• LEOstudio

  Gedreven & daadkrachtig.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Sofie Vanlerberghe, 17 januari 2024 , LEOstudio
 • Blauwe Storm

  Hilde heeft het vermogen om precies de juiste toon te raken in de oefensituaties met deelnemers. Ze is aangesloten, zorgvuldig, prikkelend, stimulerend. Tegelijkertijd laat ze ruimte voor het leerproces van de deelnemer en heeft ze oog voor wat er 'van binnen' gebeurt.

  Ik beveel Hilde van harte aan!!!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Harm Steenhuijsen, 08 januari 2024 , Blauwe Storm
 • ICM Opleidingen & trainingen

  Ik heb heel fijn met Hilde samengewerkt in een leiderschapstraining. Hilde weet een veilige sfeer voor de deelnemers te creëren, sluit goed aan bij de leerwensen in de groep en weet de gevraagde situaties goed en realistisch neer te zetten. Ook geeft ze concrete en scherpe feedback, zowel in als uit de rol.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Annika, 03 december 2023 , ICM Opleidingen & trainingen
 • Koester & Co

  Bijzonder hoe Hilde met een beperkte omschrijving van de gevraagde rol door de deelnemer iemand kan neerzetten waarbij de deelnemers aan de training (Feedback in dit geval) verbaasd zijn over hoe veel men herkend. Zij maakt rollenspellen realistisch! Het is heel fijn samenwerken tijdens het geven van de training.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Lia van den Bosch, 28 november 2023 , Koester & Co
 • Prisma

  Hilde heb ik meegemaakt in de training 'interculterele communicatie' en zij was heel goed in staat om de misverstanden die kunnen ontstaan neer te zetten.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Anoniem, 19 november 2023
 • Huisartsenopleiding Nijmegen

  Erg goede trainigsacteur, gmkan zich goed inleven in situaties, levensecht, geeft goede opbouwende feedback. Erg goede training, leerzaam daardoor

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Inge, 10 november 2023 , Huisartsenopleiding Nijmegen
 • Belastingdienst LIC

  Heb Hilde als trainingsacteur mogen leren kennen op een cursusdag conflicthantering.
  Naast dat ze ontzettend goed is in haar vak met haar overtuigende spel heb ik een heel positief gevoel gekregen over haar als mens. Beveel haar van harte aan.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Rob Sabelis, 06 november 2023 , Belastingdienst LIC
 • Belastingdienst

  Hilde kon zich goed inleven in de situaties die er speelden. Ondanks dat je weet dat het "niet echt" is, komt het wel binnen. Doordat je het spel stil kan zetten wanneer het even niet loopt, is er alle ruimte voor feedback en verbetering, waarna de situatie weer opgepakt wordt. Zeer fijne training, waarbij je op een veilige manier kunt oefenen

  Rachelle Bodelier, 03 november 2023 , Belastingdienst
 • Belastingdienst

  Hilde is een trainingsacteur zoals een trainingsacteur hoort te zijn. Open, meedenkend en perfect inspelend op de situatie waarbij ze de gesprekspartner volledig in zijn waarde laat. Absoluut een toevoeging voor trainingen in gesprekstechnieken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Cindy Biermans, 03 november 2023 , Belastingdienst
 • Universiteit Leiden

  Hilde is een hele fijne warme vrouw waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze kruipt moeiteloos in iedere persoon en het oefenen van de gesprekken is daardoor heel realistisch. Ook knap vind ik de feedback die ze geeft, hier heb ik veel aan gehad.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Kirsten, 27 oktober 2023 , Universiteit Leiden
 • Zuyd Hogeschool

  Hilde viel in voor een collega, maar het was alsof ze er altijd al bij is geweest. Ze reageert zo goed op wat er op dat moment gebeurt dat je geen moment het idee hebt naar een toneelstukje te kijken. Haar spel stond in dienst van het leerproces van de studenten. Wij zijn enthousiast!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Claudia, 16 oktober 2023 , Zuyd Hogeschool
 • Nederlandse Transplantatie Stichting

  Erg prettige, meedenkende acteur. Kan zich goed en snel inleven in verschillende situaties - erg knap! Kan en durft een gevoelige snaar te raken op een manier die prettig en leerzaam is.

  Anoniem, 11 oktober 2023
 • ICM

  Hilda spreekt vooraf goed in wat je als trainer kan verwachten en daarmee afstemt tussen de beide rollen. Deelnemers waren "geholpen" met haar inlevingsvermogen. Maatwerk en fijne vakvrouw om mee samen te werken

  Bette, 09 oktober 2023 , ICM
 • Van Hoeve Trainingen

  Wat een fijne eerste samenwerking was dit. Hilde levert gedrag op bestelling. Gedurende de training bouwen we langzaam op, zodat de groep kan wennen aan het werken met een trainingsacteur. Door haar realistische weergave van de diverse situaties en haar oprechte feedback vanuit de rol kunnen de deelnemers oefenen met in dit geval motiverende gespreksvoering. Smaakt naar meer.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Melanie van Hoeve, 29 september 2023 , Van Hoeve Trainingen
 • Belastingdienst

  Hilde acteert. Maar doet dit zo goed, dat je bij het oefenen van een situatie weer in het moment bent. Zo kun je je eigen aanpak goed oefenen en bespreken wat anders kan.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Natasha Didden-Janssen, 22 mei 2023 , Belastingdienst
 • Belastingdienst

  Acteerwerk bij training "Feedback geven en ontvangen" was zeer natuurlijk en prettig. Eventuele schroom om aan rollenspel te spelen werd op professionele wijze weggenomen. Inlevingsvermogen in bepaalde casussen was ook zeer professioneel.
  Kortom: fijne toeveoging aan de cursus

  Rob Baltus, 17 mei 2023 , Belastingdienst
 • Belastingdienst

  Hilde luistert heel goed naar wat je wilt oefenen en kan dat zeer goed vertalen in een realistische situatie. Ze doet dat zo goed dat je vergeet dat het om een training gaat. Ze geeft mensen een veilig gevoel waardoor men vaak net een stapje verder durft te gaan met oefenen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Maya Nijsters, 16 mei 2023 , Belastingdienst
 • Hetty de Laat Groei in Communicatie

  Met Hilde is het fijn werken. Ze verdiept zich in de doelgroepen van mijn trainingen en ook in de methodiek die ik train Motiverende Gesprekstechnieken.
  In haar spel is ze waarheidsgetrouw. Deelnemers voelen zich uitgenodigd om met haar te werken. Als trainer zie ik voor de deelnemers dan veel aanknopingspunten om te waarderen en feedback op te geven.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Hetty de Laat, 15 mei 2023 , Hetty de Laat Groei in Communicatie
 • St. Perspektief

  Zeer fijne trainingsactrice om mee te oefenen/samen te werken.
  Heel realistisch waardoor je echt het gevoel en beleving hebt dat je te maken hebt met één van de cliënten vanuit onze doelgroep.
  Geeft fijn feedback en daagt je uit om te reageren/handelen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Loraine Veeris, 11 mei 2023 , St. Perspektief
 • Stichting Perspektief

  Ik vind het heel prettig samenwerken met Hilde. Ze is heel toegankelijk, zorgt voor een veilige setting, maar de situatieschets is heel realistisch. Ze kan snel schakelen, en aanpassen waar nodig.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Isabel Lukas, 11 mei 2023 , Stichting Perspektief
 • St. Perspektief

  Zeer professionele trainingsactrice . Veel ruimte voor oefenen . Heel realistisch waardoor je veel leert van eigen handelen !

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Carolien Wegner, 09 mei 2023 , St. Perspektief
 • Perspektief

  Ik vond het vanmiddag een hele fijne ervaring omdat ik echt het gevoel had tegenover een client te zitten met gedragsproblemen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Elton hofstee, 09 mei 2023 , Perspektief
 • HRD Groep

  Ik vind het heel prettig samenwerken met Hilde. Ze is toegankelijk en open, het oefenen met de deelnemers is heel realistisch en ze is zorgvuldig en helder in het nabespreken van de gesprekken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Marike Kamerbeek, 22 maart 2023 , HRD Groep
 • Seksualitijd

  Heel fijn om de middagen van deverdiepingsscholing Taxatiegesprekken met jou vorm te geven. Heerlijk om te zien hoe je elke client weet na te spelen en je op een prettige wijze de deelnemers laat oefenen. Realistisch, maar telkens weer met mogelijkheden om in gesprek te komen/blijven.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Ilona, 10 maart 2023 , Seksualitijd
 • Maastricht UMC

  Fijne samenwerking, realistisch rollenspel, goede feedback naar de studenten.

  Boukje Aartsen, 28 september 2022 , Maastricht UMC
 • Sandor Barsonny Training in Ontwikkeling

  Voor het eerst met Hilde samengewerkt voor een agressie training en ik was erg tevreden. Ze heeft een rustige en professionele aanwezigheid met humor en aandacht voor de deelnemers. Goede feedback en haar spel was realistisch en op maat.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  Sandor Barsony, 20 september 2022 , Sandor Barsonny Training in Ontwikkeling
 • HRD Groep

  Prettig samengewerkt met Hilde! In een online training wist Hilde passend het gedrag neer te zetten, contact te maken met de groep en ze van heldere feedback te voorzien. Hilde is zorgvuldig in de voorbereiding. Kun je van op aan!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Eva van der Voet, 16 september 2022 , HRD Groep
 • HRD Groep

  Heel prettige samenwerking met Hilde! Bij mijn training wist ze op een natuurlijke wijze de weerstand tegen het fenomeen 'trainingsacteren' weg te nemen bij de deelnemers. Door letterlijk aan te schuiven bij de deelnemers aan tafel, door de persoonlijke aandacht en veel rust ontstond de juiste temperatuur om te leren. De bemoedigende, realistische houding van Hilde maakte het voor mij als trainer makkelijk om de deelnemers te laten uitproberen en leren. Het was net alsof we al jaren samenwerkten ipv voor het eerst!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Dominique Jacobs, 13 juli 2022 , HRD Groep
 • MUMC+

  Hilde heeft met onze studenten verpleegkunde diverse rollenspellen gedaan m.b.t. communicatie, omgaan met weerstand en slechtnieuws gesprekken. Dit deed Hilde zeer professioneel en realistisch. Het werd dan ook een zeer succesvolle trainingsdag.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Coaching

  Marion van Mulekom, 18 juni 2022 , MUMC+
 • Fontys

  Hilde heeft diverse rollenspellen gedaan met onze hbo studenten. Ze maak daarbij goed contact met de studenten, stelt ze op hun gemak en daagt de studenten uit met haar spel wat zeer leerzaam is.
  Hilde is een professional: ze stemt af op de vraag, de doelgroep en neemt hierin passende initiatieven.
  Ze speelt realistisch en overtuigend. Bovendien is het prettig samenwerken met Hilde.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Anoniem, 15 juni 2022
 • Nederlandse Transplantatie Stichting

  Voor ons heeft Hilde o.a. de rol van arts gespeeld in een online training. Ondanks dat dit niet haar achtergrond is, weet ze zich heel goed voor te bereiden en kan zij de persoon, met kleine aanwijzingen, wendbaar en waarheidsgetrouw neerzetten. Het is mooi om te zien hoe Hilde met haar spel deelnemers uitdaagt om tot een goed leerrendement te komen. Zij levert hiermee een belangrijke bijdrage bij het succes van de training.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Peter van Overbruggen, 07 juni 2022 , Nederlandse Transplantatie Stichting
 • The UP movement

  Het is heel fijn samenwerken met Hilde. Ze verdiept zich in complexe materie en alle terminologie van de klant, waardoor ze heel natuurlijk de rol kan aannemen. Het wordt daardoor heel geloofwaardig wat prettig is voor de deelnemers. Daarnaast is het fijn met haar samenwerken en voelde het heel natuurlijk en vertrouwd ondanks dat we voor het eerst samenwerkten.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Martine van den Hoed, 05 juni 2022 , The UP movement
 • HRD groep

  Het is fijn om met een professional te werken als Hilde. Ze heeft weinig input nodig om scherp op zoek te gaan naar hoe ze de deelnemer kan ondersteunen in het leerproces. Daarnaast is ze goed in staat om doormiddel van concrete feedback over dat wat ze ervaren heeft de deelnemer inzicht te geven in het effect van zijn of haar gedrag. Ik kijk er altijd naar uit om met haar te kunnen werken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Coaching

  Marc Schurink, 04 juni 2022 , HRD groep
 • Peter van Klingeren Training & Coaching

