• Francis Tolk Nederlandse Gebarentaal

  Berdine was de eerste trainingsactrice waarmee ik mocht samenwerken. Berdine weet precies wat te zeggen op het goede moment. Ze voelt zowel mij als de groep geweldig aan en geeft de cursisten een veilig gevoel. Ik kan me geen betere trainingsactrice wensen. Ze heeft niet alleen mijn trainingen naar een hoger niveau getild, als ook mij het vertrouwen gegeven hoe samen te werken met een trainingsactrice.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Francis van der Voorden, 12 juni 2022 , Francis Tolk Nederlandse Gebarentaal
 • KTV Kennisnet voor Taal en Vakopleidingen

  Gisteren heb ik weer een dag samengewerkt met Berdine. Ik werk erg veel met diverse trainingsacteurs. Bij Berdine valt het echt op hoe goed zij de diverse leerdoelen van de cursisten in haar vizier houdt en hier snel op aanstuurt. Echt super knap en effectief. Daarnaast is haar feedback integer en opbouwend wat de sfeer in de groep ook echt veilig maakt.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Marijke Roelofsen, 16 februari 2021 , KTV Kennisnet voor Taal en Vakopleidingen
 • ACB-praktijk

  Een fantastische trainingsacteur die haar vak goed verstaat. Ze werkt ondersteunend aan de trainer en voelt moeiteloos aan wat er nodig is in de groep, zelfs zonder dat er enige voorbereiding aan te pas is gekomen. Deelnemers voelen zich veilig bij Berdine, dit doordat ze werkt vanuit liefdevolle verbinding met de deelnemers. Prachtig om te zien hoe ze iedere keer weer precies weet te spiegelen aan de deelnemer waar zijn/haar leerpunt ligt.
  Super bedankt Berdine, ik hoop op nog meer samenwerking !

  Anne-Corinne Boulan, 03 februari 2018 , ACB-praktijk
 • Trainingsacteursbureau TRAJACT

  Berdine Segers is een goede actrice die al heel wat jaren in ons Trainingsacteurs bestand staat.
  Het prettige van Berdine is dat ze snel reageert op een oproep van een inzet. De reacties die ik veelal terug krijg van trainers met wie ze samen heeft gewerkt zijn zeer positief: kundig, verstaat haar vak, realistisch in spel, goede feedback, laagdrempelig, fijne samenwerking
  Om deze redenen wordt Berdine op moment dat er een nieuwe inzet van actrice wordt aangevraagd veelal als voorkeur genoemd. Dat zegt voor TRAJACT genoeg!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Jacoline van der Plas, 26 oktober 2017 , Trainingsacteursbureau TRAJACT
 • LaCretio, Training & Advies

  Ik gun iedere trainer zo'n trainingsacteur!
  7 trainingsdagen gewerkt met trainingsacteur Berdine Segers. Wat een super fijne samenwerking!
  Berdine kent haar rol als trainingsacteur. Ze werkt echt ondersteunend aan de trainer en heeft aan een blik of een half woord van mij genoeg. Ze zet heel snel en gemakkelijk bijvoorbeeld een gesprek dat we hebben in de groep om tot een realistische 'speel' situatie. We hebben het er dan niet over maar kunnen het daadwerkelijk ervaren. Ontzettend waardevol!
  Dit alles in een fijne en veilige setting. Deelnemers hebben er echt van genoten en van geleerd.
  Berdine bedankt!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Janny van der Laan, 26 oktober 2017 , LaCretio, Training & Advies
 • DeelErgonomie

  Berdine heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in gesprekstechnieken. Het fijne aan het werken met een actrice vind ik dat je gelijk kunt uitproberen wat je samen bedenkt. Berdine wisselt (letterlijk) heel makkelijk van rol tussen sparringspartner en oefenmateriaal. Terugkoppelling die ik van haar kreeg geven mij meer dan voldoende houvast om zelfstandig een flinke stap te kunnen maken.

  Ernst-Jan Tissing, 01 november 2016 , DeelErgonomie

Plaats een referentie

Heeft u Berdine ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem