Overzicht online vacatures van Trainingsacteursgezocht.nl

|

Voor en door Trainingsacteurs

In dit Marktplaatsbericht tref je een apart overzicht van online vacatures waar naar Trainingsacteurs wordt gevraagd. Dit overzicht komt tot stand voor en door onze leden. Als je wilt reageren op een vacature, dan kun je alleen contact opnemen via de aangegeven contactgegevens die bij de betreffende vacature staan vermeld.
Heb jij ook ergens een vacature gespot voor trainingsacteurs? Of weet jij dat een bepaalde vacature is gesloten? Meld het ons via
contact en wij verwerken het direct in het onderstaande overzicht.

Geen trainingsacteur, maar wél ervaring opdoen?
Wil jij je inzetten als vrijwilliger om studenten te helpen met het verbeteren van hun vaardigheden, én kun jij een beetje (of goed) acteren? Dan zoeken wij jou!
Wat ga je doen als acteur?
Je gaat werken bij de sector Economie, aan de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid en de opleiding Beveiliger waar je als acteur een rol speelt in een simulatie; denk bijvoorbeeld aan iemand die een lichte overtreding begaat en daarover in discussie gaat, of iemand die in beschonken toestand op een bankje in een bushalte zit en daar mensen lastig valt. Ook het ondergaan van een aanhouding waarbij “verdachten” in de boeien worden geslagen, kan deel uit maken van de inzet. Het kan ook gaan om medische of andere calamiteiten waarbij de student de eerste medische hulpverlening dient toe te passen.
Vooraf wordt altijd overleg gepleegd over de te verwachten inzet.
En dit is het mooie aan ons team
Ons Instituut voor Veiligheid leidt studenten op voor een pittig vak in de veiligheidsketen. Met jouw bijdrage draag je een steentje bij aan een veiliger Nederland.
Jouw talent en ambitie:
Je bent een acteur of actrice (met of zonder ervaring) die op verzoek van de docent gewenst gedrag kan spelen met alle hierbij gepaard gaande emoties zoals angst, verdriet, blijdschap enzovoorts.
Verder kun je:
Feedback aan de student geven over het gesprek / rollenspel dat je met de student had;
Aanvoelen hoe je de gesprekken / rollenspellen indien nodig kunt sturen om de student in staat te stellen zijn/haar leerdoelen te behalen;
Samenwerken met een eventuele tweede acteur.
En heb je:
Een serieuze werkhouding;
Gevoel voor humor.
Ook als je niet over ervaring beschikt word je van harte uitgenodigd om te reageren, de docenten ondersteunen je in de uitvoering!
Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.
Ons aanbod
De trainingen worden modulair gegeven en je wordt ruimschoots van tevoren benaderd. De trainingen duren meestal maximaal 3 uur en vinden plaats in de ochtend of in de middag. Je ontvangt van ons een vrijwilligersvergoeding van € 4,50 bruto per uur (met een max van € 150 per maand en € 1500 per jaar).
Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met
Marga Tuijp, teammanager via telefoonnummer 06 125 638 52 of per email m.tuijp@rocgilde.nl.
Solliciteren kan nog tot en met 7 januari 2018.
(Bron Linkedin, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Figurant worden?
Droom jij van een carrière in de showbizz? Zou jij willen acteren met alle grote sterren van Nederland? Dat kan! Als figurant speel jij een bijfiguur op de set van een film of tv-serie. Enthousiast geworden? Bekijk dan snel deze vacature!
(Bron Linkedin, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl)
Trainingsacteurs voor agressietraining
Mogelijk mogen wij binnenkort een aantal trainingsacteurs inzetten voor een training waarbij agressie aan de orde komt.
Als je ervaring hebt met dit soort trainingen stuur dan even een mailtje met die ervaring.
Wij willen weten of je ervaring hebt met uitbeelden frustratie agressie en instrumentele agressie.
Tevens zijn er een paar mensen nodig die ook ervaring hebben met fysieke agressie.
Zet in je mail naar mailto:info@act4you.nl ook je tarief per dagdeel.
Locatie en data zijn nog niet bekend.
(Bron Nieuwsbrief Act4you.nl, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Trainingsacteur gezocht met kennis van Insights Discovery voor een regiespel.
Mail naar info@marinatraint.nl
(Bron: Twitter NVvT, vacature is aangemeld door: Frits van Oostenbruggen).

