Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via workshop@trainingsacteursgezocht.nl

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor meer dan 160 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Trainingsacteur / co-trainer 10 november a.s. Omgeving ..

10-11-2016 | Hele dag | Omgeving Emmen

Voor een agressiegerelateerde training ben ik voor aanstaande donderdag 10 november 2016 op zoek naar een trainingsacteur / co-trainer. In de training ko..

Bekijk details Gesloten

Vacature Academische Trainingsacteurs en Trainers (zzp)..

Uitzending door heel Nederland

Trainingsbureau ElroyCOM is op zoek naar enthousiaste en steengoeie, ervaren Trainingsacteurs en Trainers (zzp) met een academische achtergrond, om op te neme..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur Agressietraining 27-10-2016 Regio Zwoll..

27-10-2016 | Middag | Regio Zwolle

Voor een agressietraining ben ik op zoek naar een trainingsacteur. Het betreft een training in de regio Zwolle, aanstaande donderdag 27 oktober 2016 v..

Bekijk details Gesloten

When Belbin meets Leary

Ook leuk en leerzaam voor trainingsacteurs, volgende datum 23 november a.s. http://www.cmb-teamrol.nl/2016/02/15/workshops-belbin-de-roos-van-leary/..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht; Omgaan met agressie

12-10-2016 | Middag | Regio Den Bosch

Wegens onvoorziene omstandigheden ben ik voor aanstaande woensdagmiddag ( 12 oktober 2016) op zoek naar een trainingsacteur. Het betreft een training "..

Bekijk details Gesloten

DBA (Update oktober 2017)

Update (oktober 2017): Wet DBA definitief van de baan Rutte III zet een streep door de gehekelde wet DBA. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe wet die zzp'..

Bekijk details Gesloten
166 berichten gevonden | Pagina 17 van 28