Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 5 openstaande oproepen en voor meer dan 150 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Gesprekstechnieken - 19 september in Almere

19-09-2014 | Ochtend | Almere

Hogeschool Windesheim Flevoland is op zoek naar een trainingsacteur/actrice op vrijdag 19 september 2014. Het betreft 1 dagdeel van 08.30 uur tot en met 1..

Bekijk details Gesloten

Succes is een optelsom!

Hi collega trainingsacteurs, Met frisse energie en een diploma op zak sluit ik mij vol enthousiasme aan. Sommigen van jullie kennen mij al. Voor wie mij b..

Bekijk details Gesloten

Mysterie beller

30-08-2014 | Vanuit huis

Voor het beoordelen van klantgerichte vaardigheden zijn wij op zoek naar een trainingsacteur/-trice die de medewerkers van een KCC van een gemeente willen bel..

Bekijk details Gesloten

Opdracht twee dagdelen 'omgaan met agressie'

04-12-2014 | Hele dag | Limburg

Voor een training omgaan met agressie voor doktersassistenten van een huisartsenpraktijk in Limburg, zijn we op zoek naar een mannelijke trainingsacteur voor ..

Bekijk details Gesloten

Test bericht

11-05-1985 |

Curabitur eleifend, purus vitae suscipit viverra, odio ante mollis mi, sed vulputate lectus velit ut sem. Proin tortor enim, luctus varius efficitur ut, finib..

Bekijk details Gesloten
155 berichten gevonden | Pagina 26 van 26