je voornaam, achternaam en het woord trainingsacteur en wij staan in de top 5!

Wat krijg ik er dan wel voor terug?
Ik heb zicht op wat er gebeurt in de markt. Ik kan via het platform mijn visie en boodschap uitdragen in de markt. Bijvoorbeeld over tarieven en over deskundigheidsbevordering. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een tarief lager dan 175 euro aan te vinken en is er een pagina met actuele workshops. Tevens heb ik mijn eigen banner op de homepage staan en ben ik Premium Lid.

Waar geloof ik in?
Dat wij trainingsacteurs onze eigen opdrachtgevers ook (durven te) verwijzen naar Trainingsacteursgezocht.nl, wanneer je zelf niet kan, of wanneer je niet over de gevraagde competenties beschikt: als service naar de opdrachtgever toe. Dat we niet solistisch alleen voor ons eigen hachje zorgen, maar dat we vanuit een groter perspectief zorgen voor ons als verenigde trainingsacteurs samen.
En ik wil het vak op een steeds zelfstandiger en hoger niveau tillen. Met dit platform draag ik daar aan bij. Ik hou van het vak & ik geloof erin dat we samen verder komen!

TRAININGSACTEURSGEZOCHT.NL
Het professionele online platform voor en door trainingsacteurs en opdrachtgevers
WAAR PASSIE EN PROFESSIE SAMENKOMEN

Wil je meer weten? Of wil je een bijdrage leveren? Heel graag, laat het ons weten!
Via het contactformulier kun je contact opnemen. Ook als je aanvullingen, verbeteringen, ideeën of opmerkingen hebt horen wij dat heel graag.

Professionalsgezocht.nl
IBAN NL20RABO0195219082

Trainingsacteur?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GEEN COMMISSIE OF TUSSENPERSOON
  Trainingsacteursgezocht.nl is vrijblijvend, kostenloos én zonder tussenpersoon
Registreer