• SCHOOL TEGEN SCHELDEN

  Wat is het heerlijk om met Yes samen te werken. Ze verdiept zich goed in de deelnemer, doet niets zomaar en overlegt met mij als trainer hoe en wat te doen. Ik vind Yes heel kundig en ook gewoon gezellig. Op naar meer en vaker samenwerken!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Els van Leeuwen, 27 december 2023 , SCHOOL TEGEN SCHELDEN
 • Veilig Thuis Gelderland Midden

  Heel blij word ik van de samenwerking met Yes. Ze communiceert helder, checkt, geeft op een heel veilige manier feedback en is flexibel in wat ik van haar vraag vanuit de training (wat nog wel eens ter plekke kan veranderen). De medewerkers reageren ook heel positief en ontspannen op haar, ondanks dat het gegeven van oefenen voor hen soms spannend is. Haar kennis op gebied van Huiselijk geweld, motiverende gesprekvoering/ oplossingsgericht werken zijn een inhoudelijke aanvulling op de trainingen. En de stapels boekjes en literatuur tips zijn zeer welkom.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Werkvormen kennis

  Grete Houwen, 14 december 2023 , Veilig Thuis Gelderland Midden
 • Lvdtraining

  Siyes is een van de trainingsacteurs met wie ik als trainer het liefste werk.
  Niet alleen heeft haar spel maar weinig aanwijzing nodig, ook het geven van feedback doet zij op zo een veilige en concrete manier dat iedere deelnemer met een goed gevoel de training verlaat. Siyes is een geboren verbinder met oog voor iedere deelnemer en weet een groep samen te brengen en de training daardoor naar een hoger niveau te brengen.
  ik heb Siyes gevraagd voor trainingen over suïcidaliteit, maar zou haar voor iedere training die ik geef in kunnen zetten.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  lieke van dijk, 12 december 2023 , Lvdtraining
 • BURO Leeuw

  Met heel veel plezier werk ik met (si)Yes samen in de trainingen die ik geef over huiselijk geweld en kindermishandeling.
  Tijdens de trainingen zorgt Yes voor 'de brug' naar de dagelijkse praktijk. Hierin is zij zeer betrokken, kundig, toegankelijk en vriendelijk. Yes weet ondanks de vaak pittige materie een veilige sfeer te creëren, zodat deelnemers ook daadwerkelijk willen en kunnen oefenen.
  Kortgezegd: een top trainingsacteur!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Jeanine van Leeuwen, 11 december 2023 , BURO Leeuw
 • Veilig Thuis Noord en Midden Limburg

  Siyes is een top trainingsacteur! Het is heel fijn samenwerken met haar, waarbij ze een fijne balans heeft in de regie bij de trainer te laten en zelf advies geven. Uit de evaluaties van de deelnemers komt met name naar voren dat ze een veilige omgeving weet te creëren om te gaan oefenen.
  Zeer aan te bevelen!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Bert Lenders, 28 november 2023 , Veilig Thuis Noord en Midden Limburg
 • Veilig Thuis Gelderland Midden

  Siyes heeft ondertussen een paar jaar op rij en recent opnieuw, een bijdrage geleverd aan de modulen 'gesprekvoering' bij de interne training voor nieuwe medewerkers van Veilig Thuis-GM.
  Praten met kinderen en volwassenen over (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld, mag een vak apart worden genoemd waartoe Siyes als acteur, op uitnodigende en aanstekelijke wijze, de theorie en de praktijk, door het oefenen heel mooi en leerzaam weet te verbinden.
  Voor wie een deskundige, betrouwbare, snel schakelende en in alle opzichten prettige trainingsacteur zoekt; zoek dan niet verder. Je zoekt dan Siyes.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Annemarie van de Ruit, 28 november 2023 , Veilig Thuis Gelderland Midden
 • Fabriek69

  Yes, is echt een zeer goede professionele trainersacteur. Ze weet de kern te pakken en speelt in op de groep maar snapt ook snel wat jij als trainer wil. De deelnemers hebben op verschillende wijze kunnen oefenen. Seksueel geweld trainen is niet altijd makkelijk maar Yes gaf hier op de juiste wijze invulling aan. Ik hoop nog veel met haar te mogen samenwerken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  Christel van der Horst, 18 september 2023 , Fabriek69
 • Trainers Huiselijk Geweld

  Yes is een goede trainingsacteur. Voorafgaand aan de training stemt ze zorgvuldig af over het programma en de samenwerking tussen trainer en trainingsacteur. Tijdens de training kan ze deelnemers meenemen in het leerproces van het oefenen en angst voor het oefenen verminderen door haar toegankelijke houding en uitleg over het trainingsacteren. Ze is gefocust op het inzetten van een successpiraal, dit doet zij samen met de trainer door het afstemmen van de casuïstiek en de rol die zij daarin speelt. Deelnemers geven aan dat zij het gevoel hebben om ‘echt’ een gesprek te voeren, omdat Yes zo waarheidsgetrouw mogelijk de rol invult. Yes is een fijne trainingsacteur om mee samen te werken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Nathalie Sie, 26 januari 2023 , Trainers Huiselijk Geweld
 • Sacha Coaching en Training

  Yes is aangesloten bij trainingen rondom het bespreekbaar maken van huiselijk geweld voor Moviera en bij de training gespreksvoering van Veilig Thuis Zuid-Holland zuid. Yes stelt zich ten dienste van de persoon die moet leren en past haar gedrag zo toe dat iemand echt effectief kan oefenen. Ze zorgt voor een veilige setting waarbij zij zeer goed aanvoelt wat iemand nodig heeft. Deelnemers geven terug dat ze levensechte situaties kan neerzetten die in de praktijk ook op zo gebeuren en mensen dus echt goed kunnen oefenen. Mensen werkzaam in het sociaal domein hebben naar mijn ervaring soms slechte ervaringen met rollenspellen, dus tussen al die acteurs is Yes echt een aanrader bij wie ze het dan toch aandurven om te oefenen.

  Sacha Matse, zelfstandig trainer aanpak huiselijk geweld

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Sacha Matse, 20 december 2022 , Sacha Coaching en Training
 • Isala Ziekenhuis

  Ik heb erg fijn samengewerkt met Siyes bij de trainingen in het ziekenhuis rondom vroegtijdig signaleren van psychische klachten van werknemers. Siyes kan erg goed en snel inspringen in een situatie en schakelen. Ze brengt de deelnemers van de training in beweging in oefenen met ander gedrag, geweldig! Daarnaast is ze een warm, enthousiast en betrokken persoon! Echt een aanrader om Siyes in te zetten voor een training!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  Maaike de Heij, 08 november 2022 , Isala Ziekenhuis
 • Entre-Vous Projectmanagement

  Inmiddels heb ik al een aantal keer met Siyes mogen werken en elke keer is het een groot succes. Siyes weet emoties overtuigend en goed gedoseerd over te brengen. In een monoloog of een dialoog; de boodschap komt duidelijk over. Daarmee inspireert ze en nodigt ze aanwezigen uit om nieuwe (gespreks)technieken uit te proberen zonder over hun eigen grenzen te gaan.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Zorg sectorkennis/ervaring

  Marion Visser, 23 mei 2022 , Entre-Vous Projectmanagement
 • DMZP

  Siyes is one go-to (trainings)acteur bij webinars en filmopnames. Ze weet soms het bloed onder je nagels te halen of juist tranen over je wangen te laten lopen. En dat dan natuurlijk wel in haar rol ;-) want als persoon is ze zeer prettig in de omgang, heeft een heerlijk gevoel voor humor en denkt proactief mee om het beste uit de scène of training te halen.

  Coen Remmelts, 20 mei 2022 , DMZP
 • Medipro

  "Dit is heel anders dan een gewoon rollenspelletje"

  Siyes leeft zich helemaal in, waardoor de gesprekken vanzelf heel natuurlijk worden.

  Het mooie van haar feedback is dat ze precies kan aangeven wat dat ene woord of die ene vraag met haar doet, zodat de coach meer inzicht krijgt in zijn/haar eigen invloed.

  Coaches vinden het altijd wel spannend om met een acteur te werken, maar Siyes zorgde voor een warme en veilige sfeer.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in het spel

  Josette Bos, 22 november 2021 , Medipro
 • Christelijke hogeschool ede

  ‘ T was heel fijn om met Yes te werken. We kenden elkaar niet. Maar wat een deskundige acteur is zij. Haar feedback moedigt professionals aan en zet hen in hun kracht en laat hen tot hun recht komen. Daarnaast was het ook erg gezellig, door haar positiviteit en humor hebben we een gezellige en leerzame professionaliseringsmiddag voor huisartsondersteuners kunnen verzorgen’.

  Sietske Rienks, 21 juni 2021 , Christelijke hogeschool ede
 • Shine Academy

  HI Yes, ik ben zooo blij dat ik met jou heb mogen werken. Het is zo geweldig om vanaf het begin af aan de afstemming te ervaren en het vertrouwen dat het 'goed komt'. Jij als acteur is een veiligheid in de groep.
  Je bent erbij, jouw présence is zo helder, veilig, fijn en je kan dan inbrengen vanuit jouw 'eigen - wijsheid' wat er vanaf het moment is voor jou.

  In de oefensituaties kan je mensen uitnodigen, hartelijk zijn, echt puur en ook kwetsbaar. Door dit zelf te zijn, nodig ja anderen hier ook toe uit. super gaaf te merken.

  Je geeft feedback waarin je scherp en liefdevol bent. - mensen kunnen er echt wat mee -
  Daarnaast nodig je hen ook direct uit tot een positieve kans om dit ook echt te ervaren.... zodat ze een fijne ervaring hebben met het toepassen van het gewenste. Zo fijn.

  Het is laagdrempelig en puur werken met jou. Super graag werk ik weer met je!
  Warme groet, Antoinette

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Antoinette van reekum, 20 juni 2021 , Shine Academy
 • Rijn IJssel

  “Met Yes als trainingsacteur wordt het Levendig”. Haar energie en deskundigheid werkt aanstekelijk. Haar vriendelijke uitstraling en ongecompliceerdheid schept vertrouwen, waardoor deelnemers zelfs in een digitale leeromgeving zich uitgenodigd voelen om te oefenen. Als acteur geeft ze zowel in als uit de rol heldere feedback aan de deelnemers.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Anoniem, 23 maart 2021
 • Solvitas

  Een training oplossingsgericht coachen, waar de trainees uitgedaagd worden opzoek te gaan naar de oplossingen die hun gesprekspartners, behept met allerhande blokkades en persoonlijke problematieken, zelf in huis hebben is geen sinecure. Siyes, draagt met haar betrokken en invoelend spel bij aan waardevolle oefen momenten. Mooie gesprekken, verbinding en waardevolle inzichten en zelfreflectie bij de trainees. Het is een groot plezier om met haar samen te werken.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Jose de Ruyter, 10 maart 2021 , Solvitas
 • Marloes Hendriks

  Licht verstandelijke beperking spelen is moeilijk. Ik heb zelf een verstandelijk beperkte broer. Het is een lastig gebied, het wordt snel over de top. Yes kan het! Zij speelt het vol overtuiging met humor maar altijd respectvol. Alsof ik mijn broer en zijn vrienden voor me zie. Ze weet exact de snaar te raken. Haar versie van "Jannes" is mijn absolute favoriet!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Marloes Hendriks, 08 februari 2021 , Marloes Hendriks
 • Hogeschool Rotterdam

  Dankjewel Yes voor het gesprek!
  Je speelde de rol zo goed dat ik me weer helemaal in de situatie voelde waarin ik normaliter ook zit. Je hebt precies benoemd waar ik mee worstel tijdens dat soort gesprekken, en door je interventie heb ik het om weten te buigen.
  Door het werken met jou heb ik duidelijk gezien waar mijn valkuilen zitten en hoe ik de geleerde theorie van het afgelopen jaar het beste kan toepassen in de praktijk, zonder dat ik mezelf verlies, iets waar ik tot nu toe wel moeite mee had.
  Ik waardeer het feit dat je niet alleen een rol speelde, maar dat je ook daadwerkelijk meedacht en op de hoogte was van de stof die ik moest leren toepassen.
  En dat alles altijd met een aanmoedigende en vrolijke glimlach tussendoor.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Anoniem, 25 juli 2020
 • Margriet Lem

  Yes speelt als een fijnbesnaarde gitaar haar rollen maar is nog fijnbesnaarder in haar contact met de deelnemers. In haar feedback weet ze precies de juiste toon te raken: niet alleen in haar feedback na afloop, maar juist ook in het spel. Hierdoor komt de essentie van de ingebrachte casus op het scherpst van de snede aan bod.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in het spel

  Margriet Lem - Seijsener, 31 mei 2020 , Margriet Lem
 • ROC

  De samenwerkingen met Yes zijn altijd een feestje! Samen met studenten nieuwe situaties ontdekken en diverse gedragingen uitproberen. Hierin is ze niet alleen een kei in het neerzetten van een personage maar stelt ook de studenten op hun gemak. Heeft oog voor reflectie en stelt hiermee het leren op een veilige en laagdrempelige manier centraal. Yes is iemand die graag met je meedenkt om het onderste uit de kan te halen!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Laura vd Horst, 26 april 2020 , ROC
 • Profendum | training & coaching

  Wij vragen veel van een trainingsacteur; Aansluiting, uitnodigen, uitdagen, snel naar de kern, helikopterview, adequate feedback, realistisch, kwetsbaar vanuit de persoon en dus niet vanuit een rol. Het belangrijkste bij ons is "de drive".

  Vanaf de eerste kennismaking overtuigd en in de samenwerking het beleefd. Yes is een gepassioneerde actrice die haar vak verstaat.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  Richard Steenbergen, 01 maart 2020 , Profendum | training & coaching
 • Trifier

  Lekker gewerkt met Yes tijddns training de-escalerend werken. Ze is flexibel en breed inzetbaar. Geeft briljante feedback! Zeer behulpzaam voor de bewustwording van gedrag en effecten van interventies.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Guido Sleddens, 24 februari 2020 , Trifier
 • Siza

  ‘In onze training voor werkbegeleiders heeft Yes het vermogen getoond om supersnel aan te sluiten en te schakelen in de situaties die zich hebben voorgedaan. Ze is volkomen geloofwaardig in haar rol en faciliteert zo de ander om optimaal te kunnen leren. Daarnaast is Yes ook van toegevoegde waarde in het voorbereiden en ontwikkelen van de training waar het gaat over het creëren van leersituaties met behulp van een trainingsacteur.’

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Karin Volkers, 23 februari 2020 , Siza
 • Babs Smith training & Coaching

  Haar naam zegt het al: Yes! Ik kan haar van harte aanbevelen; Yes is een positieve en bevlogen trainingsacteur en dat is voelbaar in haar manier van werken. Ze is in staat om het oefenen zo laagdrempelig en veilig te maken, dat deelnemers het oefenen voor de groep zelfs leuk vinden. Yes sluit goed aan bij zowel de deelnemers als de trainer. Ze heeft veel kennis van de problematiek waar deelnemers tegenaan lopen en geeft feedback vanuit het theoretische van de trainer.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Babs Smith, 05 november 2019 , Babs Smith training & Coaching
 • Solvitas

  Siyes is een fantastische trainingsacteur. Ze speelt ontroerend en levensecht en kan het effect van het gedrag van de ander goed beschrijven. Het is fantastisch om met haar te werken: een absolute aanrader!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Irene Lansdaal, 23 september 2019 , Solvitas
 • Isala vrouw kind centrum

  Yes is een belangrijk onderdeel bij onze scholing kindermishandeling/huiselijk geweld. Yes straalt rust en vertrouwen uit waardoor deelnemers de drempel over stappen om te gaan oefenen. Yes zorgt voor positieve feedback, er is geen goed of fout.
  Yes geeft een realistische situatie weer voor optimaal leerrendement, training op maat!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Marjo, 11 juni 2019 , Isala vrouw kind centrum
 • Isala

  In het afgelopen jaar heb ik heel prettig samengewerkt met Yes. Haar open houding en het vermogen om een veilige sfeer te creëren en te spiegelen zorgt ervoor dat er mooie dingen ontstaan.
  Ze heeft als trainingsacteur diverse malen waardevolle bijgedragen geleverd  aan regionale initiatieven rondom bewustwording, preventie en aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

  Maaike Brunekreef
  Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling Isala.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Maaike Brunekreef, 31 mei 2019 , Isala
 • ZelfSterk Training

  Yes is een fijne trainingsactrice. Goed voorbereid. Altijd op tijd. In verbinding met deelnemers en in dienst van de deelnemers in relatie tot het onderwerp.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Zorg sectorkennis/ervaring

  Maurice, 06 april 2019 , ZelfSterk Training
 • RijnIJssel

  Heel fijn met Yes samengewerkt in een training De-escalerend werken. Yes speelt mooi in op situaties die studenten aandragen, waardoor we heel organisch konden we aansluiten op de leerbehoefte van studenten.
  Yes is laagdrempelig en respectvol, waardoor studenten zich snel veilig voelen om te oefenen in een nagebootste praktijksituatie.
  Tenslotte vind ik het heel belangrijk dat je merkt dat Yes "weet waar het over gaat": ze kent de praktijk waarin onze studenten werken en kan in haar feedback als acteur goed de koppeling maken naar de theorie.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Onderwijs sectorkennis/ervaring

  Jacomijn bij de Vaate, 11 februari 2019 , RijnIJssel
 • Rijn IJssel

  Ik heb al meerdere trainingen mogen verzorgen waarbij Yes een deel van deze training verzorgd. Het gaat hierbij om het vertalen van een casussituatie naar de praktijk. Deelnemers vinden dit spannend, maar door de zeer laagdrempelige wijze waarop Yes de verschillende rollen neerzet, zijn er uit alle rollenspellen positieve aspecten te benoemen voor de deelnemers. Je waant je op sommige momenten echt 'in de situatie'. Knap!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Arnoud Bloemheuvel, 26 november 2018 , Rijn IJssel
 • STMG

  Als coach en trainer bij een thuiszorgorganisatie heb ik dit voorjaar samen met Siyes als acteur, een aantal workshops Sociale Veiligheid gegeven.
  Siyes is een "kei" in het neerzetten van de verschillende personages uit de casuïstieken die deelnemers aandragen. Als trainer- acteur zoeken we samen naar wat de deelnemer nodig heeft om zich veilig te voelen in de omgang met cliënt, mantelzorger of collega’s. Het gaat heel vaak over het vinden van de juiste gesprekstechniek, toon, houding en het aangeven van grenzen. Deelnemers vinden het in eerste instantie eng om de aangegeven situatie ook daadwerkelijk te gaan uitspelen. Fantastisch om te zien dat dit ongemakkelijke gevoel na de 1e oefensituatie voorbij is. Dit komt mede door de zowel open/oprechte, integere als luchtige benadering van Siyes. Met een gezonde dosis humor zorgt Siyes ervoor dat er ondanks de soms schrijnende situaties waar deelnemers mee te maken hebben, er een veilig leerklimaat ontstaat, waardoor er ook gelachen kan worden. De deelnemers waarderen deze workshop unaniem als inspirerend en leerzaam. Na een zomerstop gaan we in het najaar weer verder. Het is voor mij een feestje om dit samen met Siyes te mogen doen. De afstemming en samenwerking tussen ons verliep vanaf het eerste contact fantastisch. Een echte aanrader dus!
  Dank voor dit alles Siyes!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Ria Hijink, 09 juli 2018 , STMG
 • @Marjolein

  Als trainer heb ik twee keer met Yes gewerkt en het voelde direct heel vertrouwd. Zij is voor de deelnemers laagdrempelig en daardoor is eventuele weerstand snel weg.
  Ze is snel en trefzeker in haar rollen en kan met weinig informatie direct het gewenste gedrag laten zien, zodat de deelnemer effectief kan oefenen. In haar feedback is ze positief en opbouwend, makkelijk schakelend van in naar uit de rol. Humor is een belangrijke factor die zij mee brengt en dat is wat mij betreft een belangrijke factor in een leerproces.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Marjolein van der Vlies, 24 april 2018 , @Marjolein
 • Rijn IJssel Training en Opleiding

  Als trainer werk ik al geruime tijd met veel plezier met Yes samen. Tijdens de communicatie trainingen die ik geef, zorgt Yes voor de doorvertaling naar dagelijkse praktijk. Hierin is zij deskundig, betrokken, hartelijk en weet zij de deelnemers te motiveren om samen met haar ander gedrag te oefenen. Ik vind haar een topper!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Anky van Alst, 21 februari 2018 , Rijn IJssel Training en Opleiding
 • IVON Opleidingen Zwolle

  Prettig mens en professional als acteur. Fijn om mee samen te werken. Goed dat ze haar bijdrage kan afbakenen en haar ego opzij weet te zetten. En gaat daarmee niet op de stoel zitten van de trainer. Kan specifieke opdrachten goed uitvoeren en geeft na afloop respectvol feedback. Mijn eerste keus!!!!
  Gerrit Bruil
  Docent BOA Opleingen
  enigmareflexica.nl

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Gerrit Bruil, 05 november 2017 , IVON Opleidingen Zwolle
 • De Uitzondering

  Ik heb als trainer regelmatig met Siyes als trainingsacteur gewerkt en ga dat in de
  toekomst hopelijk nog veel vaker doen.
  Meestal is ze bij een twee- of driedaagse training de laatste middag aanwezig en geeft ze
  de deelnemers de mogelijkheid om (stukjes van) een gesprek te oefenen. Ze komt op
  deelnemers vriendelijk en laagdrempelig over. Tijdens de oefensituaties weet ze op een
  hele knappe ( en ook bijzondere) manier een cliënt of leerling neer te zetten. Vaak hoor
  je terug: “ Ja precies! Zo doet mijn cliënt ook.”
  In haar feedback is ze heel positief en kan makkelijk schakelen van het spelen van een
  rol naar het “ vertalen” van de impact van interventies naar degene die aan het oefenen
  is en het geven van feedback. Daarmee is haar aanwezigheid echt een meerwaarde in de
  training. Ook in het samenwerken is ze heel positief en flexibel. Kortom: Een vakvrouw
  en een fijn mens om mee te werken.

  Jack Weerdmeester
  Eigenaar en trainer van De Uitzondering.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Jack Weerdmeester, 05 september 2017 , De Uitzondering
 • WoonZorgcentrum Haaglanden

  De training die ik samen met Yes heb verzorgd ging over het professioneel communiceren met de mantelzorgers van bewoners die wonen in een verpleeghuis.
  Deze training werd gevolgd door medewerkers in de Zorg die werkzaam zijn op een afdeling voor dementerende ouderen.
  Een deel van de training bestaat uit het oefenen in moeilijke situaties samen met een trainingsacteur. Dit laatste deel heb ik samen gedaan met Yes en onze samenwerking was vanaf het begin heel prettig.
  Yes is een hele open persoonlijkheid die oprecht de situaties bekijkt en deze van verschillende kanten kan benaderen.
  Haar inlevingsvermogen is enorm waardoor er zeer echte situaties ontstaan waar medewerkers oprecht door geraakt worden.
  Yes beschikt tevens over een dosis humor, waardoor er een ontspannen en goede sfeer wordt gecreëerd. Echter blijft de serieuze kant van het belang van communicatie wel bovenaan staan.
  Ze kijkt kritisch maar bovenal geeft ze prettige opbouwende feedback waardoor de deelnemers zich open durven te stellen.
  Ook voor toekomstige trainingen zal ik weer met Yes gaan samenwerken!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Reina Weetink, 28 juni 2017 , WoonZorgcentrum Haaglanden
 • Generatie STORM

  Ik heb Yes leren kennen als een heel enthousiaste, toegewijde en vakkundige trainingsacteur. Ze heeft aan een paar woorden genoeg en voelt de groep goed aan. In dit geval was dat een groep young professionals tussen de 25 en 35 jaar oud. Yes creeert een veilige setting en zorgt dat iedereen kan leren. Ook geeft ze gedetailleerde feedback aan iedere individuele deelnemer. Super zo'n trainingsacteur! Dank Yes!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Marieke Grondstra, 21 juni 2017 , Generatie STORM
 • Miriam Luijten

  Yes leerde ik kennen tijdens de Opleiding Trainingsacteren van Dubbel E, en daarna als collega bij de training Oplossingsgericht werken van De Uitzondering. Ze is een kei in dit vak. Haar intuïtie is sterk, haar ervaring ruim, en haar spel tijdens casuïstiek en het oefenen van gedrag is helder en eerlijk, evenals haar feedback. Deelnemers raken ontspannen doordat ze toegankelijk is, betrokken en betrouwbaar. Daardoor ervaren ze het werken met haar als positief en als een meerwaarde. Inspirerend voor deelnemers, trainers en collega's.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Miriam Luyten, 18 juni 2017 , Miriam Luijten
 • ROC Rijn IJssel

  Yes is als trainingsacteur in een aantal bijeenkomsten “gespreksvoering in de psychiatrie” aanwezig geweest en heeft met tweedejaars studenten MZ/ JZ (veelal eigen ingebrachte) casuïstiek geoefend.

  Gespreksvoering moet je oefenen, in de praktijk en/of iets wat daar zo veel mogelijk op lijkt.

  Yes maakt dit mogelijk en ook nog in een veilige leersetting.

  In de evaluatieverslagen van studenten lees ik ook terug dat vrijwel alle studenten vonden dat dit echt het verschil maakte en dat de lessen daardoor als zo waardevol zijn ervaren.

  De samenwerking met Yes heb ik als prettig ervaren. Yes is goed bereikbaar en ik kan duidelijke afspraken met haar maken. Ook konden we voor, tijdens en na de les afstemmen en bijstellen.

  Zeer prettig!

  De kennis die zij heeft van het werkveld was zo welkom in deze lessen!

  Zij kan bepaalde problematieken duidelijk neerzetten, zodat studenten daar ook goed mee konden oefenen. Een hele gerichte leerervaring voor elke student individueel. Geweldig!

  Rinske Schaffers, docent Omgangskunde Maatschappelijke Zorg ROC Rijn IJssel.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Zorg sectorkennis/ervaring

  Rinske Schaffers, 16 mei 2017 , ROC Rijn IJssel
 • Siss Trainingen

  Yes is een bevlogen trainingsactice die de casuïstiek goed weet neer te zetten. Met name van haar emotie in het spel was ik zeer onder de indruk! De deelnemers worden daardoor gelijk in het proces getrokken, waardoor het niet meer voelt als een rollenspel maar als de praktijk. Daarnaast is Yes een leergierige professional met gevoel voor detail en gaat voor succes in het leerproces. Dus ben je op zoek naar een professionele trainingsacteur dan kan ik je Yes zeer aanbevelen.

  Dagmar Vriends, 27 februari 2017 , Siss Trainingen
 • Zorggroep Kans

  Voor de interne training "Omgaan met Agressie" voor begeleiders werkzaam binnen onze instelling beschermd wonen voor (jong) volwassen met LVB en/of psychische problematiek, hebben we Siyes vorig jaar benaderd.

  Siyes is bij de ontwikkeling van de training intensief betrokken geweest. Ze was een prettig sparringpartner en gaf daarbij zinvolle tips en input, hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd tot een prima training.

  Als trainingsacteur en co-trainer was de samenwerking erg prettig. Siyes weet de casuïstiek overtuigend en voelbaar over te brengen. Ze heeft zichtbaar veel ervaring en feeling met het werken met groepen.

  Inmiddels hebben we de training een aantal maanden later opnieuw samen gedaan, en ook in de toekomst willen we graag met haar blijven samenwerken. Een aanrader!

  Suzanne van Turnhout, 25 januari 2017 , Zorggroep Kans

Plaats een referentie

Heeft u Yes (Siyes) van der ploeg ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem