Trainer bij Bureau Zuidema

Geplaatst op 27-12-2019 |

Heel Nederland

Vind je het een uitdaging om met hoogopgeleide professionals te werken en wil je écht het verschil maken in hun persoonlijke ontwikkeling? Zet dan de volgende stap in je carrière: ontwikkel jezelf tot expert trainer op het gebied van invloedgedrag bij Bureau Zuidema. Onze eigen trainingslocatie is in Oosterbeek, maar we geven door heel Nederland trainingen.

Dit ga je doen:
Je start als trainer in opleiding binnen onze unieke BZ Academy. Onze certifying trainers nemen je mee in alles rondom de trainingsprogramma's en het Invloedmodel®. Tijdens deze uitdagende inwerkperiode zorgen we dat jij binnen twaalf maanden zelfstandig programma's kan draaien. Leren doe je door te ervaren! Je gaat daarom zo snel mogelijk de praktijk in. In totaal ben je drie jaar bezig om jezelf te specialiseren tot invloedexpert.
In dit intensieve, leerzame en uitdagende traject:
 • Leer je trainen op het hoogste niveau: een groep inspireren, boeien en uitdagen. Co-faciliteer je hoogopgeleide deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je stelt hen in staat te leren en maximaal resultaat te behalen.
 • Leer je van én met onze ervaren certifying trainers.
Als gecertificeerde invloedtrainer ga je met verschillende trainingsprogramma's aan de slag, zowel in Nederland als daarbuiten. Twee jaar na je certificering ben je een echte invloed expert en is er een grote variëteit aan doorgroeimogelijkheden binnen Bureau Zuidema. Zo kun je je door ontwikkelen tot certifying trainer, teamcoach, accountmanager of productontwikkelaar.

Jouw profiel:

Je hebt:
 • Een afgeronde wo of hbo-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring en een goede dosis levenservaring;
 • Een ondernemende houding en lef;
 • Eindeloze energie en drive om het beste uit mensen te halen;
 • Focus op resultaten én oog voor de relatie met klanten, deelnemers en collega's;
 • Een uitstekende beheersing van een tweede taal (Engels, Duits of Spaans);
 • De ambitie om minimaal 32 uur per week te werken, waarbij je ook regelmatig 's avonds traint en op een externe locatie overnacht.

Wat je bij ons kunt verwachten:
 • Samen hard werken aan onze (internationale) ambities;
 • Tijd voor gezelligheid en het vieren van successen;
 • Vrijheid én verantwoordelijkheid;
 • Betrokken en open collega's.

Als trainer kom je in vaste dienst bij Bureau Zuidema. We zorgen ervoor dat je direct goed aan de slag kunt met jouw eigen laptop, telefoon en leaseauto. Daarnaast maak je gebruik van onze pensioenregeling, gezamenlijke lunch en gratis sporten met collega's. Ook krijg je 26 vakantiedagen per jaar en een jaarlijkse bonus via het bonussysteem.

Over ons:
Sinds 1962 zijn wij dé expert in communicatietrainingen. Positieve invloed is een vaardigheid waar je de rest van je leven en in elke situatie wat aan hebt. Wij weten als geen ander hoe je dit kunt ontwikkelen. Met ons unieke Invloedmodel®, de beste trainers en doordachte programma's zetten wij een onvergetelijke ervaring neer voor deelnemers. We dagen ze maximaal uit zodat zij patronen doorbreken, intellectueel groeien en meer bereiken. Onze 60.000+ laaiend enthousiaste alumni zijn hier het bewijs van.
Ons doel is om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. Dit doen we met ongeveer 60 collega's vanuit ons hoofdkantoor in Leusden en onze eigen unieke trainingslocatie, House of Influence.

Solliciteren:
Enthousiast geworden? Leuk! Om jou beter te leren kennen en een selectie te kunnen maken, vragen we je om jouw cv én een persoonlijke video te sturen. In deze korte video vertel hoe jij tegen invloedgedrag en communicatie aankijkt, wat jouw link is met Bureau Zuidema en natuurlijk wie je zelf bent. Jouw video duurt maximaal 2 minuten en is opgenomen met jouw telefoon of tablet.
Stuur de link naar de video en jouw cv in via het sollicitatieformulier op de Bureau Zuidema website. We ontvangen beide uiterlijk vrijdag 10 januari.

Vervolg:
In de week van 27 januari krijg je van ons bericht over de eerste sollicitatieronde. De eerste ronde op 6 of 7 februari bestaat uit een selectiemiddag in groepsverband, waarvoor je een voorbereidende opdracht krijgt. Tijdens deze selectiemiddagen ontdekken we graag wie je bent, hoe je voor een groep staat en wat je van ons wilt weten. De tweede ronde is een persoonlijk gesprek met onze directeur Lodewijk van Ommeren. Mocht er een klik zijn? Dan start je bij voorkeur zo snel mogelijk.

Vragen?:
Mail je vraag naar sollicitatie@zuidema.nl of bel met Elvira op 033-4345800 (telefonisch bereikbaar in de week van 16-20 dec en 6-10 januari) en bekijk onze website.