  Hilde maakt makkelijk en fijn contact met deelnemers en trainer. Ze is zeer flexibel en in staat om heel snel te schakelen. Ook als je als trainer een ingeving hebt die je direct wil uitproberen. Ze doet ook actief voorstellen die van toegevoegde waarde zijn. Hilde biedt een leerzame en confronterende spiegel aan de deelnemer.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Peter Van Klingeren, 22 juli 2021 , Peter van Klingeren Training & Coaching
 • Spijkman training & organisatieadvies

  Hilde schakelt met weinig voorinformatie schijnbaar moeiteloos van de ene rol in de andere. De deelnemers zijn over haar aandeel altijd erg enthousiast, en ik ook. Hilde geeft feedback aan de deelnemer desgewenst in of uit haar rol, en doet dat altijd vanuit vertrouwen en positiviteit. Samenwerking met Hilde is heel prettig en open en ze is een fijne sparring partner. Een aanrader!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Marscha van Dongen, 18 juni 2021 , Spijkman training & organisatieadvies
 • MET IMPACT ontwikkelen van mens en organisatie

  Het is heel prettig samenwerken met Hilde. Ze geeft vertrouwen en rust in de groep. Dat is voor mij als trainer erg belangrijk. Deelnemers vinden het vaak spannend om praktijksituaties te oefenen. Aangezien Hilde heel toegankelijkheid is en haar ondersteunende manier van werken zorgt ze ervoor dat deelnemers zich open stellen en van daaruit willen en kunnen leren.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Wilma van Zuilen, 11 mei 2021 , MET IMPACT ontwikkelen van mens en organisatie
 • Buijssen Training en Educatie

  Als ik een trainingsacteur nodig heb voor mijn trainingen (over agressie, traumaopvang, coachende gespreksvoering) neem ik altijd het eerst met haar contact op om te vragen of ze dan (nog) beschikbaar is. Ze zet de rollen altijd naturel en geloofwaardig neer. Ze doet niet aan overacting waarmee ze het cursisten onnodig moeilijk zou maken en ze heeft er evenmin behoefte aan zich in het middelpunt te plaatsen. Kortom, ze stelt zich dienstbaar op. Ze bereidt zich ook altijd gedegen voor zodat ze weet voor welke groep ze staat.

  Meest gewaardeerde eigenschap: E-learning

  Huub Buijssen, 08 april 2021 , Buijssen Training en Educatie
 • Tribus Training

  Hilde is een actrice met divers spel. Kwetsbaar, heldere emoties en krachtig. Dat maakt haar inzetbaar voor veel verschillende oefeningen. Ik ken haar vooral in het neerzetten van gedrag binnen agressietrainingen. Zeer aan te raden

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Jerome verstappen, 03 april 2021 , Tribus Training
 • Fontys Hogeschool Pedagogiek

  Ik kan Hilde van harte aanbevelen als trainingsactrice. Ze is professioneel , leeft zich goed in en is erg prettig om mee samen te werken. Hilde weet zich altijd goed af te stemmen in wat gevraagd wordt. Zij geeft in haar rol en daarbuiten duidelijke, opbouwende en helpende feedback waar de deelnemer iets aan heeft. Dit doet ze altijd vanuit een veilige sfeer.
  Mijn studenten hoor ik vaak zeggen: Nou dit is echt precies de persoon zoals ik deze in de casus beschreven heb.

  Een zeer ervaren trainingsactrice. Met veel ervaring binnen diverse settings!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Lonneke Schilders, 17 maart 2021 , Fontys Hogeschool Pedagogiek
 • Hebbes Academy

  Ik werk regelmatig samen met Hilde in mijn trainingen. Als trainingsacteur is zij heel pragmatisch. Zij leeft zich snel in in de situatie van de ander en kan een rol op diverse niveaus spelen. Daarnaast is zij heel prettig in de omgang, flexibel en heeft ze aan een half woord voldoende. Afspraak is afspraak, heel fijn om met Hilde te werken, aanrader!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Co-trainer

  Arianda Schepens, 16 maart 2021 , Hebbes Academy
 • Helder Theater

  Hilde is een ontzettende goede trainingsactrice! Wij, Helder Theater, zijn heel blij dat ze bij ons in de stal zit met al haar ervaring en kennis!
  En heel betrouwbaar!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in het spel

  Hester Dadema, 14 maart 2021 , Helder Theater

Plaats een referentie

Heeft u Hilde van Engelen ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem