Workshop Trainingsacteren in de psychiatrie

In overleg

Inhoud:
Trainingsacteren in de psychiatrie is een vak op zich. Er zijn vele ervaren trainingsacteurs die dag in dag uit werken voor verschillende doelgroepen en in verschillende trainingen participeren.
Iedere trainingsacteur heeft zijn eigen expertise en weet waar hij goed in is, maar soms zijn er gebieden waar je minder ervaring in hebt. Dat kan laten zoals het is of ontwikkelen.
We merken dat er veel vraag is om te trainingsacteren in de psychiatrie of in GGZ afgeleide trainingen. Dat vraagt een andere deskundigheid en soms ook werkwijze. Dit vraagt wellicht ook om nog meer zuiver gedrag neer te kunnen zetten dan in andere trainingen, mede ook omdat het gedrag in de GGZ complex genoemd mag worden.
Onze ervaringen en achtergrond binnen de GGZ- naast het spel ook o.a. het contact met deelnemers, weerstand en werkvormen- willen we delen en mee werken in workshops om trainingsacteren in deze setting te verbeteren, verdiepen of wellicht te ontdekken. Al reeds eerder boden wij workshop aan voor NVvT leden en via andere trajecten.
Mocht je interesse hebben om deze workshop te volgen stuur ons/ een van ons een persoonlijk bericht, dan kunnen wij jou een toelichting geven over de inhoud van de dag en planning.
We kijken uit naar jullie reacties.

De workshopgever(s):
Ton van de Bildt & Jan Faassen

Datum, Tijden, Locatie, Kosten:
Bij voldoende interesse wordt er gezamelijk in overleg de datum, duur, plaats en kosten bepaald

Meer informatie:

Ton van de Bildt
06-82102081
ton@tonvandebildt.nl
&
Jan Faassen
06-11014912
jan@janfaassen.nl


Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe workshop geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!