• ZINZIZ

  De training samen met Frits als trainingsacteur kreeg lovende feedback. Frits heeft een groot inlevingsvermogen en speelt uiteenlopende rollen erg natuurlijk.. Hij speelt goed in op de verschillende leerdoelen van de deelnemers, geeft op een constructieve manier gerichte feedback op gedrag en heeft gevoel voor humor.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  Bas van Tol, 13 februari 2020, ZINZIZ
 • De Hoop GGZ

  De training van Frits is goed ontvangen en door de teams als zeer leerzaam ervaren. Frits kan in korte tijd vrij snel aanvoelen wat een team nodig heeft. Ervaring en humor gaan hand in hand en hierdoor vormt zich een open sfeer waarin agressie in de zorg en het de-escalerend werken de aandacht krijgen. Met de ervaring die Frits in het trainen van teams heeft weet hij zeker de juiste snaar te raken. Absoluut voor herhaling vatbaar.

  H.Zandbergen - AF de-escalerend werken, 13 april 2019, De Hoop GGZ
 • Bridge2learn

  Frits heeft mij geassisteerd bij trainingen 'omgaan met weerstand in trainingen'. Als acteur weet hij niet alleen de gevraagde rollen goed neer te zetten, hij is ook heel gevoelig in het afstemmen van zijn acteren op de deelnemers. Hij geeft precies het gedrag dat nodig is om een deelnemer te laten leren, maar nooit teveel, zodat de oefening geen faalervaring wordt. Vanwege zijn ervaring met Motiverende Gespreksvoering herkent en beloont hij de technieken die de deelnemers gebruiken, en weet hij ook waardevolle feedback te geven. Die feedback is altijd afgestemd op het niveau van de deelnemer, nooit teveel, en altijd gericht op wat effectief was in de oefening. Doordat Frits ook geschoold is als trainer, is het prettig samenwerken met hem. Hij stemt alles wat hij doet goed af met mij als trainer, en geeft gevraagd of ongevraagd ook advies.

  Arie Speksnijder, 04 december 2017, Bridge2learn
 • Dikaion

  Frits van Oostenbruggen is al jaren als rollenspelacteur bij cursussen van Dikaion betrokken. De rollen die hij speelt zijn zeer divers. Alle rollen lijken hem echter op het lijf geschreven. Frits heeft een groot inlevingsvermogen, is creatief, alert en kan behalve goed schakelen ook geweldig improviseren.

  Dick Damsma, 06 juni 2014, Dikaion
 • René Trainings- en adviesbureau

  Frits onderscheidt zich door zijn niet aflatende drang tot verbetering van zijn/onze professionaliteit.
  Tijdens pauzes hebben we vaak een soort intervisie: hij houdt mij en zichzelf een spiegel voor,
  Op de deelnemers komen wij zodoende als zeer professioneel en goed op elkaar ingespeeld over.
  Dit resulteert in een groot leereffect bij onze deelnemers.

  O ja, hij kan ook nog goed acteren

  René van Leeuwen, 05 juni 2014, René Trainings- en adviesbureau

Plaats een referentie

Heeft u Frits van Oostenbruggen ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem