Wil jij werken als trainingsacteur voor de politie?

Geplaatst op 07-01-2022

Politiemedewerkers krijgen opleidingen, trainingen en assessments om zich te blijven ontwikkelen. Trainingsacteurs zijn daar een belangrijk onderdeel van: zij zorgen dat situaties voor oefeningen en assessments zo realistisch mogelijk zijn. Of het nu gaat om een aanslag verijdelen, een agressieve verdachte benaderen of een slechtnieuwsgesprek voeren: trainingsacteurs zijn onmisbaar.

De politie zoekt trainingsacteurs met verschillende profielen. Kom jij bij ons werken als trainingsacteur? Dan kom je in onze acteurspoule. De politie werkt met deze poule zodat we beschikken over betrokken en loyale trainingsacteurs. Voor de organisatie en facturatie rondom je werk heb je vooral contact met een intermediair. Je krijgt een overeenkomst met een vaste contractduur en marktconforme beloning. Uiteraard mag je ook voor andere opdrachtgevers blijven werken.

Meld je aan voor de acteurspoule:
De inschrijving voor de poule is geopend. Je kunt je rechtstreeks aanmelden tot en met 12 januari 2022. Ga hiervoor naar de volgende inschrijfpagina:
https://kombijde.politie.nl/vakgebieden/trainingsacteurs/inschrijven

Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!