• zorgboerderij de Geitenmeijerij

  Jettie heeft met veel inlevingsvermogen een aantal situaties uitgespeeld op onze teammiddag over moeilijk verstaanbaar gedrag. Het voelde veilig om als zorgmedewerker in deze situatie te stappen en te oefenen met verschillende manieren van handelen. Jettie gaf opbouwende feedback en was uitnodigend .Deze middag heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen mogelijkheden maar ook in het aangeven van grenzen die ik mag hebben in mijn handelen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Julianna, 24 juli 2020, zorgboerderij de Geitenmeijerij
 • zorgboerderij de Geitenmeijerij

  Met ons team hebben we trainingsmiddag gehouden over moeilijk en onbegrepen, moeilijk verstaanbaar gedrag van de zorgvragers.
  De training is geleid door Hilda Bos(psycholoog ) en Jettie Elsinga als trainings acteur. Door de acts m.b.v van Jettie werden de situaties verhelderd en was de theorie toepasbaar. De feedback van Jettie, draagt bij aan het inzicht in reacties en de mogelijkheden die er zijn. om gedrag om te buigen. DE vrolijkheid de nuchterheid van jettie draagt bij aan de ontspannen sfeer tijdens de training waardoor de deelnemers vrijmoedig hebben meegedaan aan de acts

  Meest gewaardeerde eigenschap: Acts

  Mies meijer, 02 juli 2020, zorgboerderij de Geitenmeijerij
 • De Luisterlijn

  In verband met het uitvallen van een andere trainingsacteur was Jetties last-minute komst een welkome verrassing voor ons!
  In zeer korte tijd heeft ze zich met enthousiasme en betrokkenheid afgestemd en voorbereid om goed aan te kunnen sluiten op de behoefte van de organisatie en de deelnemers.
  Jettie viel meteen met de neus in de boter wat betreft de heftige casuïstiek, maar heeft zich hierdoor zeker niet laten afschrikken, ze heeft zich met volle overgave goed weten in te leven in de diverse rollen en hiermee de deelnemers uitgedaagd én helpen ontwikkelen in hun leerdoel.
  De luchtigheid die ze met zich mee brengt komt daar bij goed van pas, ze creëert daarmee een ontspannen en veilige sfeer waarin de deelnemers zich vrij voelen om te oefenen.
  Het tussentijdse schakelen en improviseren gaat haar goed af. Haar feedback is to the point en ze daagt daarmee de deelnemers uit tot de toepassing hiervan. Jettie heeft een professionele houding en kan goed meebewegen in wat nodig is op het moment.

  Kortom de samenwerking met Jettie als trainingsacteur heb ik, evenals de deelnemers, als zeer prettig ervaren. We hebben haar bijdrage binnen de training dan ook met veel dankbaarheid ontvangen!

  L.Julsing - Trainer/ begeleider

  L.Julsing, 25 april 2020, De Luisterlijn

Plaats een referentie

Heeft u Jettie ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem