Trainingsacteurs en sprekers gezocht voor rijdend / varend theater

Geplaatst op 11-06-2020 |

Hele dag | Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht. Meer steden volgen


Beste Trainingsacteurs en sprekers,

Wonderbus ontwikkelt een platform voor rijdend en varend theater. We mogen inmiddels weer wat meer in dit coronatijdperk, maar we zijn er nog lang niet. Veel trainingsacteurs en sprekers kunnen hun werk niet uitvoeren vanwege de opgelegde beperkingen. Daarom is Wonderbus een maatschappelijk verantwoord initiatief gestart om trainingsacteurs van (extra) werk te voorzien.

Binnenkort gaan we live met een rijdend en varend theater per bus en boot waarin jij als trainingsacteur of spreker interactief met de groep aan de slag gaat. Script is aanwezig maar er is ook ruimte voor eigen invulling. Je zult zoals je dat gewend bent op leerzame wijze met de groep interacteren. Een spreker heeft de vrijheid om te kiezen voor een Tedx-achtig optreden. Sowieso vragen we je om gastheer- vrouw te zijn, eigenlijk zoals je dat ook al gewend bent van je optreden als trainingsacteur bij bedrijven. Er kan ook een (educatieve) quiz worden afgenomen. Heb je zelf ideeën dan is daar ruimte voor.

De doelgroep zal uiteenlopen van bedrijven, teams, verenigingen, vriendenclubs en families. Altijd in groepsverband. Vooraf krijg je informatie over de groep aan de hand van een vragenlijst die zij hebben ingevuld. Hier kun je op inspelen. Er kan doorlopend geboekt worden vanaf 22 juni 2020 op 4 tijdstippen per dag en 7 dagen per week op basis van boekingen. Je werkt dus op oproepbasis in jouw stad op dagen en tijden dat het jou uitkomt. Afhankelijk van de boekingen kun je 1 tot maximaal 4 dagdelen aan de slag, uiteraard in goed overleg. Het project duurt zolang er boekingen zijn dus je kunt aanhaken op een mogelijk duurzaam initiatief met regelmatige oproepen. Beloning is marktconform.

Aangesloten Partners: alleen lokaal en uit de getroffen sectoren zoals rederijen, busbedrijven, horeca en cultuur. Steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht & Eindhoven. Er volgen snel meer, dus ben je woonachtig in een andere stad dan kun je je zeker alvast aanmelden