WWLA


Website: https://www.wwla.nl/
Contactpersoon: mevr. Loes Wouterson
Plaats: Amsterdam
Kosten voor de Basisopleiding:
(prijs van 2020)
Kosten voor de opleiding in het jaar 2022-2023 zijn € 4.795,- exclusief BTW ( €239,75 per dag, exclusief BTW, inclusief koffie en thee).
Inclusieve Extra’s: Samenwerking met externe assessoren bij eindassessment. Persoonlijke begeleiding. Koffie en thee.
Duur / aantal dagen: 20 dagen eens per twee weken, periode september juni.
Stage: Ja, op basis van vrijwilligheid. Groot aanbod: meerdere malen mogelijk.
Aantal deelnemers: 12
Docenten: Andre Witbreuk, Loes Wouterson en 3-4 gastdocenten.
Inhoud / Onderwerpen:
 • Zelfstandig leren voorbereiden.
 • Afstemming met de trainer.
 • Rol uitvragen.
 • Geloofwaardig, ingeleefd en gevarieerd spel.
 • Verschillende vormen van feedback.
 • Leerdoel aanspelen.
 • Helicopterview houden.
 • Communicatie.
 • Meest voorkomende trainingsmodellen.
 • Ervarend leren.
 • Ontwerpen en geven van energizers en warming-ups.
 • Corporate knowledge.
 • 16pf persoonlijkheidstest / Belbin Teamrol-testafname.
 • Spelen en ervaren van verschillende modellen en doormaken van persoonlijke ontwikkeling en groei; ervaren hoe het is voor deelnemers.
Toelatingseisen: oriëntatieworkshop en selectie
Certificaat of Diploma of ?: Certificaat en toestemming de geregistreerde Merknaam te gebruiken: WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven ®
Vervolgopleiding?: WWLA Advanced (staat op dit moment on hold)
Reviews NVvT - leden:
Jaar: 2017 - 2018
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Een stevige basisopleiding die een perfecte mix kent van methodiek en spel, van veiligheid en scherpte, maar ook van uitdaging en persoonlijke begeleiding. Ik heb veel geleerd en er is een wereld voor me opengegaan. Als ik de kans had, zou ik de opleiding zo weer doen. “Daan de Kievit, Utrecht”
Jaar: 2017 - 2018
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Vakkundige docenten en zeer praktijkgerichte brede opleiding. Tussen de opleidingsdagen door lees je boeken, werk je aan eigen casuistiek en vervul je stage opdrachten. In een intensief jaar wordt je klaar gestoomd voor het echte werk. Van agressie trainingen tot assessment. Van Belbin, Roos van Leary, RET tot transactionale analyse. En alle vormen van feedback incl de interactieve vorm. Het sluit ook heel goed aan bij deelnemers zonder acteeropleiding aangezien er veel nadruk ligt op spel. “Marinda”
Jaar: 2016 - 2017
Waardering (schaal 0-100): 96
Review: Ik heb de opleiding ervaren als een stevige, soms confronterende, zeer leerzame opleiding. De docenten zijn gedreven om iedereen maximaal te laten leren in de diepte en de breedte. Hierdoor ontstaat een naam in het wereldje: als je WWLA hebt gedaan, ben je goed! Trots! “Anoniem”
Jaar: 2014 - 2015
Waardering (schaal 0-100): 95
Review: Geweldig deskundige, professionele docenten die ieder vanuit een eigen invalshoek hun (enorme) kennis en vaardigheden gebruiken om je te helpen jezelf te ontwikkelen tot trainingsacteur. Huiswerkopdrachten die je helpen de lestijd ten volle te kunnen benutten. Veel variatie in het lesprogramma zoals eerder beschreven. Naast theorie veel aan de slag, oefenen in allerlei, zeer originele varianten. “Evelyn Nieuwenhuis”
Jaar: 2014 - 2015
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: De opleiding is zeer gedegen, gericht op jouzelf als trainingsacteur en je verantwoordelijkheid aan de deelnemers waar je mee werkt. Qua oefenen en theoretische instrumenten die je tegen kunt komen in ons werk (in allerlei communicatie trainingen) wordt veel aandacht besteed. Je leert jezelf weer opnieuw kennen, met al je hebbelijk- en onhebbelijkheden. Helder wordt dat je ten dienste staat van de ander. En het niet gaat om zelf te shinen. Wat ik zelf wat meer gemist heb (en de feedback die ik gegeven heb) is wat ondernemerschaps-tips. Maar ik weet dat dit inmiddels ook meer ingebracht is. De expertise van zowel Andre als Loes is dermate groot dat je je echt voldoende geequipeerd voelt om aan de slag te gaan! Ondanks dat je weet dat je nog veel meters moet maken qua ervaring. “S. Baltussen”
Jaar: 2013 - 2014
Waardering (schaal 0-100): 100
Review: Het was een opleiding waar alles aan bod is gekomen. Elke docent had z’n eigen expertise wat elke les tot een feestje maakte. De opdrachten voor elke les waren effectief en leerzaam. Je kreeg tussentijds een beoordeling waarin verteld werd waar je het beste de aankomende tijd de focus op leggen, dus ook je ontwikkeling was belangrijk. “Lotte Geertsma, Rijswijk”
Jaar: 2011 - 2012
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Een geweldige opleiding waar ik het vak echt hebt geleerd. Zeer ervaren en gedreven trainers/docenten die hun vak verstaan. Daarnaast tussentijds plaats voor evaluatie en feedback. Kortom zeer de moeite waard. Kostbaar maar dat was het zeker waard en zou ik iedereen aanbevelen. “Ton van de Bildt, trainingsacteur in het Bedrijfsleven, Moordrecht”
Jaar: 2011 - 2012
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Ervaren, gekwalificeerde docenten. Gevarieerd en grondig programma. Direct klaar voor de arbeidsmarkt. “Christien Sepers”
Jaar: 2009 - 2010
Waardering (schaal 0-100): 95
Review: Loes en André zijn erg ervaren en betrokken acteurs en opleiders. Het ging echt om jouw ontwikkeling als deelnemer. Ipv casus behandelen en feedback regels toepassen werd je zelf door de molen gehaald; enkele methodes uitgepikt die je zelf onderging. (zodat je weet hoe een deelnemer zich kan voelen). Het heeft mijn basis houding verandert; Argyris en Belbin waren de grootste eye-openers voor mij. Ik werk nog steeds met deze methodes en heb inmiddels de masterclass gedaan. “MAGS”
Jaar: 2007 - 2008
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Ik vond het een hele goede basisopleiding, ik werd flink uitgedaagd, soms geconfronteerd met mijn houding en gestimuleerd in mijn ontwikkeling. “Cora van der Voort, Amsterdam”
Jaar: 2007 - 2008
Waardering (schaal 0-100): 90
Review: Veel (lol in) geloofwaardig spelen, veel verschillende trainingsmethodieken, veel aandacht voor feedback. Daarnaast: een bijzondere combinatie van docenten met veel individuele aandacht en fijne groepsdynamiek. “Frank Schaap, Amsterdam”
Jaar: 2011
Waardering (schaal 0-100): 80
Review: In een jaar tijd krijg je alle in's en out's van het vak trainingsacteren aangereikt. De gegeven lesstof is direct toepasbaar in de praktijk, de oefeningen sluiten aan bij de leervragen van mogelijke deelnemers en bij die van onszelf. De inhoud is divers en omvattend. Ik heb er erg veel geleerd. “Marleen van Boxel, Hilversum”
30 referenties

Trainingsacteur?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GEEN COMMISSIE OF TUSSENPERSOON
  Trainingsacteursgezocht.nl is vrijblijvend, kostenloos én zonder tussenpersoon
Registreer