Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Omgaan met (zeer lichte) agressie

08-09-2015 | Middag | Den Haag

NB de training is al morgenmiddag. Helaas heeft onze acteur af moeten zeggen ivm ziekte. Het gaat om een dagdeel waarin we 2 casussen oefenen met een gr..

Bekijk details Gesloten

Workshop gezocht: Trainingacteren bij assesments

Ik mag regelmatig acteren bij assessments. Om nog meer kwaliteit te kunnen bieden zoek ik een workshop waar trainingsacteren bij assessments centraal staat. L..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteurs gezocht voor de Politieacademie

04-08-2015 |

We zoeken trainingsacteurs voor opdrachten van de landelijke politieacademie. Ben je maximaal 55 jaar, heb je een behaald MBO- of HBO diploma Theater/drama/a..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht voor rollenspel : functionering..

17-07-2015 | Ochtend | Den Haag - boven Den Haag Centraal Station

Ik geef volgende week vrijdag een worskhop aan managers over het voeren van functioneringsgesprekken. Dit organiseren we om de managers te laten oefenen e..

Bekijk details Gesloten

Training omgaan met grensoverschrijdend gedrag

16-06-2015 | Ochtend | Rotterdam Zuid

Training van netto 3 uur (9-12:30) in R'dam Zuid voor professionals. Spanning-controle, vormen van agressie, stop & approach en simulaties. Doelgroep jo..

Bekijk details Gesloten

Cursus trainingsacteren bij mediation

Cursus trainingsacteren bij mediation voor trainingsacteurs die gecertificeerd willen worden voor het acteren bij mediationopleidingen. Deze cursus wordt..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 35 van 42