ACTEUR / TRAINER

Geplaatst op 07-09-2023 |

Ben je een acteur die niet het gebaande pad volgt? Wil jij op dagelijkse basis impact maken bij een organisatie? Durf jij buiten de standaard denkkaders te denken? Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij organisaties en medewerkers nieuwe inzichten geven? Dan ben jij bij OffCourse aan het juiste adres!

Jouw nieuwe baan
Je neemt organisaties mee in onze visie op goed werkgeverschap. Deze is gericht op persoonlijk leiderschap. Of je nu die dag in de rol van trainer of acteur staat, je gaat leidinggevenden bewust maken van hun onbewuste drijfveren die hun leiderschapsstijl en dus de organisatiecultuur bepalen. Dit vergt dat je zelf het voorbeeld bent: jij bent bewust van je onbewuste drijfveren en de invloed van jouw persoonlijke ervaringen die je maken tot het mens dat je bent.

Immers ben je als acteur een levensdeskundige en weet je feilloos in te leven in situaties, als trainer kan je putten uit deze deskundigheid om anderen tot inzicht te geven. Onvoorwaardelijk ben jij in staat om met je hart en ziel te bouwen aan de menselijke maat binnen diverse organisaties. Dit doe je door als acteur doorleefd spel in te zetten als middel om geloofwaardig situaties na te bootsen waarmee leidinggevenden te maken krijgen. En als trainer door middel van inhoudelijke kennis op inspirerende wijze over te brengen. In beide rollen blijf je analytisch de interventies van de deelnemers observeren. Het durven aanspreken op, kritisch kunnen zijn en het in bezit zijn van een (zelf)reflecterend vermogen zijn één van de belangrijkste competenties. Niet geheel onbelangrijk is hierin ook het helder kunnen verwoorden en teruggeven van kwaliteiten en valkuilen aan de deelnemers van de betreffende training.

Je neemt dagelijks organisaties mee in onze visie. Je krijgt te maken met diverse onderwerpen die uitvloeien uit de organisatiecultuur. Jouw werkdag is veelzijdig en elke dag is weer anders. De ene keer in de rol van acteur en de andere keer als trainer. Je bent bij verschillende trainingen en bij uiteenlopende klanten door het hele land aanwezig. Je werkt altijd samen met een collega op de trainingen om samen impact te maken bij klanten. Fungeren in een snel groeiend en dynamische omgeving is jouw op het lijf geschreven.

Wat breng je mee?
Je bent een acteur die in staat is om een training neer te zetten vanuit beide rollen, maar niet tegelijkertijd. Je zal de ene keer trainer zijn en de andere keer acteur. Wij nemen het vak van acteur serieus en niet iedereen kan zich zo noemen. Daarom vragen we een afgeronde theater/toneel opleiding en geloven we dat je vanuit die positie in staat bent om ook trainingen te geven. Tevens echt een mensen-mens, een goede luisteraar en wil een bijdrage leveren aan het creëren van bewustzijn en inzicht geven in de ontwikkeling van mensen. Kortom je wil mensen helpen bloeien door te groeien.

Daarnaast:
• Heb je HBO werk- en denkniveau;
• Heb je een afgeronde theater opleiding;
• Heb je didactische en pedagogische kennis en je voelt je comfortabel voor een groep
• Houd je niet vast aan standaardprocedures en protocollen, maar denkt juist out-of-the-box;
• Ben je in het bezit van een rijbewijs B;
• Verwelkomen wij jou zo snel mogelijk en zouden het fijn vinden als je per 1 oktober 2023 beschikbaar bent voor loondienst.
• En ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar
• Heb je een gezonde dosis lef en ben je enthousiast;
• Heb je doorzettingsvermogen en ben je ondernemend;
• Ben je stressbestendig, wendbaar, sociaal en dynamisch;
• Durf je confrontaties aan te gaan en kritisch te zijn naar deelnemers;
• Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Heb je een representatieve uitstraling;
• Heb je een samenwerkingsgerichte instelling.

Wie zijn wij?
OffCourse is onderdeel van paraDIGMA groep: de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

OffCourse is het trainings- en ontwikkelcentrum van paraDIGMA groep en geeft inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en opgesloten valkuilen van medewerkers om deze beter te kunnen benutten of juist kenbaar te maken. Wij geloven niet in het aanleren van simpelweg vaardigheden, maar kijken liever naar wat de persoon of de organisatie nodig heeft om te ontwikkelen.
Wij trainen midden en hoger management van organisaties op alles wat te maken heeft met goed werkgeverschap. Leiderschap, duurzame inzetbaarheid en organisatiecultuur.

Wat hebben wij jouw te bieden?
Het aantrekkelijke in de rol van trainer/acteur bij OffCourse is dat je niet kunt ontsnappen aan je eigen ontwikkeling. Immers dragen wij zorg voor de ontwikkeling van onze klanten maar ook voor onszelf. Je zal jezelf beter leren kennen en met plezier samen in het team werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, er is ruimte om te groeien en je creativiteit op vele manieren in te zetten.
Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en je komt in een gezellig team van trainers en acteurs terecht.

Daarnaast bieden wij:
Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
Verbinding met collega’s door sportieve challenges, teamoverleggen en vrijdagmiddagborrels;
Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
Een laptop en mobiele telefoon zodat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen;
Mobiliteitsregeling op maat, met de keuze uit een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
27 dagen op basis van 40 uur (plus wat jij extra nodig hebt);
Collectieve pensioensverzekering;
Contract voor onbepaalde tijd;
Een werkcultuur op basis van vertrouwen;
Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? En ben jij klaar voor de overstap en ga je voor de #carierreshift? Solliciteer dan naar de functie van acteur/trainer door op de volgende link te klikken:
https://www.paradigma.nl/otys-details/acteur-trainer-ZPcWlXy6FgAlcBZr/solliciteer/

Heb je eerst nog wat verdiepende vragen voordat je gaat solliciteren? Geen probleem, je mag altijd contact opnemen met onze enthousiaste collega’s van Recruitment, of stuur een mail naar recruitment@paradigma.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure