Workshop "Proeverij in onderhandelen"

Datum 21-11-2023 | Avond | Online

Inhoud:
Als trainingsacteur onderhandel je met trainers en acteerbureaus. Over je tarief, de omvang van de groep, de locatie en alle dingen die belangrijk voor jou en de ander zijn.
Of niet? Houd je je in? Omdat je niet moeilijk wilt doen? De relatie niet wil verpesten? En omdat de concurrentie groot is en jezelf niet uit de markt wil prijzen?

In deze workshop “Proeverij in onderhandelen” krijg je 5 handvatten aangereikt die je helpen om de volgende keer wel de onderhandeling aan te gaan.
Je leert hoe je je voorbereidt, hoe je het gesprek voert en wat je kunt doen als de ander voet bij stuk houdt (“Dit is het tarief dat we altijd hanteren.”)

De workshopgever(s):
Petra Vries
Als jurist in de publieke sector bemiddelde ik in talloze conflicten. Ook vertegenwoordigde ik jarenlang overheidsinstanties in beroep- en hoger beroepsprocedures bij de bestuursrechter. Sinds 2011 ben ik ook opgeleid als communicatietrainer. Ik gaf trainingen van slechtnieuwsgesprekken, het omgaan met emoties in gesprekken tot mediationvaardigheden. In de vaardigheid Onderhandelen komen al deze onderwerpen samen!
En ik geloof: Iedereen kan het leren én je bent er nooit over uitgeleerd.

Datum:
Dinsdag 21 november 2023

Tijden:
19.30 tot 21.45
(inloggen vanaf 19.15)

Locatie:
Online

Kosten:
Gratis voor leden NVVT

Meer informatie:
https://www.nvvt.nl/activiteiten/agenda/evenementdetail/308/-/onderhandelen-door-petra-vries