Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 11 openstaande oproepen en voor meer dan 241 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Perfactor acting in training is looking for:

Heel Nederland

Due to the increasing demand for absence-related issues and training, we are looking for English-speaking or native speaking training actors to expand our poo..

Bekijk details

Buro Acting zoekt mannelijke acteurs

omgeving Veenhuizen

Buro Acting is dringend/met spoed op zoek naar mannelijke acteurs voor de omgeving Veenhuizen (Groningen) voor het gevangeniswezen voor Dienst Justitiële..

Bekijk details

Trainingsacteurs die 3 talen spreken

ECHT TRAINING is een internationaal bureau voor trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en sales Kom jij ons groeiende team versterken? ECHT..

Bekijk details

Trainingsacteur min. 32 uur per week

Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij organisaties en medewerkers nieuwe inzichten geven door je talent als acteur in te zetten? Dan ben jij bij OffCourse ..

Bekijk details

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl

Marktplaats

Op deze plek kan iedereen een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs. De opdracht of vacature is voor iedereen zichtbaar. Alle leden kunne..

Bekijk details

Trainingsacteurs

Trainingsacteurs gezocht voor de leukste opdrachten van Nederland! Ben jij op zoek naar een rol waarin je écht een verschil kunt maken in het soci..

Bekijk details Gesloten
252 berichten gevonden | Pagina 2 van 42