• Bureau voor bevlogenheid

  Het is altijd fijn om met Wendy samen te werken! Wij doen dat als duo trainer/acteur voor verschillende klanten. Wendy voegt door haar acteerwerk, rake feedback en creatieve invalshoek veel toe aan een training. Haar humor en gelijkwaardige manier van communiceren zijn ontwapenend en maken dat iedereen durft te experimenteren met nieuw gedrag.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  Sabine Mur, 09 oktober 2019, Bureau voor bevlogenheid
 • Communicatie trainer bij CrossBiz

  Deelnemers aan communicatietrainingen willen nog wel eens opzien tegen oefenen met een acteur of actrice. Wendy zorgt er voor dat deelnemers zich snel op hun gemak voelen. Ze is toegankelijk, to the point, maakt complexe onderwerpen helder en heeft altijd leuke, mooie, goede oefeningen zodat deelnemers echt leerstappen maken. Als trainer werk ik graag en met veel plezier met Wendy samen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Chris Bos, 18 september 2019, Communicatie trainer bij CrossBiz
 • Trainer

  Ik heb veel met Wendy samengewerkt in het programma Harvard Onderhandelen in de Letselschadebranche. Wendy is een acteur die zich niet laat afschrikken door de hele specifieke casuïstiek in deze branche. Zij verdiept zich, vraagt door op relevante omstandigheden en zet dat om in geloofwaardig spel. Als acteur is Wendy waardevol in het spiegelen van gedrag of juist uitlokken van tegengedrag. Zij zorgt voor een laagdrempelige sfeer die uitnodigt tot oefenen. En tegelijkertijd is ze niet bang om situaties te laten ontstaan die schuren. Door haar doeltreffende feedback weet zij deelnemers keer-op-keer een stapje verder te laten gaan en te groeien. Ik hoop van harte dat deze samenwerking nog wel even voort duurt.

  H.Nobel, 10 september 2019, Trainer
 • Fp&P

  Ik vond het erg prettig werken met jou. Fijn dat je je ook 'vrij' voelde in je rol. En je zo plooide ten dienste van de deelnemers.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Anoniem, 26 februari 2019
 • ArboNed

  Ik wilde je nog even bedanken voor gisteren, ik vond het heel prettig om met jou samen te werken. Ik hoop het in de toekomst nog een keer te doen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Haley L., 09 oktober 2018, ArboNed
 • Bureau Yop

  Wendy is een trainingsacteur die zich graag verdiept in de materie waardoor ze nog beter aansluit bij de deelnemers. Maar nog mooier vind ik haar oprechtheid en haar kwetsbaarheid. Door af en toe ‘Iets’ persoonlijks te vertellen. Kijk je recht in haar hart en dat maakt haar een goede acteur. Zonder contact geen contract met de deelnemers. Ik werk heel graag met haar samen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Rosalie Met, 13 december 2017, Bureau Yop
 • Spijkman Training en organisatieadviesbureau

  Ik vind je een topper (goed voorbereid, stevig en zacht, werkt fijn samen (neemt het niet over van de trainer), breed inzetbaar, pakt theorie snel op)! Zeg dat maar tegen iedereen !
  Sip

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Sip Koole, 08 mei 2017, Spijkman Training en organisatieadviesbureau
 • VUmc

  Dank je Wendy! Je bent een fantastisch actrice met een bijzondere feeling voor het inleven in verschillende beroepsgroep. Ik werk altijd graag met jou en jij bent voor mij mijn vaste ' maatje' ! Met jou als collega, kan ik lezen en schrijven. Gitta

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Gitta Paardenkooper, 08 mei 2017, VUmc
 • Spijkman

  Het is een zeer leezame maar ook gezellige middag geworden.
  Tim als gesprekstrainer en Wendy als actrice. Zij beiden waren geweldig
  bedreven in het een en ander duidelijk te maken hoe een gesprek op goede manier te
  beginnen. Wendy vertolkte een verdrietige bezoeker zo geweldig, dat wij met tranen in de
  ogen zaten.

  Anoniem, 08 april 2015
 • Hogeschool Rotterdam

  Ik vind het ook heel knap hoe je toch steeds goede feedback voor de studenten hebt. Nogmaals dank voor je komst en ik hoop tot een volgende keer!

  Anoniem, 08 april 2015

Plaats een referentie

Heeft u Wendy ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem