Trainingsacteur gezocht

Geplaatst op 09-03-2020 |

Heel Nederland


SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Trainingsacteur voor verschillende trainingen
Grip5 is op zoek naar trainingsacteurs die het leuk vinden om voor verschillende soort trainingen ingezet te worden. Denk hierbij aan trainingen voor hulpverleningsdiensten en simulaties van crisissituaties.

Wat ga je doen als trainingsacteur?
Wanneer er voor een training een trainingsacteur wordt gezocht dan krijg jij van ons een opdracht toegewezen. Je gaat samen met andere trainings- en trauma-acteurs zorgen voor een zo realistisch mogelijk scenario voor de deelnemers aan de training. In samenwerking met de beste wondenmakers gebruik jij jouw uitzonderlijke acteertalent om de hulpverleners zo goed mogelijk te trainen op hun paraatheid en handelen. Jij gaat vol overgave realistisch het slachtoffer spelen inclusief zichtbare pijn, geschreeuw, angstzweet en paniek. Jouw voorkomen als slachtoffer moet niet te onderscheiden zijn van een echt slachtoffer in diepe pijn. Dat is jouw taak als trainingsacteur.

Jouw profiel
Als trainingsacteur ben jij gespecialiseerd in het spelen van rollenspellen (ofwel simulaties). Jij kunt je als geen ander in no time in een rol verplaatsen en je kunt makkelijk wisselen tussen verschillende rollen met andere soort stemmingen. Als trainingsacteur beschik je over:

* Een zekere mate van inlevingsvermogen;
* Acteertalent;
* De kunde om zelf wonden te grimeren;

Jouw leeftijd, geslacht of afkomst doet er niet toe, want echte slachtoffers vallen ook niet binnen een bepaalde categorie. Iedereen kan slachtoffer zijn. Afhankelijk van je eigen wensen kun je door heel Nederland inzetbaar zijn.

Trainingsacteursgezocht.nl heeft deze oproep gesloten, omdat wij hebben begrepen dat de tarieven voor deze opdracht erg laag zijn. Hiermee willen wij een signaal aan de markt afgeven dat dergelijke tarieven onacceptabel zijn voor professionele trainingsacteurs.

Wij willen echter beginnende trainingsacteurs niet tekort doen die wel voor dit tarief ervaring op willen doen. Neem hiervoor rechtstreeks contact met Grip5 via https://grip5.com/trainingsacteur-gezocht/