Heb jij ook ergens een vacature gespot voor trainingsacteurs? Of weet jij dat een bepaalde vacature is gesloten? Meld het ons via contact en wij verwerken het direct in bovenstaand overzicht.

Trainingsacteursgezocht.nl voor en door trainingsacteurs

Gesloten vacatures:


Simulatiepatiënt/trainingsacteur
(Startpeople Eindhoven, Noord-Brabant)
Wat ga je doen?
Wil jij je inzetten als simulatiepatiënt om studenten te helpen met het verbeteren van hun communicatievaardigheden en kun jij goed acteren? Dan zoeken wij jou! Je gaat werken voor instituut Mens en Gezondheid en Paramedisch waarbij je wordt ingezet voor Verpleegkundig Practicum (VPR) en / of voor communicatieve vaardigheden. In het eerste geval gaat het om studenten die verpleegtechnische handelingen leren (van wassen tot het aanleggen van een infuus en katheter). Er wordt verwacht dat je in een ziekenhuisbed gaat liggen waarbij de studenten handelingen op jou kunnen verrichten.
Hierbij bereid je een eenvoudige casus voor. Bij communicatieve vaardigheden leren ze verschillende soorten gesprekstechnieken (onder andere voorlichtingsgesprekken en Shared Decision Making) met een uitgebreide casus. Aan jou de opdracht om de rollen qua inhoud, emotie en karakter zo te variëren dat studenten en jij verschillen kunnen ervaren. Daarnaast geef je feedback vanuit subjectieve beleving van de rol die je speelt.
Je gaat in gesprek met 6 of 7 studenten. Afhankelijk van de lengte van de les zijn dat gesprekken tussen de 5 en 10 minuten (lessen van 1,5 of 2,25 uur).Functie-eisenWat vragen wij aan jou?
* De simulatiepatiënt die wij zoeken heeft het volgende in huis : - Je bent enthousiast, leergiering en communicatief vaardig;
* Je vindt het leuk om met studenten te werken in een coachende rol;- Je kunt goede feedback geven aan studenten over zijn / haar rollenspel;
* Je kunt je goed inleven in een rol en kunt binnen de gegevens van de casus zes of zeven geloofwaardige varianten van die rol spelen;
* Je kunt en wilt werken in een jong team;- Je hebt een flexibele werkhouding en je bent bereid om te blijven leren;- Goede beheersing van de Nederlandse en / of Engelse taal.
* Reisafstand maximaal 80 km vanaf EindhovenArbeidsvoorwaardenContractvorm : nul-uren contact via Start PeopleUurloon : €12,15- en reiskostenvergoeding, exclusief 8 % vakantiegeld en dagen naar ratoStardatum : 1 september 2018Sluitingstermijn : 1 juli 2018Wat bieden wij jou?
* Een leuke uitdading in een bruisende leeromgeving;- Ondersteuning en training;- We leren je gericht feedback geven en inleven in een rol;
* De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen.
Solliciteer hier.
(Bron LinkedIn, vacature is aangemeld door:Trainingsacteursgezocht.nl)

Artesc zoekt acteurs, regisseurs en schrijvers
Artesc heeft een brug geslagen van kunst naar communicatie. en zo performance technieken uit het theater en schrijftechnieken uit het prozaschrijven beschikbaar gemaakt voor docenten en wetenschappers. Om ons team van enthousiaste freelance trainers te versterken zijn we opzoek naar trainers en bouwers met een achtergrond in de kunsten die mee willen bouwen aan een internationaal groeiend netwerk. Link naar meer informatie over de vacature is te vinden onderaan het bericht op: Trainersgezocht.nl
(Bron Trainersgezocht.nl, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl en gesloten door Artesc)

Parttime rollenspeler in Amsterdam
Tijdelijk | Amsterdam | 12 uur | MBO | Olympie Uitzendbureau / Detachering / W&S
Wat ga je doen?
Tijdens sollicitatiegesprekken voor onder andere tramconducteurs, trambestuurders en buschauffeurs maken wij gebruik van een rollenspel. In dit rollenspel speel jij als acteur / actrice een situatie met de kandidaat, die tijdens dit rollenspel zal worden beoordeeld door de recruiter van Olympia in Amsterdam.
Dit rollenspel is exclusief ontwikkeld voor functies in het openbaar vervoer.
Waar ga je werken?
Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!
Wie ben je?
(Afgeronde) opleiding als acteur / actrice óf cursus tot trainingsacteur;
Flexibele inzetbaarheid van gemiddeld 12 uur per week op doordeweekse dagen tussen 9.00 – 18.00 uur;
Ervaring met acteren in assessments is een pré.
Wat mag je verwachten?
Ervaring op doen als trainings- / assessment acteur/actrice;
Flexibele inzetbaarheid n.a.v. je eigen beschikbaarheid;
Prima basisloon.
Je komt te werken in een pool van acteurs / actrices die wij parttime wisselend inzetten voor rollenspellen tijdens de selectiegesprekken met kandidaten voor functies in het openbaar vervoer, denk hierbij aan buschauffeurs, tramconducteurs en trambestuurders.
Reageren via:
https://www.olympia.nl/sollicitatieformulier/1892759
(Bron Linkedin, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Fysieke trainingsacteurs
L.E.W.T. is opzoek naar vrouwelijke en mannelijke fysieke trainingsacteurs die uit de verschillende leeftijdsgroepen en nationaliteiten komen.
Eisen en voorwaarden:
- Fysiek in top conditie zijn,
- Een of meerdere aanval/verdedigingssport beheersen (w.o. Krav Maga),
- Actief en binnen kaders in een rol kunnen verplaatsen (agressor, slachtoffer, meeloper),
- Een aantoonbare politie, defensie, sport of hulpverleners achtergrond,
- Een je kunt ons een positieve VOG verklaring afgeven.
L.E.W.T. biedt jou de mogelijkheid aan om op ZZP-oproepbasis (met VAR verklaring), of via Pay-roll ingezet te worden bij de verschillende fysieke en mentale trainingen en opleidingen bij onze opdrachtgevers.
Daarnaast zijn wij specifiek voor sommige opdrachten op zoek naar nieuwe fysieke & mentale acteurs die afkomstig zijn uit een van de volgende disciplines:
- fysieke Politie/KMar eenheden,
- Korps Mariniers,
- Korps Commando troepen.
Hierbij maken wij een kanttekening dat je “de baas” verlaten hebt en niet actief dienend bent. Geïnteresseerd? Reageer via acteurs@lewt.nl en stuur daarbij je CV met pasfoto.

(Bron: Website L.E.W.T., vacature is aangemeld door: Laurent Chamuleau).

Mystery Guests

Mystery Guests gezocht voor Boerenbond-winkel in Neer (=Midden Limburg) met betrekking tot het toetsen van verkoopvaardigheden. Je kunt contact opnemen met Jan-Willem Seip via contact@vendicum.nl. Voor beginnende trainingsacteurs die ervaring willen opdoen. De beloning is een waardebon van 25 euro.
(Bron: Twitter, vacature is aangemeld door: Frits van Oostenbruggen).

The Amsterdam Dungeon zoekt professionele acteurs
The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, decor, scripts, een unieke, spannende ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. De duistere geschiedenis van Amsterdam wordt op SCARY FUN wijze tot leven gebracht in een tour van ongeveer tachtig minuten. The Amsterdam Dungeon is deel van Merlin Entertainments Group met honderd verschillende attracties over de hele wereld. De Merlin Entertainments Group streeft ernaar elk van haar meer dan 46 miljoen gasten een verrassende belevenis te bezorgen, met uitstekende persoonlijke service en steeds vernieuwende attracties.
Functie-inhoud
Ben jij een professioneel acteur die graag in verschillende rollen de geschiedenis van Nederland aan onze bezoekers overbrengt? Kun je in een tweetalig script mensen laten lachen van de schrik? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Binnen The Amsterdam Dungeon speel je shows in donkere ruimten, te midden van je publiek. Je speelt in bijna alle shows solo in verschillende historische rollen en zorgt samen met de rest van het team van acteurs voor een onvergetelijke belevenis.
Functie-eisen
Voltooide theatercursus / -opleiding of hiervoor studerend of aantoonbare theater- / entertainmentervaring.
Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid.
Stemtechniek.
Flexibel.
Achttien jaar of ouder.
Regisseerbaar.
Stressbestendig.
Bereid tot het uitvoeren van praktische taken achter de schermen.
We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, die gedurende de zomermaanden en eventueel hierna beschikbaar zijn op doordeweekse dagen en/of in weekenden. De werktijden zijn van tussen 9.30 tot 22.30 uur.
Je woont bij voorkeur niet verder dan 30 minuten reizen van Amsterdam.
Tijdens de inwerkperiode ben je volledige dagen en avonden beschikbaar op 3, 4 juli en de ochtenden van 6 en 7 juli 2017.
Geboden
Een dynamische internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.
Bij een unieke attractie.
Werken in een team waarbij je je netwerk kunt uitbreiden.
Uitbreiding van je rollen na de zomermaanden.
Salaris volgens vaste schalen.
Marktconforme reisvergoeding.
The Amsterdam Dungeon heeft een partnership met MAC Cosmetics. Als acteur krijg je daarom 30% korting bij de MAC Store.
Een jaarlijkse vakgerelateerde workshop.
Gratis toegang tot alle Merlin attracties wereldwijd.
Medewerkerskorting in onze shop.
Werkfruit.We zoeken acteurs die tijdens de zomermaanden minimaal drie of vier dagen per week beschikbaar zijn. Audities vinden plaats op 22 juni 2017. Reageren kan tot 11 juni 2017, Bibi.Smink@theamsterdamdungeon.nl. Op maandag 12 juni 2017 krijg je bericht of je uitgenodigd wordt. Voor meer informatie kun je bellen naar 020-5308516.
(Bron Culturele Vacatures, vacature is aangemeld door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Acteur/gesprekspartners gezocht!

Op oproepbasis en tegen vergoeding vervult u bij mondelinge examens de rol van bijv. werkgever, bedrijfsarts of klant bij een makelaar. U draagt bij aan een professionele toetsing van vakbekwaamheid door Examenadviesburo in Nieuwegein.
Meer informatie en contact:
www.examenadviesburo.nl
r.faber-zwarts@examenadviesburo.nl

(Bron Stadblad Utrecht, vacature is aangemeld door: Frits van Oostenbruggen en gesloten door Examenadviesburo.nl)

Figuratie
Wie: 2 jonge dames rond 30 jaar
Datum: maandag 5 juni (opnames zullen ca. halve dag duren).
Locatie: Noord-Brabant
Vergoeding: € 35,- + reiskosten ter plaatse uitbetaald.
Mail naar casting@act4you.nl als je beschikbaar bent ovv 'NISTELRODE'
(Vacature is aangemeld en gesloten door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Semiprofessionele acteur
Voor informatieve film waarin een man als inspecteur kort in beeld komt zoeken wij
een semiprofessionele acteur die in studio korte tekst heeft.
Datum: 15 juni
Locatie: Studio in Hilversum
Vergoeding: ca. € 200,- (halve dag) + reiskosten. Indien VAR-WUO - factuur / zoniet dan is bedrag bruto via verloningsbedrijf.
Mail naar casting@act4you.nl als je beschikbaar bent ovv 'Inspecteur' en stuur je CV en evt linkje naar je showreel o.i.d. mee.
(Vacature is aangemeld en gesloten door: Trainingsacteursgezocht.nl)

Aanbesteding: Acteursdiensten - NS Groep N.V.
o Omschrijving: Acteursdiensten
o Bijlage: Nee
o Nationaal of Europees: Europees
o Korte omschrijving: Aankondiging aanbesteding voor het leveren van ondersteuning aan interne opleidingen van NS (ad hoc trainingssituaties waarbij gereflecteerd wordt op gedrag daaronder begrepen), door middel van trainingsacteurs die beschikken over een repertoire dat geschikt is voor de leerdoelen. De ondersteuning bestaat mede uit: - afstemming met de opleidingscoördinator van NS en het (helpen -) vervaardigen van planningen en roosters - leerdoelen analyseren op gedragsaspecten die door middel van ervarend leren kunnen worden aangeboden aan de cursisten - het meedoen aan -, en verzorgen van evaluaties.
o Type publicatie: Aankondiging van een opdracht - Nutssectoren
o Type opdracht: Diensten
o Plaats van uitvoering: NEDERLAND NL
o Publicatiedatum: 12-05-2016
o Sluitingsdatum: 30-05-2016
o Procedure: Onderhandeling met bekendmaking
o URL: TenderNed
(Bron TenderNed, aanbesteding is aangemeld en gesloten door: Trainingsacteursgezocht.nl).

Twee Acteurs/Theaterdocenten voor Theaterprojecten in voortgezet onderwijs.
Theaterbureau De Rode Loper zoekt per september 2016 een vrouw en een man tussen de 20 en 30 jaar oud.
Aantal dagen: Maximaal twee dagen per week,donderdag en vrijdag.
Aantal uren: Werktijden tussen 9.00 en 16.00 uur
Locatie: Op scholen in voortgezet onderwijs.
Omschrijving van de vorm van één onze Theaterprojecten
In een korte voorstelling in de klas identificeren de leerlingen zich,door de ogen van verschillende personages,met de situatie van bijvoorbeeld een leerling die gepest wordt. Aansluitend volgt er een workshop. Daarna word er opnieuw gespeeld maar nu met de leerlingen.
Functieomschrijving:
-Acteren in Theatervoorstelling in de klas.
-Theaterles geven in de klas.
-Theaterproject evalueren en nabespreken met docenten.
Wat vragen wij:
-Freelancer,zelfstandige,op factuurbasis.
-In bezit van rijbewijs (en auto).
-Sterke en representatieve persoonlijkheid.
-Afgeronde hbo docent theateropleiding of gerelateerde opleiding.
-Werkervaring in het voortgezet onderwijs.
-Redelijk tot goede zangstem.
-Ervaring met fysiek en grotesk spel.
-Motivatie en enthousiasme.
-Flexibiliteit en open werkhouding.
Wat bieden wij:
Een inspirerende werkomgeving met bij goed functioneren een toekomstperspectief. Honorarium minimaal €120 en maximaal€240,- per dag.Exclusief reiskosten.
Solicitatieproeedure:
Ronde 1:Auditie individueel:12 of 13 mei2016
Ronde 2:Audities duo's (duo's door ons te bepalen) 9 of 10 juni 2016
Je krijgt van tevoren 1 korte scene+ lied toegestuurd om in te studeren.
Sollicitatieronde 1 duurt maximaal45 minuten (15 minuten auditie en 20 tot 30 minuten gesprek). Stuur je cv met motivatiebrief naar theaterbureauderodeloper@live.nl.
De sluitingsdatum om te reageren is woensdag 4 mei2016.
Heb je inhoudelijke vragen neem dan contact op met Theaterbureau de Rode Loper via theaterbureauderodeloper@live.nl of bel 06-29548513 ((asper Schimmel) of 06-54387269 (Anne ten Barge)
Wie zijn wij:
Theaterbureau De Rode Loper maakt theater voor iedereen;van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling,complex of juist helemaalniet. www.theaterbureauderodeloper.nl
(Vacature is aangemeld door: Frits van Oostenbruggen en gesloten door: Trainingsacteursgezocht.nl).

