Acteren is leren!!!
 • Hogeschool Rotterdam

  Hester is binnen Hogeschool Rotterdam bij de deeltijd Bedrijfskunde en HRM in mijn lessen voor de Module Win- Win Onderhandelen de tegenspeler geweest. Wij hebben vooraf de lesvoorbereiding doorgenomen en zij heeft zich in de casussen van een aantal studenten van mijn groepen gelezen. Tegelijkertijd vroeg het ook een stuk improvisatie ter plekke in de les. Zij zette daarbij op een adequate manier de rol van de tegenspeler neer voor de oefenaar. Zij wist zich in verschillende type persoonlijkheden in te leven, waarbij zij gedegen tegenspel bood, die door de studenten als realistisch werd ervaren.
  Zij dacht tijdens de les ook op een praktische manier met mij mee. Ik vond het een pre dat zij zoveel jaar lesgeefervaring heeft.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

  Claudia van der Pol, 15 mei 2023 , Hogeschool Rotterdam
 • Fource

  Voor verzuimworkshops heeft Hester als acteur de medewerker gespeeld. Hester had zich ontzettend goed voorbereid aan de hand van situaties die we van te voren gedeeld hebben met Hester. Daardoor wist ze tijdens de gesprekken een zo 'echt' mogelijke situatie te creeeren, waar de leidinggevenden goed mee konden oefenen. Ook gaf Hester vanuit haar rol waardevolle feedback terug aan onze leidinggevenden, daarmee zijn ze echt geholpen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Businessacteur

  Daphne Brandsma, 18 april 2023 , Fource
 • Unica

  Hester heeft een actieve positieve bijdrage geleverd aan mijn verzuimtraining voor leidinggevenden installatietechniek. Ze wist zich goed in te leven in de doelgroep van onze organisatie. kon goed doseren tijdens de scenes (moeilijkheidsgraad op niveau betreffende manager) en wist de groep op hun gemak te stellen. De deelnemers keken positief terug, het mooiste compliment voor mij als HR Business Partner, maar ook voor de samenwerking met Hester. Graag tot ziens!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Businessacteur

  Rineke van Dorp, 31 maart 2023 , Unica
 • Kader

  Hester heeft onlangs, samen met een andere acteur, een regiescène neergezet in een training van ons. Gedurende deze scène was te merken dat Hester zich vooraf goed in het script heeft ingeleefd en het zich ‘eigen’ heeft gemaakt. Dat maakt het prettig samenwerken met trainers en andere acteurs.
  Ook heeft Hester gedurende de training een aantal rollenspellen (casussen) gevoerd/gespeeld met de deelnemers.
  Hester heeft goede interactie met de betrokkenen en geeft waardevolle feedback die gericht is op het gedrag dat de deelnemer vertoont tijdens de training. Daarbij geeft zij heel goed aan hoe het gedrag van de ander op haar overkomt en wat het gevoel daarbij doet, waardoor onze deelnemers in een ‘veilige setting’ ervaren wat actie-reactie tot stand brengt. Dat is precies wat we willen meegeven richting de deelnemers.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Bedrijfstheater

  Kaleb Woudenberg, 09 februari 2023 , Kader
 • Hogeschool Rotterdam

  Hester is onlangs betrokken geweest bij het afnemen van assessments voor de module zakelijke gespreksvoering binnen de opleiding Facility Management Rotterdam. In de module worden studenten uitgedaagd om in een conflictgesprek met tegenspeel(st)er tot een passende oplossing te komen. Hester speelde een realistische geëmotioneerde werknemer. Hester weet studenten enerzijds op zijn/haar gemak te stellen, anderzijds in haar rol als geëmotioneerde werknemer te blijven. Ik heb de samenwerking met Hester als zeer erg prettig ervaren.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Iris Mos, 14 januari 2023 , Hogeschool Rotterdam
 • Hogeschool Rotterdam

  Met Hester als trainingsacteur heb ik een professionele toetsing kunnen afnemen op de Hogeschool Rotterdam. Hester is betrouwbaar en prettig in omgang. Met haar enthousiasme zet Hester een goede sfeer neer voor onze studenten. Mocht je op zoek zijn naar een acteur, die sociaal vaardig, laagdrempelig en creatief is, ben je bij Hester aan het goede adres!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Assessments

  Ellen Huisman, 13 januari 2023 , Hogeschool Rotterdam

Plaats een referentie

Heeft u Hester Gorter Jansen ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem