• Arbodienst Rienks-Counselned

  Alexandra is als een doos van Pandora waar onverwachtse verrassingen uit komen. Ik ging in zee met haar als trainingsacteur voor een training aan 50 leidinggevenden in het omgaan met lastige ziekte verzuimgesprekken. Ik werkte 10 dagdelen met haar. Tijdens mijn 30 jarige werkzaamheden als adviseur trainer heb ik met verschillende goede en slechte acteurs gewerkt. Alexandra was anders als alle anderen. In de training was ik onder de indruk van haar vaardigheid om op dynamische wijze, levends echt, de gevraagde rollen te spelen. Een volgende verrassing was dat ze, door haar eigen ervaring als leidinggevende binnen de gezondheidszorg, precies bij de deelnemers die feedback kon geven die de kern van hun trainingsvraag raakte. Als trainer doen wij allemaal wel eens een interventie die verkeerd uitpakt, toen dat mij gebeurde pakte zij de goede draad weer op en waren wij in het hele groepsproces een stap verder. Zo heb ik ervaren dat ik met Alexandra aan mijn zijde als rollenspeelster een collega vakvrouw heb die vanuit haar eigen ervaring als trainster de training mede vorm en dynamiek geeft, zij geeft niet alleen de deelnemers met humor en spel een gevoel van veiligheid maar was ook voor mij een partner die samen met mij het trainingstraject droeg en mij bleef verrassen met gouden vondsten.

  dirk Schuurman, 16 maart 2018, Arbodienst Rienks-Counselned
 • Axioncontinu

  Twee geweldige trainingen met Alexandra gegeven rondom assertiviteit. Haar spel is prachtig, geloofwaardig en leerzaam. Ze enthousiasmeert en voelt deelnemers goed aan. Ik zie uit naar een volgende samenwerking!

  Meest gewaardeerde eigenschap: Realistisch spel

  Jeltje Giesen, 12 juni 2017, Axioncontinu
 • Tanja Traint

  Tijdens een winkeltraining rondom Agressie heb ik Alexandra ervaren als een vrolijke en energieke actrice die zich in haar spel goed kan afstemmen op de doelgroep, steeds met nieuwe invalshoeken komt en instructies van mij als trainer moeiteloos doorvertaald naar haar spel.

  Meest gewaardeerde eigenschap: Gevarieerd spel

  Tanja Wubben, 18 mei 2017, Tanja Traint
 • Bartimeus

  Alexandra was voor een teamdag een aantal uur aanwezig en dit was een groot succes.
  Ze kan rollen op zich nemen met het minimale beetje informatie. Daarbij gaf ze tips die in de praktijk goed bruikbaar zijn!
  Alle aanwezigen waren positief over haar en we gaan haar zeker nog een keer vragen.

  Evita Visscher, 13 maart 2017, Bartimeus
 • Huisartsopleiding VUmc

  Alexandra is een flexibele, energieke trainingsacteur. Ze kan snel schakelen en geeft op een duidelijke manier feedback tijdens het spelen. Maatwerk op wat de deelnemer op dat moment nodig heeft. Haar feedback is to-the-point. Ze weet een veilige leeromgeving te creeren.

  M. Jager, 28 september 2016, Huisartsopleiding VUmc
 • AxionContinu

  "Leren door te beleven" is Alexandra
  op het lijf geschreven! Zij verstaat het vak van trainingsacteur als geen ander. Door concrete reflectie krijgen deelnemers zelfinzicht en doen zij nieuwe vaardigheden op. En op een zeer plezierige wijze want Alexandra zorgt met al haar expertise voor een veilige, zeer herkenbare en laagdrempelige leeromgeving.

  Antoinette van Schaik, 18 augustus 2016, AxionContinu
 • Mieke Heutink

  Ik heb Alexandra ervaren als een geweldige energieke trainingsactrice. Ze is daadkrachtig, heeft overtuigingskracht en is passievol in haar vak. Met haar enthousiasme en humor krijgt ze zonder moeite de hele groep mee.
  Ze heeft een goed inlevingsvermogen waardoor ook de spontaan nieuwe bedachte situaties geen enkel probleem voor haar zijn! Kies je voor energie en humor? Dan kies je voor Alexandra!

  Mieke Heutink, 23 maart 2016, Mieke Heutink
 • Bibliotheek Lek & IJssel

  Alexandra is een inspirerende trainingsacteur die met veel passie en energie verschillende rollen weet neer te zetten en in no time kan switchen van de ene in de andere rol. Ze brengt haar plezier en enthousiasme over op anderen. Alexandra is creatief en denkt graag mee. Ze verstaat de kunst van acteren en creëert daarbij een veilige en plezierige trainingsomgeving. Ik kan haar zeker aanbevelen!

  Angelique van Lierop, 18 februari 2016, Bibliotheek Lek & IJssel
 • Binc Mediators en Juristen

  "Alexandra is nauwelijks te vatten in woorden! Zij een zeer inspirerende persoonlijkheid met een tomeloze energie! Deze energie werkt zeer motiverend voor de deelnemers aan een training. Er is geen ontkomen aan: ze neemt je mee van A naar B! Je wordt als het ware meegezogen in haar energieveld. Als trainingsactrice is zij breed inzetbaar. Ze is heel geloofwaardig en kan snel improviseren indien de training dat vraagt. Voorts geeft zij kort en bondig relevante feedback! "

  Monique Huurman, 11 februari 2016, Binc Mediators en Juristen

Plaats een referentie

Heeft u Alexandra Maris ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem