Trainingsacteur min. 32 uur per week

Geplaatst op 31-05-2022

Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij organisaties en medewerkers nieuwe inzichten geven door je talent als acteur in te zetten? Dan ben jij bij OffCourse aan het juiste adres!

OffCourse is het label van de paraDIGMA groep dat zich specialiseert in training en ontwikkeling. Wij hebben een eigenzinnige kijk en geloven niet in het simpelweg aanleren van vaardigheden. Wij kijken liever naar de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers.We trainen midden en hoger management van organisaties op het gebied van o.a. leiderschap, gesprekstechnieken en verzuim.

Jouw rol als Trainingsacteur
Als trainingsacteur speel je op een doorleefde manier casussen uit de praktijk. Denk hierbij aan medewerkers die in het verzuim zitten en te maken hebben met ziekte, verlies of pijn. Maar ook medewerkers die een salarisonderhandeling aangaan of een functioneringsgesprek hebben. Bij deze casussen is het van belang dat je diepte aan kan brengen in de rollen die je speelt. Daarnaast analyseer je wat de deelnemer voor interventies doet en welke reactie het bij je oproept. Je bent in staat om dit zuiver en nauwkeurig als feedback aan te geven.

Jouw werkdag is veelzijdig en elke dag is weer anders. Je bent als acteur bij verschillende trainingen aanwezig en bij uiteenlopende klanten door het hele land. Als trainingsacteur draag je bij aan het bewust worden en ontwikkelen van kwaliteiten. Het durven aanspreken op, kritisch kunnen zijn, een reflecterend vermogen én het goed kunnen verwoorden naar de deelnemers toe zijn één van de belangrijkste competenties in de functie als trainingsacteur.

Je werkt nauw samen de trainers van je team om de kwaliteit van de training te borgen en zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeftes van de klant.

Het aantrekkelijke in de rol als trainingsacteur bij OffCourse is dat je niet kan ontsnappen aan je eigen ontwikkeling. Immers dragen wij zorg voor de ontwikkeling van onze klanten maar ook voor onszelf. Je zal jezelf beter leren kennen en met plezier samen in het team werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als trainingsacteur is er ruimte om te groeien en je creativiteit op vele manieren in te zetten.

Wat breng je mee?
Je bent echt een mensen-mens, een goede luisteraar en wil bijdragen aan bewustzijn creëren en inzicht geven in de ontwikkeling van mensen.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een relevante theater/toneel opleiding of achtergrond.
 • Houd je niet vast aan standaardprocedures en protocollen, maar denkt juist out-of-the-box.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. (Vereiste)

Daarnaast:

 • Heb je een gezonde dosis lef en ben je enthousiast;
 • Heb je doorzettingsvermogen en ben je ondernemend;
 • Ben je stressbestendig;
 • Durf je confrontaties aan te gaan en kritisch te zijn naar deelnemers;
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Heb je een representatieve uitstraling;
 • Heb je een samenwerkingsgerichte instelling.

Wij hebben wij jou te bieden:
Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en je komt in een gezellig team van trainers en acteurs terecht. Daarnaast bieden wij:

 • Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen (Leaseauto, laptop en mobiele telefoon);
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen door deel te nemen aan diverse projecten en door te groeien;
 • Verbinding met de medewerkers staat bij ons centraal dit bieden wij aan door middel van inspirerende webinars, sportieve challenges en zodra het weer kan vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?
OffCourse is onderdeel van paraDIGMA groep. paraDIGMA groep is een overkoepelende organisatie, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid.
Bij OffCourse vind je een flexibele werkgever in een vrije en informele omgeving! De lijnen zijn kort, zowel tussen de collega’s onderling als tussen de verschillende disciplines die we in huis hebben. Onze organisatie is sterk aan het groeien en dat biedt mogelijkheden voor jou om in mee te gaan!

Solliciteren?
Heb jij interesse in deze functie voor trainingsacteur?
Ga dan naar: https://www.offcourse.nl/werken-bij/trainingsacteur
En vul daar het sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Laura Klaassen Laura.Klaassen@offcourse.nl

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!