• D&B The Facility Group

  Shamal heb ik sinds najaar 2014 een aantal keren ingezet bij trainingen en ik heb erg genoten van haar professionaliteit, het vermogen om gedrag te spiegelen en haar plezier in dit werk.

  Shamal heeft een buitengewoon vermogen om mensen te waarderen op wat ze goed doen en dat prachtig te verwoorden. Dit geeft deelnemers zelfvertrouwen en vergroot het vermogen om dat wat geleerd moet worden in te nemen.
  Ook dat kan ze haarfijn teruggeven wat geleerd moet worden. Dat doet ze met een lekker gevoel voor humor en dit brengt lucht voor deelnemers, die rollenspelen toch vaak heel spannend vinden

  Ik heb haar inmiddels toegevoegd aan mijn kleine vaste groep trainingsacteurs voor trainingen bij D&B The Facility Group en zal ook daarbuiten, indien passend zeker gebruik maken van haar inzet.

  Kortom ik beveel haar vakmanschap van harte bij jullie aan.

  Tetske van Ossewaarde, 05 april 2015, D&B The Facility Group
 • bureau JETTING voor professionals

  Als trainer met Shamal samenwerken vind ik altijd een feest. Niet alleen geeft haar Kracht Ervarend Leren een extra dimensie aan mijn trainingen - mijn deelnemers lopen gewoon met haar weg! Gezien haar professionele houding en ervaring is dat bijna ook niet verwonderlijk. Een heerlijke open, oprechte en veilige samenwerking die ik iedereen gun.

  Annejet de Blécourt, 08 januari 2015, bureau JETTING voor professionals
 • Exspectata

  Shamal is een betrouwbare en toegankelijke professional om mee samen te werken. Zowel in de voorbereiding als in de training. Denkt mee, maar met respect voor het trainingsprogramma voor de trainer. Als trainingsacteur is ze zeer ervaren en breed inzetbaar.

  Suzan Vink-Opstal, 08 oktober 2014, Exspectata

Plaats een referentie

Heeft u Shamal ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem