Vacature Freelance Trainingsacteur

Geplaatst op 04-01-2024

voorkeur voor regio Noord-Nederland, Zeeland en Belgiƫ


Als Freelance Trainingsacteur ondersteun je maatwerk trainingen op gebied van veilig werken in Zorg, Welzijn en Speciaal Onderwijs. Je bent het visitekaartje van Trifier. Je zorgt er voor dat onze klanten meer dan tevreden zijn en ons aanbevelen bij hun collega’s en hun netwerk.


Je begeleidt samen met een trainer van Trifier de trainingen op het gebied van; preventie en vroegsignalering van agressie, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, verbale en fysieke de-escalatie technieken, conflicthantering, complexe communicatie en houdingscommunicatie. Je levert een waardevolle bijdrage aan onze trainingen.

Locatie : voorkeur voor regio Noord-Nederland, Zeeland en België (op locatie bij de klant, en soms ook online)
Werk- en denkniveau : HBO

Team
Doordat steeds meer organisaties ons weten te vinden en met ons willen samenwerken, zijn we nu op zoek naar meerdere Freelance Trainingsacteurs. Misschien wel jou! Trifier bestaat uit een team van ruim 50 professionals. Samen werken we aan de mooiste opdrachten om professionals beter, blijer en trotser te maken.

Het kloppend hart van onze organisatie ligt in Rijen, zo’n 20 autominuten van Breda, waar een vaste kern van tien medewerkers werkt. We werken door heel Nederland. Onze adviseurs, trainers, coaches en trainingsacteurs onderscheiden zich door hun uitgebreide vakkennis, praktische en interactieve werkwijze en door hun betrokkenheid. Enthousiasme voor ons vak is wat ons bindt!

Wij vragen
  • Een afgeronde theateropleiding (HBO)
  • Ervaring en kennis binnen Zorg en Welzijn en/of Speciaal Onderwijs is een absolute pré
  • Ervaring en kennis op het gebied van; preventie en vroegsignalering van agressie, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, verbale en fysieke de-escalatie technieken, conflicthantering, complexe communicatie is een absolute pré
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als (trainings)acteur
Wij bieden jou
  • Opdrachten en dus inkomsten. Uiteraard tegen een marktconform tarief
  • Prachtige opdrachten bij inspirerende opdrachtgevers
  • Samenwerking met een groeiend bedrijf
  • Uitdagend werk waar je helemaal in opgaat

Solliciteer op deze functie
Herken je in bovenstaande profiel en heb je passie voor het acteursvak en de zorgsector? Dan komen we graag in gesprek met jou! Stuur je cv en je motivatie naar: werkenbij@trifier.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Freelance Trainingsacteur’. Neem voor meer informatie contact via tel: 0161-231118.

Sollicitatiegesprekken
Na een selectie vinden sollicitatiegesprekken plaats in een groepsbijeenkomst d.m.v. auditie. Is er een match, dan nodigen we je uit voor een interactieve onboarding-middag met uitleg en toepassing van de Trifier modellen.

Over Trifier
Trifier is hét opleidings- en expertisecentrum op gebied van complexe communicatie en de-escaleren van spanningsvolle situaties en agressie. Het is ons talent en onze missie om professionals in Zorg, Welzijn en Speciaal Onderwijs trots te laten zijn op hun werk.

We geven praktische handvatten om gedrag van mensen te analyseren en doelbewust middelen en vaardigheden in te zetten om dit gedrag te beïnvloeden, met blijvende impact. Van praktische trainingen voor professionals en teams tot advisering en onderzoek op strategisch niveau en veiligheidsbeleid.

Morgen nog sterker dan vandaag!

Onze (individuele en team) adviestrajecten, trainingen en coaching trajecten zijn gericht op het bevorderen van werken in veiligheid en vrijheid. Juist in situaties waar veiligheid en vrijheid elkaar beperken. Bijvoorbeeld in escalerende omstandigheden, conflictsituaties, bij grensoverschrijdend gedrag of agressie. De basis van onze werkwijze is de Human Right Approach, waarbij de veiligheid en rechten van de cliënten en professionals centraal staan.

Ons hele team bestaat uit 80 medewerkers, waarvan 13 op kantoor en de rest freelance trainers en trainersacteurs. Bekijk deze pagina voor meer info.


Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!