• De Trap

  Ik heb een indrukwekkende les gehad van Laurent Chamuleau over omgaan met agressie. Heel bijzonder hoe hij rustig en helder uitleg geeft over agressie in communicatie.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Senior Acteur

  M. Webb, 07 juni 2022, De Trap
 • SGL

  Top training! Inspiratievol en leerzaam met goede tips en tricks. En Laurent is erg goed als acteur. Duidelijk, direct en met respect.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Zorg sectorkennis/ervaring

  L. Broektra, 28 juni 2019, SGL
 • U-2B Heard

  Hallo Laurent,
  Het was mij een genoegen om met jou samen te werken.
  Dank voor jouw input, je flexibiliteit in het leveren van maatwerk, je sympathieke opstelling naar de deelnemers, de geloofwaardigheid van je spel en je bereidheid om gezamenlijk gedegen voor te bereiden.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Flexibiliteit

  R. Vermeltvoort, 18 december 2017, U-2B Heard
 • Sofitel

  Laurent is een fijngevoelige trainer en trainingsacteur, die ik van harte aanbeveel. Ik en tevens deelnemers zijn vol lof over zijn werk. Hij verbindt, sluit aan en biedt veiligheid om te leren. Hij gaat opzoek naar onderliggende overtuiging en biedt een andere kijk op de werkelijkheid. Samen met de deelnemers oefent hij gedrag om een ander (beter) effect te bewerkstelligen. Tevens is hij nauwkeurig in de voorbereidende fase wat rust en ruimte geeft tijdens de sessies.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Veiligheid

  N. Kamp, 15 juni 2017, Sofitel
 • Idee Consult

  Ik werk graag met Laurent als trainingsacteur al 8 jaar samen. Zijn sterke punten zijn zijn flexibiliteit om aan te haken op het programma ter plekke, de manier hoe hij zijn rol neerzet (altijd complimenten uit de groep over de gelijkenis met de praktijk!), de manier waarop hij veiligheid biedt voor de groep en zijn zuivere en versterkende wijze van feedback geven!
  Deelnemers aan de training vinden het iedere keer weer een uiterst leerzame ervaring die smaakt naar meer!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Henk Janssen, 27 oktober 2015, Idee Consult
 • IPP Arnhem BV

  Ik heb meerder trainingen met Laurent mogen verzorgen. Naar volle tevredenheid! Laurent maakt het door zijn optreden, de aandacht die hij heeft voor de individuele deelnemer en de zorgvuldigheid waarmee hij de persoonlijke grenzen van deelnemers respecteert, erg veilig en plezierig om met hem te oefenen in rollenspellen en simulaties. Ik heb ook gemerkt dat zijn zorgvuldige wijze van feedback geven, ertoe leidt dat deelnemers zich open stellen voor de feedback die zij krijgen. Daarnaast is Laurent ook "gewoon" een leuke vent en een prettige collega met wie het goed samenwerken is.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerken

  IPP Arnhem BV, 16 september 2014, IPP Arnhem BV

Plaats een referentie

Heeft u Laurent Chamuleau ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem