Spoed: 4 (jonge) acteurs voor motion capture opnames

Geplaatst op 19-05-2023 |

Nijmegen

Wij zijn bezig met een project rondom de betrokkenheid van jongeren in de (drugs)criminaliteit. Hiervoor ontwikkelen we een interactieve ervaringssimulatie in Virtual Reality. Momenteel zijn wij voor dit project hard op zoek naar vier jonge (trainings)acteurs voor een motion capture opname. Zit je nog op een theateropleiding? Ook dan kan je je aanmelden!

Wij zoeken
Vier mannelijke acteurs onder de 30 jaar oud. Bij voorkeur acteurs met een jong klinkende stem, die aan de hand van een script (virtuele) karakters tussen de 15 en 18 jaar oud kunnen portretteren.

Wat bieden wij?
€100,- incl. buyout
Reiskostenvergoeding is aanwezig.

Type
Professionele productie

Locatie & periode
Nijmegen (vlak bij het centraal station)
Draaidagen zijn op 24 mei en 25 mei. Dagdeel in overleg. Kan je deze dagen niet, maar wel in de week daarop, tussen 30 mei en 2 juni? Aarzel dan niet en stuur in dat geval ook gewoon een berichtje. De opnames zullen naar verwachting ongeveer 2 uur duren.

Omschrijving
De opnames zijn voor een ervaringssimulatie in Virtual Reality. De virtuele karakters zijn tussen de 15 en 18 jaar oud en hebben verschillende afkomsten. We zijn hierom op zoek naar diverse acteurs met een jong klinkende stem en de vaardigheid om uitdrukking te geven aan personages van die leeftijdsgroep. Er zal gewerkt worden met een script, dat indien gewenst van te voren opgestuurd kan worden. Het is niet verplicht om de teksten uit je hoofd te leren.
De motion capture opnames bestaan alleen uit opnames van gezichtsuitdrukkingen in combinatie met audio. De data die we uit deze opnames halen, gebruiken onze 3d Artists vervolgens om de virtuele karakters te animeren en tot leven te brengen. Ervaring met motion capture opnames is niet verplicht, maar ervaring met acteren bij voorkeur wel. Zit je nog op een acteer-/theateropleiding? Dan kan je je ook aanmelden!

Reageren / meer informatie
Geïnteresseerd? Stuur dan direct een mail naar eva.vandermonde@simulationcrew.com
Stuur wat informatie mee over jezelf, hoe oud je bent, je ervaring als (trainings)acteur en op welke dagen je beschikbaar bent.
Meer informatie over ons? Bekijk dan onze website: thesimulationcrew.nl

Bericht van Trainingsacteursgezocht.nl:
Let op, dit tarief is uitzonderlijk laag en niet conform de markt. Lees
hier meer over tarieven.
Voor beginnende trainingsacteurs (zoals vermeld in dit bericht) is dit echter wel een mogelijkheid om ervaring op te doen.