Belevingsvoorlichter

Geplaatst op 29-10-2020

Datum 01-12-2020 | Hele dag |

Bureau B’lieve zoekt

Belevingsvoorlichters
vanaf 1 december 2020 tot 1 mei 2021 (indien beide partijen tevreden zijn kan de tijd omgezet worden naar onbepaalde tijd)

Ben jij ZZP-er en zou je ons in drukke periodes willen ondersteunen?
Ben jij flexibel in je tijden en dagen én niet ouder dan 30 jaar (speelleeftijd liefst begin 20)?
Heb jij een eigen auto tot je beschikking en vind je het geen probleem, wanneer dit weer mogelijk is, het hele land door te cruisen?

Ben je woonachtig in Noord Holland (liefst omgeving Heiloo of Hoogkarspel - ivm het ophalen en terugbrengen van de presentatiematerialen)?

Lees dan verder!

Wij verzorgen voorlichtingen aan VMBO (tussen 12 en 14 jaar oud) & MBO (tussen 17 en 22 jaar oud) leerlingen door middel van interactieve, op beleving gerichte presentaties op scholen door heel Nederland. Het doel is om leerlingen te prikkelen om serieus na te denken over het volgen van een beroepsopleiding.

De opdrachtgevers zijn verschillende brancheorganisaties die op een zeer doelgroepgerichte wijze hun instroom willen bevorderen en/of behouden. Voor elk vakgebied is een aparte voorlichtingspresentatie ontworpen, passend bij de branche. Je zult, na uitgebreide training, door het hele land zelfstandig VMBO & MBO scholen bezoeken en met behulp van theatertechnieken en interactie jongeren stimuleren (op hun eigen belevingsniveau) om na te denken over hun eigen toekomst! Je zult met eigen auto door het land rijden met een plug & play presentatieset die speciaal is ontwikkeld voor deze campagnes.

In deze tijd van het werken op afstand verzorgen we deze voorlichtingen vooral online via onze eigen presentatiestudio. Deze is volledig uitgerust om de workshops op afstand aan te kunnen bieden aan scholen.

We zoeken iemand die enthousiast is en zich oprecht wil committeren aan dit project; je moet “feeling” hebben met de doelgroep en het leuk vinden om met jongeren om te gaan. Belangrijk is dat je jezelf durft zijn tegenover een groep jongeren, maar dat je wel met behulp van theatertechnieken in staat bent om je publiek mee te nemen en te laten spiegelen. Ervaring met werken in winkels, logistiek, installatietechniek is een absolute pré (ervaring is ook vakantiebaantjes, bijbaantjes enz).

Wij zoeken voorlichters die ons op ZZP-basis willen ondersteunen in de drukkere periodes in januari-februari-maart-april en oktober-november. Er worden ZZP-ers gevraagd omdat wij geen vaste dagen en/of uren kunnen garanderen. Het inplannen van werk gaat in overleg met een zwaartepunt op bovenstaande periodes.

Klinkt dit als een klus die jou als gegoten zit? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Vragen? E-mail Annoeska.
Salaris in overleg.

Soort dienstverband: Freelance/ZZP

Parttime uren: 8 - 16 per week

Deadline sollicitaties: 20-11-2020

Soort dienstverband: Parttime, Freelance/ZZP


Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!