Act4you.nl zoekt voor:

> Zondag 1 mei figuranten voor bedrijfsfilm Jumbo in Oudewater.
-Man en vrouw rond 40
-Man en vrouw rond 25
Vanaf ca. 10.00 uur halve dag, vergoeding 35 euro.
Ben je beschikbaar? Stuur voor 15.00 uur mail naar casting@act4you.nl om aan te melden met daarin je naam, geboortedatum, lengte, woonplaats, mobiele nummer.
> De telefilm "De terugkeer van de Wespendief" (=boekverfilming)
-Een jongen van ca. 14 jaar niet langer dan 1.70. Draaidag 3 mei en misschien ook nog 4 mei in Amsterdam. Dus je moet wel beide dagen kunnen. Niet te kort geschoren haar ivm tijdsbeeld.
-Een kleine (liefst pasgeboren) baby voor korte scene op 19 mei.
Locatie waarschijnlijk in de buurt van Nijkerk. Vergoeding 20 euro.
Mailen naar casting@act4you.nl om aan te melden met daarin je naam, geboortedatum, lengte, woonplaats, mobiele nummer.
(Bron Nieuwsbrief Act4you.nl, vacature is aangemeld en gesloten door: Trainingsacteursgezocht.nl

Act4you.nl zoekt voor de telefilm "De terugkeer van de Wespendief":

> 15 figuranten man/vrouw tussen ca. 20 en 70 jaar
Locatie: begraafplaats Beverwijk
Datum: maandag 25 april
Vergoeding: 30 euro cash
> 10 figuranten in chique restaurant man/vrouw div. leeftijden
Locatie: nog niet bekend
Datum: dinsdag 26 april
Vergoeding: 30 euro cash
Bijzonderheden: Eigen chique kleding vereist
> 6 moeders met kind(eren) van 6 tot 10 jaar oud
Locatie: Winkel Amsterdam
Datum: Zondag 1 mei
Vergoeding: 30 euro voor de volw. en 15 voor kind cash
> 10 figuranten man/vrouw
Locatie: straat en in koffiehuis Amsterdam
Datum: woensdag 4 mei
Vergoeding: 30 euro cash
> Nog enkele kinderen tussen 11 en 14 jaar
Data: zaterdag 16 april, zondag 17 april, zaterdag 23 april en zondag 24 april
Let op:
- Je dient ingeschreven te staan bij Act4you & je profiel moet bijgewerkt zijn op de website.
- Je dient qua uiterlijk te passen in de jaren 90. Dus geen opgeschoren haar, geen geverfd haar, geen piercings, tattoo, etc.
- Het kan even duren voor je antwoord krijgt. Tussentijds bellen heeft geen zin.
Aanmelden door mail te sturen naar: casting@act4you.nl met daarin:
- Naam
- Leeftijd
- Woonplaats
- Mobiele nummer
- Vermelding met welke dag(en) je mee wil doen
- Een goede foto waar je alleen op staat

(Bron Nieuwsbrief Act4you.nl, vacature is aangemeld en gesloten door:
Trainingsacteursgezocht.nl).

Trainingsacteur Verzuimgesprekken
Via LinkedIn, in de groep "Coaching & Training Nederland" zoekt Folko Jan Wijnholds (Mediator, coach en trainer) een trainingsacteur:
"Ik geef regelmatig verzuimtrainingen aan leidinggevenden en ben gevraagd om deze training in een scholengemeenschap te geven. Voor deze training zoek ik een acteur. Heeft iemand een tip?". De training vindt plaats in Tiel.
Reageer via LinkedIn, in de groep Coaching & Training Nederland."

(Bron LinkedIn, vacature is aangemeld door:Trainingsacteursgezocht.nl en gesloten door: Siyes van der Ploeg).