• Time for Change -Coaching Workshops Trainingen

  Ella is een vakvrouw die zeer goed de verschillende types en persoonlijkheden kan spelen.

  Tijdens de training houdt zij glashelder bij iedere deelnemer een spiegel voor..

  Haar feedback is concreet en helder. De nieuwe inzichten en technieken kunnen direct worden geoefend. Hierdoor is meteen het effect zichtbaar. En zal nieuw gedrag gemakkelijker worden opgenomen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Angelique de Groot, 21 mei 2021, Time for Change -Coaching Workshops Trainingen
 • Vijlbrief Assessment

  Ella stemt goed af welk type tegenspel aansluit bij de leerdoelen van onze deelnemer. Tijdens het spel houdt zij scherp voor ogen wat we bij de deelnemer naar boven willen halen en zij weet daar de juiste platforms voor aan te bieden. Haar observaties en feedback zijn scherp en waardevol. Het contact vooraf met Ella was zeer prettig. Zo ook op de dag zelf. Zij is flexibel, duidelijk en meedenkend.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Assessments

  Margriet Meinsma, 13 januari 2021, Vijlbrief Assessment
 • Moovs

  Ella heeft een oprechte passie om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Ze haalt dan ook alles uit de kast om dat te waarborgen en kan zeer flexibel zeer uiteenlopende rollen en gedrag goed neerzetten, denkend vanuit de leerdoelen van de deelnemer. Ze zet letterlijk een andere bril op en kruipt snel in de rol, wat het voor de deelnemers ook leuk en luchtig maakt. Ook in haar passende feedback helpt ze de deelnemers om scherp inzicht te krijgen.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Anoniem, 25 oktober 2020
 • Opleidingsbureau Mieke Bouwens School voor Trainers & Acteurs

  Ella is in staat om op een plezierige en uitnodigende wijze samen te werken met de trainer én de trainees. Zij kan zich heel snel inleven zowel op inhoud als in de cultuur, bereidt het werk gedegen voor, geeft zuivere en charmante feedback. De oprechtheid én bereidheid om anderen te helpen In het leren maakt haar samen met de andere genoemde eigenschappen tot een vakvrouw ten top.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Samenwerking trainer

  Mieke Bouwens, 10 oktober 2020, Opleidingsbureau Mieke Bouwens School voor Trainers & Acteurs
 • Hogeschool Utrecht

  Ella is een van de beste trainingsacteurs die ik ken. Ze is heel toegankelijk en stemt haar werkwijze af op haar tegenspeler.
  Exemplarisch voor haar kwaliteit is dat ik het al vaker heb meegemaakt dat een tegenspeler het spel neerlegt omdat hij / zij even moet bijkomen hoe snel Ella de persoon die zij moet spelen, ook daadwerkelijk neerzet. Soms zijn mensen tot tranen toe geraakt. Erg mooi.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Elsbeth van Epen, 31 augustus 2020, Hogeschool Utrecht
 • Hogeschool Inholland - ASA Campus

  Ella is een professionele vakvrouw als het gaat om het verzorgen van gesprekken en rollenspellen voor de opleiding HBO-V op de Haagse Hogeschool, locatie Amsterdam & Alkmaar.
  Wij krijgen vaak terugkoppeling van contactpersonen die zeer tevreden zijn over de samenwerking met Ella. Ik vind de communicatie met Ella heel erg prettig, ze is een warm, oprecht en attent persoon. Bovendien is zij ook erg flexibel als het gaat om last minute aanvragen. Door haar jarenlange ervaring met een goede dosis zelfontwikkeling is zij de aangewezen persoon!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Nikée Lassche, 26 augustus 2020, Hogeschool Inholland - ASA Campus
 • Olympia

  Ella is een zeer gedreven vakvrouw. Zij heeft voor ons de rollenspellen verzorgd voor tram bestuurders en tram conducteurs en buschauffeurs.
  Dit is altijd op een zeer prettige manier gebeurd.
  Ella is flexibel en prettig in contact. Ik kan haar zeker aanraden.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Flexibiliteit

  A. Schievink, 18 augustus 2020, Olympia
 • Aglaia Management BV

  Ella coacht me nu een klein jaartje om mijn communicatiestijl op de werkvloer meer effectief te laten zijn. Zij biedt mij een hele eerlijke spiegel op mijn verbale en non-verbale communicatie. Natuurlijk is dat soms confronterend, maar Ella brengt dit altijd zodanig dat het voor mij prettig en constructief voelt. Ze is uiterst bekwaam in het aannemen van bepaalde rollen waardoor je belangrijke gesprekken op meerdere manieren kan uitproberen. Ik ben me veel bewuster geworden van hoe ik communiceer en ik heb daar veel profijt van gehad. Tenslotte is Ella op veel vlakken een heel fijn persoon om mee te werken: ze is empathisch, attent, warm, scherp en resultaatgericht.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback (zuiver & positief)

  Ernst Geutjes, 15 augustus 2020, Aglaia Management BV
 • EB-Fotografie

  Wat mij enorm aanspreekt in het coachingstraject met Ella is dat ze in staat is om de lagen af te pellen en in zeer korte tijd in staat is om tot de kern te komen. Dit doet ze door je te laten onderzoeken waar bepaalde emoties of gedrag vandaan komen d.m.v. spiegelen. Ella windt er geen doekjes om en zegt eerlijk en direct hoe je gedrag op een ander kan over komen. Ze ziet al snel bepaalde patronen in je gedrag en d.m.v. bijvoorbeeld een spiegelgesprek leer je hoe dit ook effectief anders kan. Ella is betrokken en empathisch. En ze zorgt voor structuur en veiligheid tijdens een sessie.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Coaching

  Anoniem, 15 augustus 2020
 • Hogeschool van Amsterdam

  Ella heeft meerdere trainingen verzorgd voor studenten van de hogere beroepsopleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening van de de Hogeschool van Amsterdam. Zij is flexibel, leeft zich goed in en valt op door natuurlijk spel, waardoor een realistische setting wordt gecreëerd. Studenten en begeleidende docenten zijn unaniem positief.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Flexibiliteit

  Naomi Helle, 14 augustus 2020, Hogeschool van Amsterdam
 • Moovs

  Ella en ik werken al jaren samen. Als trainingsacteur kan zij zich heel goed inleven in haar rol en weet ook zeer goed de leerbehoefte van de deelnemer in te schatten en daarop in te spelen. Samen met Ella durf ik het ook aan om net een stapje verder te gaan zodat de leerervaring versterkt wordt. De omgeving waarin geoefend wordt voelt heel veilig voor deelnemers. Ze is goed op de hoogte van de verschillende modellen waar we mee werken en weet exact welk gedrag passend is bij de oefeningen die we dan neerzetten. Niet geheel onbelangrijk voor mij is de lol en plezier die we hebben tijdens onze samenwerking.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Mabelle Hamerling, 13 augustus 2020, Moovs
 • Studio Maki

  Ik heb Ella ervaren als een toegewijde actrice die zich maximaal inzet om de rol naturel neer te zetten. Ik vond het een prettige samenwerking waarin Ella zich een serieuze en vriendelijke vakvrouw toonde.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Marjet Kerkstra, 13 augustus 2020, Studio Maki

Plaats een referentie

Heeft u Ella Veldman ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem