Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 177 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Gezocht trainingsacteurs m/v

Met 12 trainers/acteurs en 20 jaar ervaring in het praktijkgericht trainen van meer dan 250 accountantskantoren mag Ten Cate INTERACT zich met trots de specia..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur Gespreksvaardigheden

06-02-2020 | Middag | Utrecht

Ik zoek een trainingsacteur voor donderdagmiddag 6 februari in Utrecht. Het betreft een groep van 4 personen. Het is een 2-daagse in een heel young Tale..

Bekijk details Gesloten

Acteurs en actrices gezocht voor scènes lesprogr..

14-02-2020 | Middag | Nijmegen

Voor opnames van het lesprogramma 'Elementaire Sociale Vaardigheden' voor Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), willen we de volgende scènes opnem..

Bekijk details Gesloten

Trainer bij Bureau Zuidema

Heel Nederland

Vind je het een uitdaging om met hoogopgeleide professionals te werken en wil je écht het verschil maken in hun persoonlijke ontwikkeling? Zet dan de v..

Bekijk details Gesloten

Vacature NVvT: voorzitter en algemeen bestuurslid

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT) heeft stevige ambities: leidende beroepsvereniging van trainingsacteurs zijn, autoriteit op het gebied..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur voor Retailtraining Onderhandelen - Eng..

19-11-2019 | Ochtend | Oosterhout (NB)

Trainingsacteur gezocht voor een retailtraining onderhandelen. De training betreft commerciële setting en zal in het engels zijn. Doelgroep: Catego..

Bekijk details Gesloten
183 berichten gevonden | Pagina 7 van 31