Opdracht plaatsen

Hieronder kan iedereen kosteloos en zonder inschrijving een opdracht, een vacature of een workshop voor trainingsacteurs plaatsen.

Vermeldt u bij de inhoud van uw opdracht zoveel mogelijk informatie omtrent:
- de training (Wat is het onderwerp en de doel van de training? Welke theorie of model wordt in de training gehanteerd?)
- de doelgroep (Voor welke bedrijfssector? Wat is de functie en het niveau van de deelnemer?)
- de duur (Voor hoeveel dagdelen wilt u de trainingsacteur inschakelen? Wat is de vergoeding per dagdeel?)
- de trainingsacteur (Aan welke eisen dient de trainingsacteur te voldoen? Wat wilt u weten van de trainingsacteur die reageert op uw oproep?)
- de procedure (Tot welke datum kunnen de trainingsacteurs reageren? Voor welke datum kunnen de trainingsacteurs een reactie vanuit uw kant verwachten?)

Wij adviseren u vooraf goed te bedenken wat u gaat plaatsen, want eenmaal geplaatste berichten kunt u zelf niet meer wijzigen. Indien u hulp nodig heeft bij het opstellen danwel wijzigen van uw bericht, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Reacties op uw oproep/opdracht, krijgt u automatisch op het door u gegeven emailadres. (Hierbij worden uw contactgegevens niet kenbaar gemaakt, alléén uw voornaam).

Let op:
Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd.

Uw gegevens