• Blijf Groep

  Jente is inmiddels al een aantal jaar onze vaste trainingsacteur bij Blijf Groep. Wij trainen onze eigen hulpverleners en mensen uit het werkveld. De trainingen gaan over handelen bij huiselijk geweld en aanverwante onderwerpen. Jente is een hele goede acteur en zij geeft hulpverleners feedback waar zij echt iets aan hebben en mee verder kunnen in de praktijk. Meer dan eens hoor ik later terug van deelnemers dat het rollenspel met Jente hen veel inzicht heeft gegeven in het eigen handelen. Iedere trainer weet uit ervaring dat rollenspelen altijd een zekere spanning geven bij deelnemers. Jente weet dit op een prachtige manier te parkeren en zet deelnemers echt in hun kracht!

  Simone Geutjes, 28 oktober 2014, Blijf Groep
 • Mirjam Grit Coaching en Training

  Jente levert al een aantal jaren naar mijn volle tevredenheid een bijdrage aan de trainingen die ik aanbied. Jente bereidt zich goed voor, stelt deelnemers op hun gemak en kan makkelijk improviseren als er onverwachte oefenvragen opkomen bij de trainer of bij de deelnemers. Jente geeft op een concrete, opbouwende en prettige manier feedback. De deelnemers geven aan dat zij daar daar in de praktijk veel aan hebben.

  Mirjam Grit, 15 september 2014, Mirjam Grit Coaching en Training
 • Academie Verloskunde Amsterdam (AVAG)

  Jente is een van onze vaste trainingsactrices in het onderwijs voor studenten Verloskunde. Heel prettig om met haar samen te werken, ze is altijd goed voorbereid en speelt naturel verschillende zwangere cliënten (kan goed met verschillende rollen, accentveranderingen en medische achtergrondinformatie omgaan). Ook richting onze studenten weet ze vaak treffend feedback te geven.

  Anke B. Witteveen, 06 juni 2014, Academie Verloskunde Amsterdam (AVAG)

Plaats een referentie

Heeft u Jente ingehuurd of bent u opdrachtgever geweest? Laat dan hieronder uw referentie achter.

Plaats referentie anoniem