Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainingsacteurs.
Alle trainingsacteurs met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 10 openstaande oproepen en voor meer dan 238 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Trainingsacteurs en sprekers gezocht voor rijdend / var..

Hele dag | Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht. Meer steden volgen

Beste Trainingsacteurs en sprekers, Wonderbus ontwikkelt een platform voor rijdend en varend theater. We mogen inmiddels weer wat meer in dit coronatijdp..

Bekijk details Gesloten

Online trainingsacteren oefenen

Middag | Online

Een twee uur durende workshop over online trainingsacteren. Wat komt er bij kijken, wat is er anders dan acteren voor de camera en past het bij je? ..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur Commercial

De BOACT bureaus (=de Brancheorganisatie van Trainingsacteurs-bureaus, ja die bestaat en Kapok is daar voorzitter van) hebben een STER reclame gemaakt over ..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur gezocht

Heel Nederland

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5 Trainingsacteur voor verschillende trainingen Grip5 is op zoek naar trainingsacteurs die het leuk..

Bekijk details Gesloten

Gezocht trainingsacteurs m/v

Met 12 trainers/acteurs en 20 jaar ervaring in het praktijkgericht trainen van meer dan 250 accountantskantoren mag Ten Cate INTERACT zich met trots de specia..

Bekijk details Gesloten

Trainingsacteur Gespreksvaardigheden

06-02-2020 | Middag | Utrecht

Ik zoek een trainingsacteur voor donderdagmiddag 6 februari in Utrecht. Het betreft een groep van 4 personen. Het is een 2-daagse in een heel young Tale..

Bekijk details Gesloten
248 berichten gevonden | Pagina 17 van 42