• Peter van Klingeren Training & Coaching

  Hilde maakt makkelijk en fijn contact met deelnemers en trainer. Ze is zeer flexibel en in staat om heel snel te schakelen. Ook als je als trainer een ingeving hebt die je direct wil uitproberen. Ze doet ook actief voorstellen die van toegevoegde waarde zijn. Hilde biedt een leerzame en confronterende spiegel aan de deelnemer.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Peter Van Klingeren, 22 juli 2021, Peter van Klingeren Training & Coaching
 • Spijkman training & organisatieadvies

  Hilde schakelt met weinig voorinformatie schijnbaar moeiteloos van de ene rol in de andere. De deelnemers zijn over haar aandeel altijd erg enthousiast, en ik ook. Hilde geeft feedback aan de deelnemer desgewenst in of uit haar rol, en doet dat altijd vanuit vertrouwen en positiviteit. Samenwerking met Hilde is heel prettig en open en ze is een fijne sparring partner. Een aanrader!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Marscha van Dongen, 18 juni 2021, Spijkman training & organisatieadvies
 • MET IMPACT ontwikkelen van mens en organisatie

  Het is heel prettig samenwerken met Hilde. Ze geeft vertrouwen en rust in de groep. Dat is voor mij als trainer erg belangrijk. Deelnemers vinden het vaak spannend om praktijksituaties te oefenen. Aangezien Hilde heel toegankelijkheid is en haar ondersteunende manier van werken zorgt ze ervoor dat deelnemers zich open stellen en van daaruit willen en kunnen leren.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Wilma van Zuilen, 11 mei 2021, MET IMPACT ontwikkelen van mens en organisatie
 • Buijssen Training en Educatie

  Als ik een trainingsacteur nodig heb voor mijn trainingen (over agressie, traumaopvang, coachende gespreksvoering) neem ik altijd het eerst met haar contact op om te vragen of ze dan (nog) beschikbaar is. Ze zet de rollen altijd naturel en geloofwaardig neer. Ze doet niet aan overacting waarmee ze het cursisten onnodig moeilijk zou maken en ze heeft er evenmin behoefte aan zich in het middelpunt te plaatsen. Kortom, ze stelt zich dienstbaar op. Ze bereidt zich ook altijd gedegen voor zodat ze weet voor welke groep ze staat.

  Meest gewaardeerde eigenschap: E-learning

  Huub Buijssen, 08 april 2021, Buijssen Training en Educatie
 • Tribus Training

  Hilde is een actrice met divers spel. Kwetsbaar, heldere emoties en krachtig. Dat maakt haar inzetbaar voor veel verschillende oefeningen. Ik ken haar vooral in het neerzetten van gedrag binnen agressietrainingen. Zeer aan te raden

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Jerome verstappen, 03 april 2021, Tribus Training
 • Fontys Hogeschool Pedagogiek

  Ik kan Hilde van harte aanbevelen als trainingsactrice. Ze is professioneel , leeft zich goed in en is erg prettig om mee samen te werken. Hilde weet zich altijd goed af te stemmen in wat gevraagd wordt. Zij geeft in haar rol en daarbuiten duidelijke, opbouwende en helpende feedback waar de deelnemer iets aan heeft. Dit doet ze altijd vanuit een veilige sfeer.
  Mijn studenten hoor ik vaak zeggen: Nou dit is echt precies de persoon zoals ik deze in de casus beschreven heb.

  Een zeer ervaren trainingsactrice. Met veel ervaring binnen diverse settings!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Lonneke Schilders, 17 maart 2021, Fontys Hogeschool Pedagogiek
 • Hebbes Academy

  Ik werk regelmatig samen met Hilde in mijn trainingen. Als trainingsacteur is zij heel pragmatisch. Zij leeft zich snel in in de situatie van de ander en kan een rol op diverse niveaus spelen. Daarnaast is zij heel prettig in de omgang, flexibel en heeft ze aan een half woord voldoende. Afspraak is afspraak, heel fijn om met Hilde te werken, aanrader!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Co-trainer

  Arianda Schepens, 16 maart 2021, Hebbes Academy
 • Helder Theater

  Hilde is een ontzettende goede trainingsactrice! Wij, Helder Theater, zijn heel blij dat ze bij ons in de stal zit met al haar ervaring en kennis!
  En heel betrouwbaar!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in het spel

  Hester Dadema, 14 maart 2021, Helder Theater

Plaats een referentie

Heeft u Hilde van Engelen ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem