• Kader

  Een aantal keren met Walter gewerkt tijdens verschillende trainingen/workshops. Daarbij heeft Walter onder andere samen met andere acteurs regiescènes neergezet. Gedurende deze scènes is te merken dat Walter zich vooraf goed in het script heeft ingeleefd en het zich ‘eigen’ heeft gemaakt. Dat maakt het prettig samenwerken met trainers en andere acteurs.
  Walter heeft goede interactie met de betrokkenen en geeft waardevolle feedback die gericht is op het gedrag dat de deelnemer vertoont tijdens de training. Daarbij geeft hij heel goed aan hoe het gedrag van de ander op hem overkomt en wat het gevoel daarbij doet, waardoor onze deelnemers in een ‘veilige setting’ ervaren wat actie-reactie tot stand brengt. Dat is precies wat we willen meegeven.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Bedrijfstheater

  Kaleb Woudenberg, 02 december 2022 , Kader
 • Kader

  Walter schakelt snel tussen verschillende rollen, waardoor hij tijdens de training een goede interactie kan maken met de deelnemers.
  Tijdens de totale training toont hij ook continu professioneel gedrag

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Ronny de Kort, 30 november 2022 , Kader
 • Kader

  Walter heeft voor een workshop tijdens een veiligheidsdag voor mensen in de bouw een regiescene neergezet samen met een andere acteur. Walter pikte de regietips heel goed op, vroeg goed door en kon zich goed inleven in de doelgroep.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Bedrijfstheater

  Renée van Veen, 19 oktober 2022 , Kader
 • Kader

  Walter heeft tijdens een veiligheidsdag meegewerkt aan een workshop over aanspreken op onveilig gedrag. Walter heeft samen met een andere trainingsacteur een zeer realistische regiescene neergezet. De deelnemers vonden het herkenbaar maar er werd ook gelachen. Walter speelde heel goed in op de regie aanwijzingen van de deelnemers.
  Ook hebben we samen halverwege de workshop nog wat aanpassingen gedaan en daarin had Walter hele goeie ideeën om de workshop nog effectiever te maken!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Bedrijfstheater

  Marije Oosterheert, 21 juli 2022 , Kader
 • Eisden Education

  Walter is in staat de student te voorzien van nuttige en leerzame feedback vanuit zijn rol, maar ook als persoon. Studenten kregen lof als dit gepast was, en leerpunten waarmee zij verder konden. Fijne acteur. Studenten HRM - opdracht coachgesprek.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Assessments

  J van Eisden, 21 juni 2022 , Eisden Education
 • Hogeschool Rotterdam

  Walter heeft meerdere keren voor ons komen trainingsacteren bij de Hogeschool Rotterdam. Studenten geven bij het vak personeelsgesprekken (toetsing; functioneringsgesprek) aan dat zijn manier van acteren heel realistisch en werkelijk lijkt. Zo voelden ze alsof ze daadwerkelijk met een medewerker te maken hadden van ons bedrijf.
  Zelf ervaar ik Walter als betrokken, warm en enthousiast. De feedback die studenten van hem ontvangen is heel gericht op het gedrag dat de student vertoont en hoe dat gedrag op hem overkomt. Precies wat ze nodig hebben!
  Walter is ook niet te beroerd om lastminute voor je klaar te staan.....! Top!

  Barbara van der Burg-Hirdes, Kerndocent Hogeschool Rotterdam

  Meest gewaardeerde eigenschap: Businessacteur

  Barbara van der Burg-Hirdes, 16 juni 2022 , Hogeschool Rotterdam
 • Stichting Jeugdinterventies

  Nu reeds twee keer met Walter gewerkt en ons opleidingsinstituut is erg blij met zijn bijdrage. Walter is in staat om zeer authentiek en echt verschillende personages neer te zetten, waarbij onze cursisten de optimale leerervaring krijgen.
  Sylvia Cool, Hoofd opleiding Stichting Jeugdinterventies

  Meest gewaardeerde eigenschap: Businessacteur

  Sylvia Cool, 05 juni 2022 , Stichting Jeugdinterventies

Plaats een referentie

Heeft u Walter Jansen-Gorter ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem