• Amstelland Ziekenhuis

  Inmiddels werk ik 2,5 jaar samen met Olaf voor trainingen "Omgaan met Agressie" in het ziekenhuis. De trainingen zijn een groot succes, en vooral het enthousiasme dat hij oproept bij de deelnemers is bijzonder. Ik vind het een feest om met hem samen te werken, een echte aanrader.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Lydi Jansen, 05 oktober 2020, Amstelland Ziekenhuis
 • Hetty Oostijen, dialoog en coaching

  Ik heb Olaf een aantal keren gevraagd bij leiderschapsontwikkeling in teams en individuele coaching. Olaf levert kwaliteit en weet de goede toon te treffen. Overleggen en afstemmen met hem gaat uitstekend. Van harte aanbevolen.

  Hetty Oostijen, 24 juni 2020, Hetty Oostijen, dialoog en coaching
 • Soliede Opleidingen

  De samenwerking met Olaf is zeer prettig. Werk nu 1,5 jaar samen met Olaf voor een traject agressie en geweld en overige opdrachten. Van de voorbespreking tot aan de trainingsdagen een zeer fijne en professionele samenwerking. Tevens het meedenken met de klant en opdrachtgever gaat Olaf zeer kundig af.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Coen Mulder, 06 juni 2020, Soliede Opleidingen
 • Pan Support

  Het is heel prettig werken met Olaf, hij denkt mee, is dienend aan de leerdoelen van de deelnemers en geeft in zijn spel desgewenst prettige stevigheid. Hij communiceert open en wordt als laagdrempelig ervaren. Ook is hij vrolijk!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Gabrielle Stein, 04 juni 2020, Pan Support
 • Verschoor en Oudshoorn

  Olaf is een kwalitatief goede trainingsacteur en ik werk geregeld met hem samen in assessments en coaching. Hij schakelt snel mee, biedt verschillende platforms aan en weet directe en relevante feedback terug te geven. Zo ontstaat een constructieve leeromgeving. Zeker aan te raden.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gepast spel

  Veerle van Nes, 03 juni 2020, Verschoor en Oudshoorn

Plaats een referentie

Heeft u Olaf van der Hee ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem