• Yep Trainingen

  Ik ken Marleen als trainingsacteur die goed kan improviseren én zich ook goed voorbereidt. Voor een rol als kraamverzorger, bijvoorbeeld, verdiepte ze zich in actuele kraamproducten. Ook tijdens de rollenspellen blijft ze gevoelig voor jargon van deelnemers- op die manier wordt alles nog net even wat echter en gaan zelfs deelnemers die eerst wat tegenzin hadden helemaal op in het spel. Er ontstaat een serieuze sfeer waarbij ieder zijn best doet maar waarbij ook heel grappige momenten voorkomen.
  Verder voelt ze goed aan op welke vlakken ze feedback kan geven (eigen gevoel, invloed op haar gedrag) en welke feedback ze aan de trainer overlaat (op vaardigheidsniveau).

  Ik kan haar zeker aanbevelen!

  Marijn Damsma-Blaisse, 27 februari 2015 , Yep Trainingen
 • Huib Verhage Trainingen BV

  Marleen verstaat de kunst van het nauwkeurig kunnen aansluiten op zowel de wensen van de opdrachtgever als in het anticiperen op de deelnemers in een trainingsgroep. Door haar gedegen kennis van communicatiemodellen is zij in staat om voor iedereen maatwerk te leveren .Daarnaast heb ik haar leren kennen als een hartelijke collega die zich goed aan gemaakte afspraken houdt

  Huib Verhage, 26 februari 2015 , Huib Verhage Trainingen BV
 • Downsideup Academy

  Trainingsacteur, wat een vondst! Samen met Marleen heb ik nu 7x trainingen in coachingskills verzorgd voor internationale studenten en tutordocenten. Marleen sluit goed aan bij de (behoeften van) de groep, onthoudt deelnemersnamen, schakelt snel tussen analyse/acteren en helpt bij casusreflectie. Op mijn nadrukkelijke verzoek stapt zij ook regelmatig in op trainersniveau, zodat wij sámen de groep leiden. Marleen bewijst daarmee meer in huis te hebben dan 'slechts' een vaardige oefencasus-actrice..

  Laurens van der Vuurst, 24 september 2014 , Downsideup Academy

Plaats een referentie

Heeft u Marleen van Boxel ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem