Academie voor Innovatief trainen


Website: https://www.deacademievoorinnovatieftrainen.nl/
Contactpersoon: mevr. Melissa Ploeg
Plaats: Arnhem
Kosten voor de Basisopleiding:
(prijs van 2020)
€750,- (btw - vrij)
Inclusieve Extra’s: Mogelijkheid vanuit SPOTCER voor gratis begeleiding naar werk (na behalen certificaat)
Duur / aantal dagen: 2 dagen (totaal 12 uur)
Stage: nee
Aantal deelnemers: ?
Docenten: Gerben Baatenburg de Jong
Inhoud / Onderwerpen: Weinig theorie. Nadruk ligt vooral op spel en oefenen met praktijkcasussen (wat houdt het vak in, welke competenties heb je nodig, opbouwen, afstemmen, inleven, monitoren en feedback geven).
Toelatingseisen: MBO/HBO-niveau
Certificaat of Diploma of ?: Certificaat CRKBO/SPOTCER
Vervolgopleiding?: nee
Reviews NVvT - leden:
Jaar: 2018
Waardering (schaal 0-100): 80
Review: Ik heb de opleiding met heel veel plezier gevolgd. Heb er ook veel aan gehad. Prima ervaren docent. Zou wel wat meer diepgang willen, maar het is natuurlijk een basisopleiding. “Eltjo Herder”
Jaar: 2016
Waardering (schaal 0-100): 75
Review: Deze opleiding is een goede inleiding tot het vak trainingsacteren. Mijn “klas” was best groot, waardoor er minder tijd per persoon is. Verder gaat deze opleiding niet erg diep in op de veel gebruikte verschillende methoden zoals roos van Leary, DISC, enz. “Chris Kemperman”
Jaar: 2016
Waardering (schaal 0-100): 72
Review: Ervaring is goed, maar deze opleiding zou ik vooral aanraden aan mensen die nog niet veel spelervaring hebben, tenzij je herhaling verfrissend/fijn vindt. Toepasbaarheid is er zeker, ik heb alleen werken met de meest voorkomende modellen gemist. Dit leer je ook wel in de praktijk als je aan de slag gaat, maar ik had dat fijn gevonden. Docenten zijn trainers/trainingsacteurs met genoeg ervaring. Je kunt je zo inschrijven en meedoen aan deze opleiding, er is geen selectie, dat maakt dat de instapniveaus erg verschillend (kunnen) zijn. “Nadine Kamer”
Jaar: 2015
Waardering (schaal 0-100): 70
Review: Praktische opleiding waarin veel wordt geoefend, prima oefenlocaties en goede catering. Leuke kleine groep (6 personen) waardoor ook veel persoonlijke aandacht tijdens het oefenen. Gedreven en enthousiasten trainers. “Ton Sneek”
Jaar: 2009
Waardering (schaal 0-100): 1
Review: Destijds was het waardeloos. De groep was groot en er waren veel docenten. Uiteindelijk kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat men deelnemers liet betalen voor hun eigen assessment. De docenten waren heel druk met het observeren en het onderling bespreken. Men selecteerde de goede (aankomende) TA’s eruit om deze in te zetten voor hun eigen klussen. Dat werd min of meer ook zo gezegd bij de afsluiting. Wat ik nu (10 jaar na dato) lees op hun website doet vermoeden dat het roer is omgegooid. Ik hoop het! “H.J.H. te Groningen”
Jaar:
Waardering (schaal 0-100): 1
Review: Mijn persoonlijke ervaringen in 1994 en 1995 met de 'voorlopers' (de naam was toen FUN en later Inner Circle Nederland) van De Academie voor Innovatief Trainen zijn slecht. Ik heb in die tijd de mensen hierachter (met name de oprichtster Jacqueline de Haan) ervaren als een groep met sektarische neigingen. De basis van waaruit hun trainingen toen werden gegeven voelde voor mij onveilig. Daarnaast heb ik in die periode waargenomen dat er geen ‘vangnet’ was (en ook niet werd aangeboden) in situaties waar het met deelnemers tijdens de trainingen/workshops mis ging (o.a. psychoses). “E.V. Amsterdam”
0 referenties

Trainingsacteur?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GEEN COMMISSIE OF TUSSENPERSOON
  Trainingsacteursgezocht.nl is vrijblijvend, kostenloos én zonder tussenpersoon
Registreer