• Skills Heroes

  Richard heeft twee dagen gewerkt als trainingsacteur tijdens Skills Heroes. Bij deze vakwedstrijden in de RAI strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden, in dit geval bij Verpleegkunde. Richard speelde de ene dag een psychiatrische patiënt en de andere dag een patiënt met spasme.
  Richard is professioneel, goed ingelezen in de casus, speelt dicht bij de realiteit en blijft bij iedere casus opnieuw hetzelfde beeld vertonen. Vanuit het publiek kregen we meermaals de reactie dat ze verbaasd waren dat het gespeeld was.
  �én van de deelnemers heeft het als volgt ervaren:
  Richard is echt een hele goede acteur en perfect voor scenarioâ??s in de gezondheidzorg. Hoe hij tijdens de skills Heroes cursus een jongeman na deed met spasmes verbaasde me echt! Ik heb in de gehandicaptenzorg gewerkt met mensen die spasmes hebben en wat hij speelde leek daar sprekend op. Verder bleef hij goed in zijn rol waardoor het voor mij erg leuk was om zo een zo goed mogelijke casus na te bootsen van de praktijk. Ook zijn stuk als psychiatrisch patiënt vond ik heel knap gespeeld. Je merkt dat Richard goed zich in kan leven en weet wat hij speelt. Erg leuk om zo een keer samengewerkt te hebben, en erg goed om mee te oefenen voor de praktijk.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Lisa van Winden, 11 april 2019, Skills Heroes

Plaats een referentie

Heeft u Richard Valentijn Bakker ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem